No więc tak, przelew zlecony przedwczoraj, a wczoraj po poludniu juz byl ( przelew bankowy). Wygląda na to ze sie z tym uporali i jest, jak byc powinno. Moge w takim razie napisac cos wiecej na temat
superbet, skoro przelew doszedl. Strona jest wedlug mnie, malo czytelna i powinni cos z tym zrobic w przyszlosci, to białe tło jest zbyt dominujace i powoduje zlewanie sie wzsystkiego innego + zbyt małe czcionki. Aplikacja jest przeciwienstwem i powiem szczerze , ze jest jedną z najprzyjemniejszych, a moze najprzyjemniejsza w uzytkowaniu z jaką mialem do czynienia, wiec tutaj szacun ( problem jest tylko z ładowaniem czasem wirtualnych). Oferta i kursy, są bardzo dobre i konkurencyjne. Generalnie, troche sie zawiodłem przez te problemy z wypłatami ostatnimi czasy, ale daje im szanse, bo sa nowi i te 20 zl w ramach przeprosin doceniam. Bukmacher ma potencjał , zeby zrobic '' kariere '' na naszym rynku , a z tym nie bedzie tak latwo, bo konkurencja i liczba firm zaczyna byc przytłaczająca.
Aplikacja 9,5/10 jest swietna
strona 5/10 dla mnie ilosc bialego tła i male czcionki do wymiany
Wyplaty- duze problemy tutaj byly ostatnio ( nawet na karte nie moglem wyplacic , przy awari wyplat na konto) powinni tutaj wprowadzic mozliwosc wyplat przez
skrilla jako dodatkową i awaryjną opcje. Dam tutaj 6/10 na zachętę liczac na rozwój i wyciaganie wnioskow z bledow.
Jak pisalem wyzej, potencjał jest duzy , wiekszy niz u 80% firm ktore sie pojawily na naszym rynku przez ostatnie 2-3 lata. Tylko od nich zalezy, czy to wykorzystaja, czy szybko zaprzepaszczą. Powodzenia