Akurat dobrze kojarzę Dagmarę. Pamiętam jak 3 lub 4 lata temu była hostessą na turnieju pokerowym Poker Fever w Ołomuńcu. Potem w lato spotkałem ją w Łebie gdzie przez sezon wakacyjny pracowała jako hostessa/promotorka klubu Euforia. Ogólnie zajmowała sie malowanie twarzy dzieci podczas różnych imprez oraz jako hostessa przy eventach, ostatnio jednak ciężkie czasy dla tej branży.Kursy będą się bardzo mocno zmieniać jak zwykle przy Fame. Ja z tych zakładów pomyślę żeby zagrać Sobotę i tę Dagmarę kimkolwiek jest. Ale ta Zusje to drobna dziewczyna, niby już walczyła i zgrywa jakąś niezrównoważoną ale z Linkiewicz nic nie pokazała i zbierała wszystko na twarz. Ta blondyna wygląda mi na typową agresywną raszple co się mogła już tłuc na ulicy. No i jest niby fitnesiarą to może wytrzyma kondycyjnie. Chyba po kursie 2 można to grać. Taka analiza
Obracała sie w towarzystwie osób związanych z Warsaw Shore, więc zapewne nie jest to zagadką że dzięki kontaktom dostała tę walkę. Poza tym pojedynek kobiet ciężej zestawić więc to zawsze jakieś wyjście z sytuacji i ubogacenie gali
Ze sportem miała tyle do czynienia że za dzieciaka uprawiała biegi przez płotki. Ze sportami walki nie miała wcześniej do czynienia, tzn do momentu aż dowiedziała sie że może sie pokazać na gali. Ogólnie to typowa insta girl która lubi sobie pochodzić na siłke, popstrykać fotki a w międzyczasie reklamuje jakieś proszki na wybielanie odbytu.
Parcie na ekran też zawsze było i na pewno też to robi swoje, fame to świetne pieniądze i reklama.
Daga kilka lat temu miała poważny wypadek samochodowy po którym dosyć długo miała problemy z plecami i sie długo rehabilitowała. Co do poziomu sportowego to nie mam pojęcia i nie chcę sie wypowiadać.
Poza tym zupełnie nie mam bladego pojęcia kim jest ta Zusje i jakoś nie czuje potrzeby aby się dowiedzieć. Wiem że już raz walczyła w fame. Doświadczenia niewiele, ale ma, myślę że może być ono ważne bo mam wrażenie że Dagmarę to wszystko trochę przerasta. Ale to kobiety i na dodatek freak fight więc może sie zdarzyć wszystko.
Taka ciekawostka, w grudniu/styczniu byłem w Tajlandii i drugą osobą którą dobrze kojarzę a jednocześnie jest nową twarzą na sobotniej gali jest Piotr Pająk Ale może o nim coś potem napiszę.