Ależ zaniżony kurs na ŁKS, już 1,60
Miałem iść dzisiaj w kierunku łódzkiego klubu, no ale spodziewałem się kursów zgoła innych. Oczywiście jeśli popatrzymy na tabele to kurs fajny, ale jeśli zagłębimy się to im dalej w las tym gorzej.
ŁKS nadal pozostaje tylko z Sekulskim na szpicy którego skuteczność jest słaba.
Ricardinho zszedł z kontuzja w meczu ze Stomilem, dzisiaj nie zagra, gotowy ma być na przyszły tydzień najprawdopodobniej. Samu Corral nadal leczy kontuzje.
Do dyspozycji trenera Mamrota do dyspozycji będzie Adam Marciniak pierwszy raz po powrocie do Łodzi.
Prawda jest taka, że ŁKS zagral slaby mecz w Olsztynie i do momentu czerwonej kartki w pierwszej połowie to Stomil byl groźniejszy, trudno wiec powiedzieć jaki byłby wynik mecz gdyby nie ta konkretna sytuacja.
Zaglebie Sosnowiec mimo ostatniego miejsca w tabeli w moim odczuciu nie jest drużyna do spadku, trener Moskal (były szkoleniowiec ŁKSu) ma za zadanie wydostania Zaglebia z ostatniego miejsca i obrnienie pierwszej ligi.
Zaglebie na wiosnę już urwało punkty liderowi z Niecieczy. Fatalnie natomiast spisują się na wyjazdach gdzie ugrali zaledwie dwa punkty.
Ciężko jest mi ugryźć ten mecz, teoretycznie łodzianie sa faworytem, po wczorajszej porażce Górnika, łodzianie mogą znów wskoczyć na miejsce dające awans bezposrdni, z drugiej strony kurs 1,60 mnie kompletnie nie przekonuje.
Najrozsądniej wyglada BTTS @1,90(0:0)
ŁKS traci bardzo dużo goli po indywidualnych błędach a zarazem dużo strzela.
Zaglebie strzelilo najlepszej defensywie z Niecieczy a także w meczu w Tychach.
###############
Widzew 1,90 w Olsztynie na niedziele wyglada dobrze po internet huczy o osłabieniach Stomilu, na pewno nie zagra Bucholc po przerwonej kartce w meczu z ŁKSem, ale także Spychała, Byrtek oraz Straus a sa to podstawowi zawodnicy Stomilu.