R
129
rakakakakaka
Użytkownik
Czy ktoś w ostatnim czasie również ma te same problemy? Wstrzymują mi 3500 i ta kretynka na czacie twierdzi że bank odrzuca wypłatę skoro jej nawet mi nie zatwierdzili co za porażka...?
Jak ktoś może, to proszę niech poda to dalej na różne fora czy strony na FB - tak, aby nikogo więcej nie udało im się zrobić w wała!Witam
Krótko nakreślę swoją historię z superbet i ich bonusem, bukmacher około 6/8 godzin przed końcem Twojego bonusa uniemożliwa Ci już obstawianie zdarzeń. Mimo, że zdarzenia są live i kończą się za 5 minut, a wpłatę na konto bukmachera dokonałem o godzinie 12:43 05.06.2020. Rano przed pracą chciałem obstawić jakieś Esporty live, których oferta przez pandemię jest teraz bardzo bogata. Ale od godziny 7:02 bukmacher już nie przyjmuje ode mnie żadnych zdarzeń. Na koncie 587 złotych... ale widocznie zostanie mi to zabrane. Rozumiałbym to gdybym nie przeczytał regulaminu i opinii na ich temat, ale wiedziałem, że mam na obrót 7 dni. Jak się okazuje 7 wcale nie równa się 7 według Superbet.
Tak dziś od rana bukmacher nie chce mi przyjąć żadnego zdarzenia na kuponie, mimo że do obrotu zostało mi jakieś 100 złotych, aby grać już za środki z normalnego konta, a nie bonusowego, to niestety nie będzie mi to dane. Na czacie Pani mówi, że skieruje sprawę dalej - ale co z tego, skoro sprawa zostanie pewnie odczytana po 2/3 dniach, kiedy to już dawno zabiorą mi środki...
Obrót bonusem to nie jest 7 dni, tylko 6 i pół...
Czekam w dalszym ciągu na kontakt z custumer service - ale za każdym razem czy to na czacie czy w mailu otrzymuje odpowiedź, że sprawa została przekazana do odpowiedniego działu...
Dno, muł i wodorosty!
Jak ktoś może, to proszę niech poda to dalej na różne fora czy strony na FB - tak, aby nikogo więcej nie udało im się zrobić w wała!