Przyznam szczerze, że na początku sezonu PLK przecierałem oczy ze zdumienia jak słaba jest gra drużyny Polskiego Cukru Toruń, ok były kontuzje mieli dojechać nowi gracze to było wiadomo ale tej drużyny nie dało się po prostu oglądać. Akcje indywidualne zupełnie nieprzygotowane tak jakby gracze na boisku nie zagrali ze sobą żadnego treningu Doszło do bilansu 0-5. Na szczęście po koszmarnym meczu w Radomiu doszło do przełomu Następny wesoły run and gun i wygrana 112 -102 z Bydgoszczą, a kolejkę później wygrana z Zieloną Górą. Trzeba przyznać, że wyglądało to momentami naprawdę nieźle. Zresztą nie ma dwóch zdań Toruń ma na warunki naszej Ligi niezłą pakę.
Widać że odpalił Kulig mamy Trottera wrócił Arron Cel, do tego Diduszko i solidny Donovan Jackson do jeszcze 2 amerykanów Woods i Bragg i Perka. Potencjał jak widać jest duży, gra się zazębiła i teraz nie pozostaje nic innego jak tylko iść za ciosem.
Do Torunia przyjeżdża drużyna Arki Gdynia, którą już kiedyś tu opisywałem także krótko, Polski skład bez obcokrajowców, Ligowi weterani plus utalentowana młodzież. Jeszcze u siebie mogli by ograć Toruń, ale na wyjeździe kiedy Toruń się rozpędza może być bardzo ciężko o dobry wynik.
Polski Cukier Toruń - Arka Gdynia
Typ Polski Cukier Toruń (z dogrywką)
kurs 1.27
Bukmacher Forbet
Ponieważ kurs mały to próbuje jeszcze tak
Polski Cukier Toruń -3,5 pkt
Kurs 1.42
Bukmacher Forbet
Luźno +15
Widać że odpalił Kulig mamy Trottera wrócił Arron Cel, do tego Diduszko i solidny Donovan Jackson do jeszcze 2 amerykanów Woods i Bragg i Perka. Potencjał jak widać jest duży, gra się zazębiła i teraz nie pozostaje nic innego jak tylko iść za ciosem.
Do Torunia przyjeżdża drużyna Arki Gdynia, którą już kiedyś tu opisywałem także krótko, Polski skład bez obcokrajowców, Ligowi weterani plus utalentowana młodzież. Jeszcze u siebie mogli by ograć Toruń, ale na wyjeździe kiedy Toruń się rozpędza może być bardzo ciężko o dobry wynik.
Polski Cukier Toruń - Arka Gdynia
Typ Polski Cukier Toruń (z dogrywką)
kurs 1.27
Bukmacher Forbet
Ponieważ kurs mały to próbuje jeszcze tak
Polski Cukier Toruń -3,5 pkt
Kurs 1.42
Bukmacher Forbet
Luźno +15
Ostatnia edycja: