Do mnie pijesz? Jak widzę po raz kolejny kłania się czytanie ze zrozumieniem, a raczej jego brak. To Ci wytłumaczę. 99% moich betów to są single. Pół procenta to duble, a kolejne pół to te taśmy które gram za końcówki z konta. Druga sprawa to jak widać za głupi jesteś by zrozumieć co znaczy te końcówki na koncie. Przykładowo mam u buka 10200 zł to se zagram za 200 zł jakoś taśmę.To doprawdy uroczo, gdy ktoś przyznaje sie, ze regularnie zanosi pieniadze bukmacherowi.
Zaproponowalbym zmiane sposobu grania, ale nie mam w zwyczaju mowic innym osobom co maja robic ze swoimi pieniedzmi.
Jak ktos woli regularnie doprowadzac swoj stan konta do "koncowek" i liczyc na luty szczescia, ze majac kurs w horrendalnych granicach tysiac nagle trafi to nawet nie pytam ile tych swoich kieszonkowych zaniosl bukmacherowi. Zasadnosc sposobu gry przy takim sceniariuszu pomine lepiej milczeniem - niektorzy podobno potrafia notorycznie przegrywac grajac danym sposobem i nie wyciagac wnioskow, ze trzeba cos zmienic lub zmodyfikowac.
Masz tutaj te 99% przegranych typów. Jeden z buków w którym gram i +1650 Euro w tym roku po średnim kursie 3.94Drogi chlopczyku. Miales sie okazje wycofac z tego konfliktu, a teraz sie zalisz. Tylko nie unos sie znowu wulgaryzmami, bo Ci przyslowiowa zylka peknie.
Aaa no tak. 95-99% podanych przez Ciebie typow na forum jest bledne. Rozumiem, ze dodatkowo grasz takie, ktore nie podajesz i tam sa same trafne, a to ze na forum akurat pojawiaja sie te bledne to pewnie jedne wielki zbieg okolicznosci.
To ok, wygrywaj sobie te miliony przegrywajac 95-99% typow. Chyba tylko sam Ty wierzysz, ale to ze zyjesz we wlasnym swiecie to wie tutaj kazdy, kto jest na tym forum dluzej...
Nie chce CIe juz cisnac, bo wczoraj nawet juz drugi wielki troll tego forum Lolek zacznal Cie cisnac w Twoim ukochanym dzale na zywo jakimis tekstami typu, ze od pol roku nic nie trafiles itd, a podejrzewam, ze niejeden uzytkownik, gdybys sie doczepil do niego to kpilby z Ciebie w podobny sposob, bo to widac jak na dloni.
Nie bede kopac lezacego i powodzenai w zarabianiu tych milionow, bo to wybitne osogniecie majac pomiedzy 95-99% nietrfionych typow, ale ze jestes fenomenalny i wspanialy to juz prawie wszyscy wiedza. Pozdrawiam.
Hahaha ból czterech liter doskwiera. Boli? Dobrze ma boleć!Słuchaj, wez sie nie kompromituj.
Fragment calosci to kazdy moze sobie przefilttorawac i wkleic co mu wygodne, to raz. Juz nawet pomijam fakt czy Ty jestes wlascicielem tego screena.
Nie probuj leczyc na sile kompleksow wzorze moralny czlowieka.
Tak bylo. Mialem taka prosbe byc sie do mnie nie odzywal. Niestety nie skorzystales, wiec przestan sie zalic.Poza tym w co drugim poście piszesz żebym się do ciebie nie odzywał, a w ostatnim czasie sam pierwszy prowokujesz więc kto tu kogo do tablicy wywołuje
No to jestes chyba jedynym graczem na swiecie ktoremu regularnie wchodza takie tasmy. Przestan juz pisac te glupoty bo jeszcze jakis nowicjusz w to uwierzy. Chyba, ze masz poptostu jakas platna grupe i szukasz tu jeleni ktorzy sie nabiora na takie teksty.Tak jak wspomniałem wczesniej: max.10 zdarzeń (z analizą) niekoniecznie 1x2 bo czasami na overy i undery oraz btts są lepsze kursy niż na 1x2 i nie ma bata żeby tasma nie weszła. Powyżej 10 zdarzen już jest trudno trafic wiem sam po sobie dlatego staram się nie przekroczyć bariery 10 zdarzeń w AKO a jak uzbieram powiedzmy 15 ciekawych zdarzen to rozkładam na 2 albo robię MK.