Djokovic : Galan Riveros
Typ:
handi gem -10,5 Djoko
Kurs :
1,75 BWIN
Ciekawy wywiad po 2 spotkaniu nadala znalazłem na stronie FO. Dużo mówi o specyficznych warunkach i o tym, ze potrzebował spotkania żeby przyzwyczaić się do temperatury i zachowania piłki. Myśle, ze tak samo było z Djokovicem co zreszta pokazał 2 mecz. Teraz na rozpisce Kolumbijczyk, który jest typowym challangerowcem. Czasami próbuje coś tam pograc w turniejach
ATP, ale zazwyczaj kończy na kwalifikacjach. Myśle, ze dzisiejszy wynik Nadala napędzi Djokovica i tez pokaże „swój”
tenis. Poza tym przy panujących warunkach w Paryżu tacy zawodnicy starać się będą jak najszybciej kończyć mecze. Nie będę się rozpisywał o jakieś dobrej stronie Kolombijczyka, bo widziałem tylko 2 skróty z jego poprzednich meczy i niczego specjalnego nie zobaczyłem.
Typ uzależniony jest tylko i wyłącznie od nastawienia Djokovica, który powinien skończyć go szybko i raczej bez najmniejszych problemów.
FUSCOVISC : Monteiro
TYP: 1
Kurs: 1.5 BWIN
Zdecydowanie idę w kierunku Węgra. Grali ze sobą 1 pojedynek, który skończył się 2:1 dla Węgra, ale jeśli kogoś interesują staty to zdecydowanie w kierunku Fiscovosca. Przejrzałem skróty ich poprzednich występów i o wiele lepsze wrażenie robi na mnie Węgier. MONTEIRO oczywiście nie jest słabym zawodnikiem, ale to kolejny przykład challengerowca. Oczywiście czasami coś tam zagra w turnieju rangi
ATP, ale przez ostatnie 2 lata wyszedł mu 1 turniej... To dobitnie pokazuje miejsce w szeregu... Nawet teraz w FO grał z 2 ogórkami i oczywiście wygrał 3:0, ale gra była mocno średnia... Ktoś może powiedzieć ze Basilaszwili to nie jest ogórek... No ok, ale jak inaczej nazwać gościa l, który przegrał ostatnie 10 spotkań nie potrafiąc wygrać nawet seta???
Kurs jak dla mnie zdecydowanie za wysoki, może Węgier sera stracić, bo czasami mu się czajnik gotuje, ale dla MONTEIRO to już jest i tak za wysoki poziom.
Ako 2,62
Gram to za 200€
Easy!!!