Jasnym faworytem jest Everton, który odpoczął o 3 dni dłużej, a ostatnio doskonale widzieliśmy jak grają ekipy co 2-3 dni i jak to się odbija na jakości meczów i doszukiwanej się przez Ciebie szybkości. Jednak tutaj moim zdaniem jej nie będzie, Moyes zamuruje się i będzie chciał dociągnąć 0-0 ewentualnie jakąś kontrę walnąć na 0-1. Ancelotti już nie jednego gagatka, który próbował tak pograć zjadł i myślę, że tu będzie podobnie. Gdyby Everton nie był wypoczęty grałbym śmiało under 2,5 lub lub/i 1x. Jednak w tej sytuacji czysta jedynka.Sieemka w Nowym Roku!
Na start Everton-West Ham. Spodziewam sie tutaj szybkiego meczu i bramek. Z racji lepszego skladam sie ku gospodarzom. Mloty sa solidne w tym sezonie i zakladam ze ukuja.
Racjonalny wydaje sie typ:
Everton wygra i powyżej 2.5 bramki
3.30
Fortuna
I tak zaczynam ten rok
Tutaj znów się z Tobą nie zgodzę. Mi tu jak najbardziej śmierdzi BTS, a nawet Over 2,5. Już wyjaśniam dlaczego. Nie wierzę, że De Gea zaliczy dwa czyste konta z rzędu - to nie możliwe w jego obecnej formie. Mecz z Wolves to taki przypadek potwierdzający regułę. Z drugiej strony nie wierzę, że United u siebie - choć nie zniewala - nie wciśnie Aston Villi jakiegoś farfocla. Zagra Bruno i Rash - a to zazwyczaj pewnik bramki. BTW United dawno nie miało karnego i tu jest pewna szansa - że wkońcu ktoś się tam wyglebi w 11 i będzie wapno Bruno gol. Z drugiej strony mając w głowie mecz LFC z Newcastle czy właśnie United z Wolves ( nie wiem co oni odwalali w tym meczu - generalnie oczy krwawiły od tego ciągłego wycofywania z okolic 16m na 30 i w koło macieju to samo. Moze faktycznie Esproito Santo tak rozjebał taktycznie, ale nie wydaje mi się - za dużo było tam filozofowania. Co pokazała szmata z końcówki meczu.) Sorry za długą dygresje. reasumując mając na uwadze tamte nudne underowe gry ( wiem, że LFC miało szanse ale jednak lipa) tak może być też dziś. Ja jednak pokuszę sięUnited z Villa. Pierwsze co chodzi mi po głowie to RR dla ekipy z Birmingham. Osobiscie w tym meczu nie czuje wielu bramek. Zakladam ze Ole zamuruje srodek, mi widzi sie taki skad:
David
AWB-Bailly-Harry-Shaw
Fred Pogba Scotty
Bruno
Rash Matrial
Osobiscie nie zdziwiłbym mnie fakt jakbyśmy zobaczyli w skaldzie wybieganego Jamesa ktory byłby plastrem dla Jacka. Szczerze dziwi mnie ze zaden z trenerow nie poświęca jednego zawodnika tylko po to aby odciac kapitana AV.
W tym meczu śmierdzi mi underem
Mój buk uznaje, że takie zakłady są wspierające.Jakbym mial zakladac ze West Ham nie strzeli i jak stwierdzasz ze faworytem jest Everton to nie lepiej pograć ze wygra i ponizej 2.5 gola?
Wiem ze statystycznie moje bety malo pokryte ale takiego mam czuja. West Ham tez nie będą ciagle nie strzelać na wyjazdach
FortunaGdzie grasz?
Mozna było to grac bo gram u nich
Zgadzam sie, Szable niestety sie nie obudza a punktów jedynie moga szukać na wlasnym obiekciePalace- United
Londynczycy czekają długo na wygraną. Z takimi jak zespół z Yorkshire obowiązek maja 3 pkt zdobyć. Za Grube siano płacą w Premier żeby Zaha nie ograł tych ogórków z Champion. Kurs 2 to dobry deal na CP
Fortuna coś takiego wystawia, ale zwykle parę godzin przed meczami, więc musisz jutro sobie sprawdzić. Np. dzisiaj na EVE-WHU linia była 8,5, a na MU-AV 9,5.Panowie w jakich bukach można dorwać oferte na celne strzały? Albo jestem ślepy albo sts i forbet nie mają tego w ofertach? Na jutrzejsze mecze takie zakłady na under mi chodzą po głowie