>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 46969

Gość
Obstawianie tenisa ma swoją specyfikę, to jest trudniejsze niż się wydaje...jeżeli ktoś bez pomysłu ładuje w faworyta buków to regularnie topi. Wiem, bo sam tak robiłem na początku. Łapało się kursy 1.3 - 1.7 i prędzej czy później przychodził bankrut :grin:
dokladnie, wydaje mi sie ze ludzie ktorzy graja tenisa bezmyslnie i kursy takie 1.3-1.7 topia czesto kupony ale tak jak mowie tenis dla mnie to loteria totalna wiec zostawiam to &quot;ekspertom&quot; xD

Co do tej pilki noznej ze gra 22 osoby to wedlug mnie wlasnie nawet jak jedna gorzej sie czuje albo forma gorsza to ktos moze to pokryc dlatego wedlug mnie latwiej jest trafic typ pilkarski niz tenisowy ale to tylko moje zdanie

L 234

lalus85

Użytkownik
dokladnie, wydaje mi sie ze ludzie ktorzy graja tenisa bezmyslnie i kursy takie 1.3-1.7 topia czesto kupony ale tak jak mowie tenis dla mnie to loteria totalna wiec zostawiam to &quot;ekspertom&quot; xD
Co do tej pilki noznej ze gra 22 osoby to wedlug mnie wlasnie nawet jak jedna gorzej sie czuje albo forma gorsza to ktos moze to pokryc dlatego wedlug mnie latwiej jest trafic typ pilkarski niz tenisowy ale to tylko moje zdanie
dzieki takim ludziom ,,tepym&quot; co graja kursy 1,20 w tenisa , istnieją takie firmy jak sts . Wystarczy przejsc sie do ziemniaka i posluchac ,,znawcow&quot; . Jakby wytepic ten narybek to zaden buk by nie byl na plusie na zakladach , pomijajac oczywiscie tych co wirtualne konie czy psy obstawiaja i tych co w kasynie wirtualnjym mysla ze sie dorobia bo to juz jest ewenement glupoty ludzkiej

sanchez1 93

sanchez1

Użytkownik
No tak, ale popatrz na to, że w takiej piłce nożnej często decyduje przypadek, jakieś głupie, przypadkowe podanie i już mamy zmianę wyniku. W piłkę gra 22 chłopa, więc de facto w tenisie łatwiej wytypować wygranego, bo skupiasz się na jednej osobie, a w futbolu na wszystkich 22(plus oczywiście sędziowie).
Nie do końca.
W tenisie nigdy nie wiesz, jak dany styl zawodnika będzie funkcjonował na dany styl drugiego zawodnika. Mówię tutaj o zawodnikach zbliżonych poziomem. Nie wiesz jaka będzie jego dyspozycja dnia, może miał ciężką noc, może ma delikatny uraz, może zabalował do późna, w przypadku kobiet - okres. Na najwyższym poziomie każdy detal ma znaczenie. Jak spojrzysz na zdobycze punktowe z meczu tenisowego to są mniej więcej zbliżone, więc tam również decyduje przypadek. Czy ktoś wykorzysta bp, czy ktoś utrzyma podanie, nie mówiąc o TB gdzie każda piłka ma znaczenie.
Nie no, to sam sobie przeczysz w tym momencie. Tak samo nie będę nigdy wiedział, czy któryś z 22 piłkarzy nie zabalował, miał ciężką noc, miał sraczkę albo zatwardzenie dnia wczorajszego albo nawet dzisiaj(sic!). W każdym sporcie decyduje przypadek i ja tego nie neguję. Po prostu większe prawdopodobieństwo takiego stanu rzeczy występuje w sportach drużynowych, gdzie wpływ na wynik ma więcej osób, aniżeli jedna jednostka.

U 0

Gość
dzieki takim ludziom ,,tepym&quot; co graja kursy 1,20 w tenisa , istnieją takie firmy jak sts . Wystarczy przejsc sie do ziemniaka i posluchac ,,znawcow&quot; . Jakby wytepic ten narybek to zaden buk by nie byl na plusie na zakladach
dawno nie gram w Polsce juz a tymbardziej w ziemniakach, ale tutaj gdzie jestem tez sa znawcy tylko oni stawiaja wyscigi konne i tez maja swoich &quot;faworytow&quot; dlatego lepiej grac online wedlug mnie i kierowac sie swoim czuciem a tacy to tylko nakrecaja przychodzacych do ziemniakow i nakrecaja ich wlasnie na slabe typy, jak to sie mowi pewniak do systemu na podbitke ha ha ha

L 234

lalus85

Użytkownik
Nie no, to sam sobie przeczysz w tym momencie. Tak samo nie będę nigdy wiedział, czy któryś z 22 piłkarzy nie zabalował, miał ciężką noc, miał sraczkę albo zatwardzenie dnia wczorajszego albo nawet dzisiaj(sic!). W każdym sporcie decyduje przypadek i ja tego nie neguję. Po prostu większe prawdopodobieństwo takiego stanu rzeczy jest w sportach drużynowych, gdzie wpływ na wynik ma więcej osób, aniżeli jedna jednostka.
jak ktos ma sraczke w kopanej to dostanie zmiane a w tenisie nie ma przebacz

L 234

lalus85

Użytkownik
Ale jak wyłapiesz w tenisie kto będzie miał sraczkę to $$$ wpada.

Pamiętam jak Aga grała jakiś finał, chyba w USA, kolano jej poszło, a buk nie załapał bo rozmawiała z trenerem po Polsku. Najłatwiejsze pieniądze w życiu jak do tej pory :grin:
jak grasz u buka ktory zwrot rozlicza tak jak powinien , a nie zwroty robi , bo jeszcze nigdy na kreczu nie bylem szczesliwy z powodu zwrotu , zawsze przeciwnicy kreczuja a nie moj

U 0

Gość
mnie w tenisie zawsze wkurzaly niejasne zasady zakladow w kazdym buku jeden krecz liczy tak inny tak, pilka to pilka jak dla mnie, Iran ladnie sobie poczyna chyba w 3 secie, oby to pociagneli, gral ktos jeszcze ten tripel siatkarski dzisiaj?

L 234

lalus85

Użytkownik
Ale jak wyłapiesz w tenisie kto będzie miał sraczkę to $$$ wpada.

Pamiętam jak Aga grała jakiś finał, chyba w USA, kolano jej poszło, a buk nie załapał bo rozmawiała z trenerem po Polsku. Najłatwiejsze pieniądze w życiu jak do tej pory :grin:
ja za to pamietam jak ogladalem na bet365 rugby 7mek i na minute do konca byl wynik 21-7 a na unibecie byla linia 44,5 i polowa 1 polowy na live w tym samym meczu . Obstawione 1 polowa , handi i under w meczu na laczna kwote prawie 25 tysiecy i unibet to wyplacil normalnie

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom