3,9K jerzywalec Użytkownik Maj 23, 2020 #181 Wg nich wybory się nie odbyły także zwrot dostałem tylko za kupon z Kidawa h2h
556,3K RBR1one ModTeam Członek Załogi Maj 23, 2020 #182 jerzywalec napisał: Wg nich wybory się nie odbyły także zwrot dostałem tylko za kupon z Kidawa h2h Kliknij aby rozwinąć... Rozumiem, ze inne zaklady na H2H beda trzymac do samego konca az w koncu sie wybory odbeda? Za inne bety na wybory rozumiem nie dostales zwrotu?
jerzywalec napisał: Wg nich wybory się nie odbyły także zwrot dostałem tylko za kupon z Kidawa h2h Kliknij aby rozwinąć... Rozumiem, ze inne zaklady na H2H beda trzymac do samego konca az w koncu sie wybory odbeda? Za inne bety na wybory rozumiem nie dostales zwrotu?
3,9K jerzywalec Użytkownik Maj 23, 2020 #183 Termin wyborów na minus mi rozliczyli a h2h zwrot z Kidawa. Inne kupony trzymają dalej z tego co krążą wieści i screeny na grupach na fejsie.
Termin wyborów na minus mi rozliczyli a h2h zwrot z Kidawa. Inne kupony trzymają dalej z tego co krążą wieści i screeny na grupach na fejsie.