Żadnych kodów nie trzeba. Czatu nie ma. Na maila odpisali mi w 1-2hCoś więcej o tym buku? Bonus za rejestrację bez wpisywania żadnych kodów? Widzę, że czatu chyba nie mają. Apke próbowałem instalować ale jakiś błąd jest chyba
Porządny buk. Dziadostwa nie dodająOferta tragiczna, nie ma nawet ekstraklasy
Jakim? Legalny polski bukmacher.Nie boicie się zakładać konta i podawać danych takim firmom
Tak. Takim jak ten nowy twór czy pzbuk i inneJakim? Legalny polski bukmacher.
Jeśli wolisz to graj tylko w sts.Tak. Takim jak ten nowy twór czy pzbuk i inne
Nie gram w sts.Jeśli wolisz to graj tylko w sts.
w sieci znalazłem takie info, że prawdopodobnie BetX nie podpisał jeszcze umowy z PZPN oraz organizatorami rozgrywek dlatego nie ma naszej ligi.Oferta tragiczna, nie ma nawet ekstraklasy
Bieda buk. Za licencję trzeba zapłacić kilka milionóww sieci znalazłem takie info, że prawdopodobnie BetX nie podpisał jeszcze umowy z PZPN oraz organizatorami rozgrywek dlatego nie ma naszej ligi.
Tak postawilem przedmeczowo singla z kursem 2.40.w piątek wysłałem maila z zapytaniem gdzie jest freebet i cisza póki coNapisane mają, że w sobotę/niedziele nie pracują co jest trochę żartem, bo wtedy jest największy ruch. A co do zwrotu 200 zł to postawiłeś po kursie 1,8 minimum i zakład przedmeczowy?
a konto masz już aktywowane w 100%? wysłałeś skan dowodu itp?Tak postawilem przedmeczowo singla z kursem 2.40.w piątek wysłałem maila z zapytaniem gdzie jest freebet i cisza póki co
Tak wysłałem skany, zostały zaakceptowane i po zapytaniu mailowym odpisali ze konto jest w pełni zweryfikowane, bez weryfikacji można wplacic max 100zl wiec musialem czekac 24h aż zweryfikują by móc wplacic 200plna konto masz już aktywowane w 100%? wysłałeś skan dowodu itp?