Masz rację. Błąd przy wprowadzaniu danych do arkusza. Poprawione. W kolejnej tabeli wszystko będzie w porządku.cytat z dnia 28 lutego 2020 12:11 przez patryk0146@rasijskij
w 21 tygodniu miałem 2 typy łacznie +208. W tabeli po 20 kolejce mam 808, a po 21 901. No wiec coś tu chyba nie gra.
A to czemu nie gramy do końca RS?cytat z dnia 7 marca 2020 07:58 przez rasijskijPowoli zbliżamy się do końca sezonu regularnego. Przed nami dwa tygodnie rywalizacji o miejsce w pierwszej szesnastce. Sezon regularny zakończymy wraz z końcem tygodnia nr 25, czyli 22 marca. W raz z zakończeniem pierwszej części rywalizacji rozpocznie się dwutygodniowa przerwa po której nastąpi faza play - off. Życzę wszystkim powodzenia na ostatniej prostej!
Żeby wszyscy odpoczęli od typowania i ze świeżym umysłem podeszli fazy play - off. Poza tym będę miał czas, żeby zrobić regulamin drugiej części konkursu i pomyśleć nad jego formułą.cytat z dnia 7 marca 2020 09:42 przez pepo1990
A to czemu nie gramy do końca RS?
W kwestii nagród nic się nie zmieniło. Wygrałeś sezon zasadniczy, więc nagrodę za to osiągnięcie masz już gwarantowaną. Wszystkie nagrody będą wypłacane po zakończeniu konkursu.rasijskij a jak to będzie rozwiązane z nagrodami za poszczególne fazy konkursu bo odnośnie tego punktu z tego co widziałem to nic się nie zmieniło?
Dokładnie. Uczestnicy typujący spotkania które się nie odbyły mogliby czuć się poszkodowani.Typów z 24 tygodnia nie wliczamy do tabeli w związku z tym że nie odbył się w całości?