>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ecoPayz - ogólna dyskusja

L 1,5K

loleketikonek

Użytkownik
Tak cwaniakujesz i wyzywasz od matołów a ty nie kontrolujesz czasami co wypisujesz . Najpierw. "
loleketikonek
Użytkownik
Czerwiec 17, 2020
Nowy
Dodaj zakładkę
Wszystko zależy co się gra, ale wiadomo, że STS i Fortuna przodują."
A za chwilę :

loleketikonek
Użytkownik
Czerwiec 26, 2020
Nowy
Dodaj zakładkę
tarasdamian napisał:
potwierdzam i tego zestawu też się głównie trzymam
Nie no Ja się tych gówien wgl nie trzymam :D I odradzam grę tam :)

U jakiego buka grasz? Co obstawiasz ?
Zawodowo grasz?
Nie wiem o co dokładnie Ci chodzi, ale to, że Fortuna i STS są najlepsze w PL nie oznacza, że jest to shit a wiadomo i w takich shitach znajdują się perełki.

Co gram ? Piłkę.

G 11,6K

gzjjr

Użytkownik
Karta PLN doszła i hula. Wypłata z banomatu to 2% a więc lepiej na tą. chwilę nigdzie nie wyjdziemy. Także zamawiajcie kartę PLN i grajcie w PLN

Otrzymane punkty reputacji: +4
L 1,5K

loleketikonek

Użytkownik
Co do eco. Wypłata mówicie 10zł / 500zł więc pewnie 2000zł = 40zł więc to wychodzi tylko jakieś 80zł różnicy.

Wiadomo grosz do grosza... ale grając tak jak jak Ja w buku gdzie mam ulokowane euro i gram po prostu sobie z przelicznikiem 4,00 a ogólnie zawsze wychodzi więcej po prostu ta różnica się mi nieweluje a i nawet byłbym stratny. Dodając do tego jeszcze fakt, że przy dzisiejszym rządzie beznadziejnym kurs euro tylko będzie rósł więc można powiedzieć, że te straty przy wypłacie są amortyzowane i to z nawiązką. Gra nie warta świeczki no chyba, że ktoś gra w PLN u buka.

@ malyenter1 malyenter1 zapraszam na priv.

P 102,3K

przestrzalninja

Użytkownik
tez mialem 3 waluty tylko zamiast funta zlotowki. moze to wina lokalizacji? i w zakldce 'ecopayz card' w sumie to mam 3 zakladki a u ciebie widze dwie.

P 102,3K

przestrzalninja

Użytkownik
ja mialem tak, ze zamowilem karte w euro, bo poprzednia zgubilem a dwa dni pozniej pojawila sie opcja pln. najlepiej to napisz do nich bezposrednio, bo w miare szybko odpisuja a dostepnych walut kart jest wiecej. jak sa korony norweskie, czeskie, dunskie... to kazdy powinien miec karte dostepna w swoim regionie.

malyenter1 2,2K

malyenter1

Użytkownik
Tylko £ ,$ , € .
Post automatycznie złączony:

tez mialem 3 waluty tylko zamiast funta zlotowki. moze to wina lokalizacji? i w zakldce 'ecopayz card' w sumie to mam 3 zakladki a u ciebie widze dwie.
ja mialem tak, ze zamowilem karte w euro, bo poprzednia zgubilem a dwa dni pozniej pojawila sie opcja pln. najlepiej to napisz do nich bezposrednio, bo w miare szybko odpisuja a dostepnych walut kart jest wiecej. jak sa korony norweskie, czeskie, dunskie... to kazdy powinien miec karte dostepna w swoim regionie.
A adres zamieszkania jaki podałeś , w Polsce? Tylko nie chce mi się wierzyć że nawet jak podałeś inny region Europy to miałeś zamiast funta PLN.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom