adamo80
Użytkownik
Nie wiem o co była pytana... To tylko była przenośnia/przykład - o takie rzeczy pytają buki podczas tych "weryfikacji telefonicznych", a chyba nawet była pytana dosłownie co grała dzień wcześniej - sama chyba tak pisała...Skąd wiesz, że M Merrow pytana była o miejsce w tabeli MC, albo co grała 3 dni wcześniej? To właśnie wie tylko ona i weryfikator.
Wiem jedno - można tak zadać pytanie, że nikt na nie odpowie... Dlaczego ? Bo buki tylko zastrzegają w regulaminach, że taka weryfikacja może mieć miejsce, czasami doprecyzowują, że w celu ustalenia czy ktoś rzeczywiście gra... W praktyce można w tym celu zadać dowolne pytanie... Nie ma tu żadnych reguł... Można zadać np pytanie kiedy były ostatnie MŚ (nie wiedziałbym, a szczególnie w stresie) w piłce nożnej, kto jest aktualnym mistrzem europy w piłce nożnej - pytania wydają się proste... A jak wiedzą, że mają do czynienia z kimś mocniejszym np. kto zdobył złotą piłkę w 2000 r... Oczywiście zgaduję..., ale pokazuję, że taką "weryfikacją" można zagiąć każdego... I jestem pewien, że to w sądzie się nie obroni... Bo nikt nie musi nawet pamiętać co postawił dzień wcześniej, nawet za 10 tyś, a szczególnie jak odpowiada w stresie...