ladnie powiedziane, imo latwiej przekrecic taki meczyk na bananowcach, ktory malo ludzi oglada niz taki mecz np pilka n ozna u21 me, gdzie kazda decyzja odbija sie szerokim echem a jednak w u21 tez widzielismy mnostwo slepych sedziow, a ogladalem wszystkie mecze i w wielu spotkaniach sedziowie grali glowna role wiec cos w tym jestPanowie nie przesadzajcie. Jak typy nie wchodzą to szukacie dziury w całym. Gracie jakieś badmintony koszykówki z krajów trzeciego świata itfy rozgrywane na wyspach bananowych o których nie macie pojęcia, a potem narzekacie że ktoś handluje tylko dlatego że wam nie weszło
Ja wczoraj też się przejechałem na tenisie. Postawiłem w meczu Spencer - Blumberg 1 po kursie 1.70. Uznałem że to promocja gość który coś tam pogrywa w itfach gra z nou nejmem który raptem rozegrał kilka meczy w dorosłym tenisie. I ten mój typ prowadząc w meczu 5:3 przestał grać i przegrał 5:7 2:6. Nie narzekam bo wiem że błąd popełniłem stawiając to dziadostwo. Jak zacząłem szukać informacji o Blumbergu to się okazało że to dość ciekawy zawodnik któy jeszcze niedawno na poziomie juniorskim ogrywał De Minaura, Kecmanovica czy Shapovalova
nie wierzysz chyba sam w to co piszesz , Iran zjedzie ich jak bure suki . Scenariusz dokladnie ten sam u skosnych co w meczu z PolakamiPolecam moocno 4 set Chiny ! Ale to trzeba poczekać aż wygrają trzeciego
jakies dziecko,ktore poluje swoimi postammi na underdogow i liczy na atencje, Iran ich zjedzie tak czy siak wiec w/e, handelekkkkknie wierzysz chyba sam w to co piszesz , Iran zjedzie ich jak bure suki . Scenariusz dokladnie ten sam u skosnych co w meczu z Polakami
"ONI" wiedzą co zagrałeś xDja teraz mialem under 58,5 1 kwarta u skosnych 40 sek do konca kwarty maja 50 pktow i koncza na 34-25 JAKIMM CUDEM JA SIE PYTAM ?
U buka śledziłeś wynik? Często źle zegra mają nastawiony...ja teraz mialem under 58,5 1 kwarta u skosnych 40 sek do konca kwarty maja 50 pktow i koncza na 34-25 JAKIMM CUDEM JA SIE PYTAM ?
Skąd takie info? Jakieś nowe zasady w siatkówkę wprowadzili bo widzę że prowadzą 2:1 ?Iran jednak utopi ten mecz 1:3
Oglądasz ten mecz czy widzisz suchy wynik? Bo ja już nieraz zauważyłem że wynik nie zawsze idzie w parze z pokazywanym czasem do końca zakończenia meczu w różnych dyscyplinachja teraz mialem under 58,5 1 kwarta u skosnych 40 sek do konca kwarty maja 50 pktow i koncza na 34-25 JAKIMM CUDEM JA SIE PYTAM ?