matimacosz
Użytkownik
Gdzie mogę porównać kursy bukmacherów na typy długoterminowe np. Na zwycięzcę całego turnieju? Wszystkie porównywarki są na poszczególne mecze.
Witam,
ktos wie co sie stalo, że kanal supertennis zniknął z Polsatu Cyfrowego i NC+?
W ogóle nie rozumiem zapytania, żyjesz w rzeczywistości rodem z systemowej Wikipedii????!!!! obecna rzeczywistość to totalne frajerstwo, rozumiesz słowo totalne?"Szacunek" za to co dzisiaj Fabio wyczynia. Jasną sprawą jest to, że miał operacje po koniec maja, ale takiej wybitnej niechęci do gry w jego wykonaniu jeszcze nie miałem okazji zobaczyć. Jestem ciekaw czy organizatorzy turnieju potraktują go jakąś karą finansową.
Czyli wirusa który nie istnieje, hahahaKatarzyna Kawa nie zagra w elimiacjach French Openz powodu Covidu.
Tenis. Roland Garros: Katarzyna Kawa zakażona koronawirusem. Nie zagra w eliminacjach!
Katarzyna Kawa nie zagra w eliminacjach do wielkoszlemowego Rolanda Garrosa 2020. Polska tenisistka poinformowała, że otrzymała pozytywny wynik testu na COVID-19.sportowefakty.wp.pl
Nawet nie chce mi się drążyć tego idiotyzmu..Istnieje w takich krajach jak Francja. Po powrocie do Polski wykonała dwa testy. Oba negatywne.
Trzeba było miejscowym zawodniczkom dać szansę w eliminacjach kosztem innych i padło na Kasię.
Będzie mi brakować jej WIELKICH cycków na korcieNiemka Julia Goerges ogłosiła zakończenie kariery.
Tenis. Julia Goerges zakończyła karierę. Napisała wzruszający list
Julia Goerges nie zagra już w tenisa na zawodowych kortach. Była dziewiąta rakieta świata poinformowała w środę, że oficjalnie zakończyła karierę.sportowefakty.wp.pl
Aha. To może zamień forum bukmacherskie na brazzers?Będzie mi brakować jej WIELKICH cycków na korcie
morda.Aha. To może zamień forum bukmacherskie na brazzers?