>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

Status
Zamknięty.
K 18,5K

Kocur_88_

Użytkownik
Witam. Panowie ja bym łamaczka spróbował w tym spotkaniu. Mecz praktycznie o nic a kilka lat temu 2 razy ze sobą łamali. Można też spróbować opcję 1gol/spotkanie.

Jets - Nix 1/2 @24 fortuna
2/1 @32

1gol/spotkanie

1/[email protected]
2/1 @13.50

Powodzenia.

Otrzymane punkty reputacji: +34
dr-joint 36,8K

dr-joint

Użytkownik
Jednak warto było pograć te rogi. Nixi już z pięcioma - jeszcze dwa i mam oba bety wygrane :) Jets niech jeszcze dorzucą kilka i byndzie elegancja :)

Dobra dorzucam Jets over 3,5 rr @2.65 - Do szczelania bramek piersi tylko nabijać rogów ni ma komu XD

Ostatnia edycja:
grendel 86,5K

grendel

Użytkownik
Witam jak tam wrażenia po meczu , ja zagrałem łamaka jak kolega wyżej , gdy padła 1 bramka tuż przed przerwą byłem dobrej myśli ,jednak kopacze mieli dziś inny plan . Wygranym gratuluję pozdro.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Sydney vs WU
Ostatni mecz Blues Sky w sezonie zasadniczym, dziś otrzymają Premiers Plate, dla gości to mecz o nic, praktycznie są w top6. Pozostaje pytanie: skoro stawki ten mecz nie ma, to czego możemy się spodziewać? Chodzenia po boisku, czy radosny soccer? Oby to drugie, ale zobaczy się na live jak się mecz układa.
PS Składy optymalne, kibiców troszkę będzie, pogoda optymalna... GL!
Edit ft 1-2 :)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +123
E 44,3K

emce15

Użytkownik
ja dziś widzę bts :) Sydney wreszcie strzela, a Berisha swoje doloży, mało czasu dlatego tylko taki opis

Sydney - WU bts
fortuna 1,59

Edit. Skromnie ale do przodu

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +136
pikobans 14,3K

pikobans

Użytkownik
bts jak najbrdziej spoko. ja dałem na live w 8 minucie chyba over 3,5 po spoko kursie 2,95.... jedyny argument na to ze jeśli ma byc wesoly mecz to niech strzelaja, bo klasyczny over 2,5 byl za 1,73...wejdzie lub nie stawka symboliczna...

Otrzymane punkty reputacji: +95
P 24,1K

pescarabajo

Użytkownik
Ja tuż przed golem zagrałem over 2,5 i over 7,5 roga - 2,51. Dołożyłem chwile temu 1,5 gola gości w pierwszej połowie 3.45. Wszysyko fortuna.
Sydney po pandemii to nie Sydney. Jakby mieli wywalone po tym jak zrobili sobie odpowiednią przewagę.

wywołałem ich do tablicy. Zaczęli grać w koncu, końcówka to napór Sydney.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +172
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Pierwszej połowy nie widziałem, ale po statach wynika, że Sydney coś tam gra i myslę, że nie odpuszczą, w pierwszej chwili jak zobaczyłem wynik to pomyślałem o łamaku :unsure: ale zagram chyba bezpieczniej z remisem i dołożę chyba coś z rożnych

Sydney - WU (47 min. 0:1, 5-4 RR)

Sydney lub remis, @1,76 Unibet
powyżej 14,5 RR, @1,73 Unibet
WU powyżej 6,5 RR, @2,48 Unibet

FT 1:2 (10-6 RR)
Słabiutko, również nie wierzę, że Sydney to przegrało, ciekawe jak będą wyglądali w PO, bo od tylu meczy nie wygrać to gdzieś z tyłu w głowie pewnie będzie siedziało...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +77
P 24,1K

pescarabajo

Użytkownik
U gości zszedł Berisha plus Diamanti, za nich weszły jakies dzieci bez minut. Sydney to bierze.
Dorzucam Sydney win - 2,25. Fortuna.

Nie wierze;) 1:2

Ostatnia edycja:
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
W środę ostatni pojedynek sezonu zasadniczego: WU vs City.
No i kolejna zagadka (jak cały prawie sezon covidovy). Dla "gości" (bo grają przecież w Sydney) żaden wynik nie zmienia ich pozycji w top2, "gospodarze" jeśli przegraja / zremisuja zostaną na dotychczasowej pozycji i cwiercfinalach zagrają z Roar. Ewentualne zdobyte 3 pkt. przesuwają ich na 3 miejsce, a wtedy maja za przeciwnika Glory. I bądź tu teraz mądry... Co wybierze Rudan? Może da odpocząć filarom drużyny i da szansę mlodziakom? A może będzie zemsta za dotychczasowe porażki z MC? Czy City da z siebie wszystko, czy odklepie ten mecz? Same pytania, nie znam odpowiedzi, ot covidova Australia w pełne krasie... A może Wy drodzy koledzy coś na to poradzicie?
Ps
Sponsorem rzeczonego postu został "?" :)
Edit
Wszystko jasne ft 1-3, fajny do fixowania mecz wyszedł :)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +188
majekx 927,8K

majekx

Znawca A-League
Ja chyba pójdę w stronę WU. Chociaż remis mnie też nie zaskoczy, więc może z podpurką. Tak naprawdę dzięki temu spotkaniu Berisha i reszta teamu będą mieli najkrótszą przerwę i najmniej stracą na rytmie meczowym. Paradoksalnie może to dać sporo w playoffach. Jak na razie kierunek w stronę WU... Tak to widzę.

Pozdrawiam.

Otrzymane punkty reputacji: +174
E 44,3K

emce15

Użytkownik
WU - City
Hmm będzie im się chcialo czy nie, w teorii WU będzie wskakiwalo na 3 miejsce ale w play-offach wszystko możliwe, więc na kogo nie trafia trzeba grac. Jednak WU w gazie ostatnio strzelaja dużo Berisha daje rade dlatego bezpiecznie podwójna szansa 1-1

WU - City podwójna szansa 1-1 (nie mogę dać ikonki, więc MINUS)
Fortuna 2,25

Edit. Aj nawet nie było blisko, WU nie mieli parcia na 3 miejsce, trudno

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +78
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
WU - City
Hmm będzie im się chcialo czy nie, w teorii WU będzie wskakiwalo na 3 miejsce ale w play-offach wszystko możliwe, więc na kogo nie trafia trzeba grac. Jednak WU w gazie ostatnio strzelaja dużo Berisha daje rade dlatego bezpiecznie podwójna szansa 1-1

WU - City podwójna szansa 1-1
Fortuna 2,25
Mam nadzieję na otwarty mecz, Maclaren walczy z Besartem o Złotego Buta, ale czy WU wystarczy pary? City grało dawno temu i nikt nie wie czego się spodziewać, WU sporo grało, czy utrzymają tempo i siły? Iznowu "?" :)
Edit
Co do Złotego Buta, to na razie po 20 goli maja Maclaren i Le Fondre (lecz on już nie zagra), goni ich Besart z 18 golami. Z tego powodu można (np. za drobne) ich zagrać jeśli obraz meczu na to "pozwoli" ofc... GL!
Edit
W 11 WU nie ma Berishy i Diamantiego (są na ławie), u City zagra Maclaren...
Edit
I się wyjaśniło na 0-2 z karnego Maclaren i Złoty But jego...
Edit
2 bramki i Złoty But Maclarena, brawa, bo zasłużył

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +98
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom