Zaczynamy US OPEN 2020, inny niż zwykle, bo w czasach pandemii, bez czołowych zawodników i zawodniczek.
W oko wpadły mi 3 typy,z
WTA, które osobiście pograłem, a ktorych nie jestem w 100 % pewny, dlatego prosiłbym o opinie innnych użytkowników.
1. Sevastova - Gauff typ 2 @ 1,50 wynik: 2-1
Pierwszy z nich to wygrana Gauff z Sevastova, Cori Gauff to wielka nadzieja amerykanskiego tenisa, zaledwie 16 letnia dziewczyna, robi wielką furorę w
WTA i osiąga bardzo dobre wyniki, mimo młodego wieku, prezentuje bardzo dojrzały
tenis, Na AO potrafiła dojść do 1/8 gdzie przegrała z późniejsżą triumfatorką
Australian Open Sofia Kenin, po drodze eliminując takie nazwiska jak Venus Williams czy Naomi Osaka, Sevastova mnie nigdy nie przekonywała, na AO zjazd do bazy po pierwszej rundzie, bez spektakularnych wyników w tym sezonie,
2. Van Uytvanck - Giorgi typ 2 @ 1,47 wynik" 1-2
Tutaj gram na Włoszkę, wystarczy że oglądałem ostatnie spotkanie Van Uytvanck, w których wyglądała tragicznie, dodatkowo h2h 3:0 na korzyść Włoszki, Camila pierwsze rundy gra bardzo dobrze na szlemach, więc taki kurs biore w ciemno
3. Vekic - Kr. Pliskova typ 1 @ 1,56 wynik: 2-1
Ostatnie spotkanie, to zwycięstwo Donny nad Kristiną Pliskovą, tego spotkania najbardziej sie obawiam, bo Vekic nie jest najlepszej formie, jednak myślę że się zmobilizuje na szlema, i uda się jej awansować, do nastepnej rundy, według mnie ma większe umiejętności, czas pokaże
kursy
Fortuna.