U
0
Usunięty użytkownik 153241
Gość
Warto zobaczyć 3 ostatnie gemy z finału w Hamburgu. Grek serwował na mecz przy 5/4. Do tego momentu w całym turnieju wygrywał kluczowe piłki i nagle katastrofa, gacie ciężkie
Gdyby skreczował, to nie dostałby pieniędzy za występ w pierwszej rundzie.Kontuzja. Zamiast skreczować to matoł grał do końca.
Główny typ jak typ, 50%, ale z tymi lokatami to niezle probowales wkrecic innych graczy, mam nadzieje, ze niewiele sie udalo.Sandgren - Hurkacz
Typ: 2
Kurs 1.5
Buk: Totolotek
Witam serdecznie, do tej pory żadnej wzmianki nt. meczu rodaka, Hubert w formie pokazał to w Rzymie gdzie na styku przegrał dopiero ze specjalistą od mączki Diego, bardzo ładne mecze,coraz lepsza gra na tej nawierzchni natomiast co można powiedzieć o przeciwniku - Napewno dość mocny na turniejach u siebie (na twardej nawierzchni), gdy przyjdzie zagrać w Europie w dodatku na mączce, atuty(nieliczne np serwis)kompletnie znikają, dlatego warto przy tym kursie na Huberta, chłopak będzie "gryzł" mączkę, polecam dołożyć lokaty, po super kursach(dołożyć do Huberta)i mamy piękny kursik:
Cilic - Thiem 2, 1.12
Gomez-Sonego 2, 1.25
Zidansek - Muguruza 2, 1.08
Medvedev - Fucsovics 1, 1.2
Paquet - Cornet 2, 1.1
McHale - Muhova 2, 1.23
Kurs łączny 3.68!!!!!Polecam
Zgoła inne warunki do grania na mączce niż w maju. Temp. w granicach 12-13 stopni sprawia, że ta nawierzchnia jest bardziej zbita, piłki są cięższe, nie tak łatwo robić klasyczne "dojazdy" przy dobieganiu do piłek. W turnieju będzie od groma dziwnych wyników. Ja sobie RG w tym roku póki co odpuściłem. Źle się to ogląda. Jakoś tak szaro buro i ponuro, no i nieprzywidywalnie. Żeby było konstruktywnie...zaskakujacy jest ten turniej, Humbert ktory byl w gazie , teraz dostaje z Polmansem i zaraz bedzie pewnie przegrywal 2 do 0 .. a u kobitek pierwszego seta w TB przegrala Pliskova .. jaja