U
0
Usunięty użytkownik 170532
Gość
może dlatego że sam buk jest mizerny, słaby i żenujący
OK zgadza się ,dlatego ja mam rozbita stawkę na 4 kupony, a wygrana na poszczególnym nie przekracza 1k.Tak wg nowej Ustawy Hazardowej każda jednorazowa wygrana powyżej 2280pln jest zapisywana do systemu i zgłaszana do US
nie brałem zaświadczenia, zresztą fizycznie niemożliwe ponieważ wyplata w systemie jest zablokowana.A nie brałeś zaświadczenia o wygranej? To w takim razie pani cię w konia zrobiła, bo takich uprawnień raczej nie mają w sytuacji podobnej do twojej.
Ja wziąłem udział w minionym miesiącu w promocji STS polegającej na uzyskaniu jak najwyższego zysku netto na spotkaniach live. Pula nagród była bodajże 30 tys i otrzymałem 1500 złotych bonusu (do trzykrotnego obrócenia).Obecnie STS oferuje 30 tys. zł do podziału na wszystkich klientów, którzy poprawnie wytypują wynik co najmniej jednego meczu Ligi Narodów.
W przeszłości był już takie konkursy...
Czy ktoś potrafi powiedzieć, ile wyniósł wtedy bonus dla każdego zwycięzcy ?
Chciałbym spróbować wytypować kilka wyników ale nie wiem czy warto się w to bawić ...
Bo jednak nie taki słaby skład rywali jak niektórzy zapowiadaliKtoś wie czemu na Al Arabi kursy z 2.7 spadły na 2.05 i 45 min przed meczem skoczyły na 2.90?
|
Ciekawe co wymyślą jako kolejną weryfikacje za jakiś czas. Trudno, będzie trzeba wybrać się do punktu (dla mnie to 30 km od miejsca zamieszkania). Jest to przedziwne jako że mam tam konto od 4 lat a może i więcej, depozytów jak i wypłat po 100+. W taki sposób się na pewno klientów nie zachęci do pozostania przy firmie.
To nie wszystkie sposoby weryfikacji jakie możesz dostać:Witam. Mieliście sytuacje potrójnej weryfikacji w STS? Podstawowa jak u każdego innego, druga przelanie jednego grosza na ich numer konta bankowego. Dzisiaj zażyczyli sobie żebym stawił się w punkcie STS i potwierdził dane i konto bankowe, przecież to jest przesada. Dane były potwierdzone, a konto bankowe w moim przypadku 2-3 miesiące temu, jako druga weryfikacja. Dziwna sytuacja.