Pierwsza tura wyborów była bardzo dobra pod względem $, weszły wszystko na frekwencje i handi Hołowni z WKK.
Druga tura jak pokazują sondaże będzie zacięta choć Duda jest chyba bliżej graala.
Każda ze stron upatruję szanse w nowych wyborcach ale przy tak wysokiej frekwencji w pierwszej turze , może ich aż tylu przybyć? mocno powątpiewam.
Nie wiem kto wygra te wybory ale wiem jedno, jeśli zwycięży Duda to będzie to ostatnie zwycięstwo Kaczyńskiego(PiS) w historii.
Trzaskowski nie jest żadnym wybitnym mężem stanu a raczej przeciętniakiem, mimo to jeśli taki ktoś wchodząc do rywalizacji w ostatniej chwili ma wciąż szanse pokonać Prezydenta stojącego "w cieniu mgły" obozu władzy, obozu który z rozdawnictwa uczynił sposób na rządzenie to znaczy że PiS słabnie i będzie słabło.
Nie jestem wyborcą PiS (choć na Dudę głosowałem 5 lat temu), na PO nie głosowałem nigdy ale w plebiscycie z którym będziemy mieli do czynienia w niedzielę nie poprę urzędującego prezydenta.
zagrałem handi +3,5 na Trzaskowskiego
i Trzaskowski -0,5 w Lublinie
łącznie za 2 tys więc bardzo rekreacyjnie, gdyż w obecnej sytuacji nie widzę niczego w co można wejść mocniej, generalnie odradzam wchodzenia w grube bety na undery frekwencyjne.