S
72
skoda270588
Użytkownik
Witam sie czy jest sens grać hadicup wogóle jak oni potrafią odwalić niezłe jaja .Grają 3 kwarty zajebiscie a nagle w 4 co własnie co brak czegoś
dokładnie tak jak powiedziałeśdziś w Europe Cup 4 ekipy z 3 miejsc wchodzą tak? jaki tam regulamin jest?
Typ jest na Moskwe, a analiza na Valencie. Zgadza się? Czy czegoś nie zrozumiałem?Dyscyplina: Koszykówka - Euroliga
Godzina: 21:00
Spotkanie: Valencia - CSKA Moskwa
Typ: 2
Kurs: 1,87
Bukmacher: Totolotek
Analiza:
Tabela na początek:
Pokaż załącznik 6640
Valencia u siebie ma bilans 7 zwycięstw i 4 porażek, natomiast CSKA na wyjazdach zanotował 6 zwycięstw, 2 zwycięstwa po dogrywce, 2 porażki i 1 porażkę po dogrywce i jest póki co najlepiej grającym zespołem na wyjazdach w całej Eurolidze. W normalnych okolicznościach nie dawałbym tutaj na Valencię a raczej całkiem odpuścił to spotkanie. Co w takim razie sprawiło, że gram na gospodarzy? Mianowicie trudna sytuacja kadrowa gości. CSKA zagra dziś bez Mulitinova, Clyburna, Lopatina i Toko a pod znakiem zapytania stanął występ Shengeli. Wraca wprawdzie Mike James ale przy tych absencjach to z pewnością goście mają więcej problemów niż powodów do radości. Po stronie Valenci nie zobaczymy Emeterio, Sastre i Vives. Valencia u siebie to bardzo groźny zespół i są w stanie tutaj zagrać z każdym na bardzo dobrym poziomie. CSKA ostatnio notuje słabsze występy co z pewnością jest też spowodowane wypadnięciem z kadry kilku zawodników. Ostatnio w Eurolidze przegrali u siebie z Bayernem a następnie w lidze VTB na wyjeździe z Zieloną Górą tak więc myślę, że Valencia ma dzisiaj dużą szansę na odniesienie wygranej.
Zgadza się ale to pewnie pomyłka i powinna być postawiona 1.Takie rzeczy się zdarzają. A co do typu to myślę że po ych informacjach warto pograć na gospodarzy.Typ jest na Moskwe, a analiza na Valencie. Zgadza się? Czy czegoś nie zrozumiałem?
Pomyłka mi się wkradła już poprawione oczywiście typ na 1 na ValencięTyp jest na Moskwe, a analiza na Valencie. Zgadza się? Czy czegoś nie zrozumiałem?
Jakos tego nie widze,Efes na chwile obecna jest w chyba w szczycie formy,do tego maja cos do udowodnienia po tym jak Bayern ich ogral na ich terenie po felernej 3 q gdzie Efes rzucil tylko 8 punktow,malo tego od 2018 roku Bayern ich tu nie pokonal a wrecz dostawal sromotny wpierdol.Na plus dla Monachijczykow jest to ze w koncu maja pelny sklad ale mysle ze jesli ktos ma zlamac Efes to jeszcze nie dzisiajBayern - Efes
Typ bayern @ 4.2
Turcy grają naprawde swietnie i rozjezdzają kolejny druzyny. Ale trzeba pamietac ze to tylko Euroliga i goscie maja juz taką serie ze w koncu musza przegrac.Dzis według mnie idealny moment do tego. Bo bayern to najlepiej grajaca druzyna u siebie