Zapytam, może naiwnie, ale gdybyście mieli stworzyć ranking najlepszych buków w PL wg Was to którzy byli by w czołówce a którzy łapali by się na ostatnie miejsca??
Pierwsze miejsca: LVBET i Noblebet, ostatnie miejsce:
Betfan, Totolotek ...
Kiedyś Totolotek był u mnie na 1 miejscu... W piątki gra bez podatku, niezłe kursy brak limitów... Obecnie JAKO JEDYNY buk w Polsce mnie zlimitowali po paru betach po 1000zł na egoztyki, a co śmieszniejsze są jeszcze nieudolni bo to wszystko co chciałem zagrać na te egzotyki bym przegrał... A najgorsze, że wpłaciłem kasę ok 2 tyś żeby zagrać i już ich nie mogłem wypłacić, a limity po 100zł i była cała batalia bo ani obrócić ani grać ani wypłacić... Te zmiany powstały po zmianie właściciela... Pewno cwaniaki wpadli na pomysł, że pojadą na opinii marki, a cofną
najlepsze promocje i te limity... Co do
Betfan to ręczna weryfikacja praktycznie wszystkich lepszych betów z value i cofnięcie limitu na 200zł, a do tego kolejni cwaniacy swoje błędy w kursach przerzucają na graczy bo jak widzą, że ktoś chce coś mocno zagrać to jego limitują, a bet wycofują w ogóle lub zmieniają kursy...
Tak właśnie rząd załatwił bukmacherkę w Polsce ! Ludziom mówią teksty o walce z hazardem, a prawda jest taka, że większość zagranicznych nie robi takich numerów jak u nas "legalni"....
Duży plus dla LVBET / Noblebet za azjany i brak limitów...