>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [61]

Status
Zamknięty.
artorrotorro 1,1K

artorrotorro

Użytkownik
Ten typ z Chinami nie będzie taki zły wydaje mi się. Co prawda pre mam pograny Iran i under 4.5, więc jak Chiny wygrają tego seta to obydwa kupony do śmieci, ale oni serio dużo lepiej wyglądają. Przecież Iran nic nie bije na czysto w boisko, zazwyczaj coś tam obrona Chińska dotknie tej piłki, dużo nie brakuje. Są mega dobrzy w defensywie a Iran na kontrach dramat.
Jak dla mnie Chiny @2.75 iforBet

prof 62,1K

prof

Użytkownik
Krejcikova zero wstydu. 3 rok zrzedu przegrywa w kwalach do wimbledonu. Tym razem przegra po kursie 1.20 smiech na sali.

U 0

Usunięty użytkownik 46969

Gość
Ten typ z Chinami nie będzie taki zły wydaje mi się. Co prawda pre mam pograny Iran i under 4.5, więc jak Chiny wygrają tego seta to obydwa kupony do śmieci, ale oni serio dużo lepiej wyglądają. Przecież Iran nic nie bije na czysto w boisko, zazwyczaj coś tam obrona Chińska dotknie tej piłki, dużo nie brakuje. Są mega dobrzy w defensywie a Iran na kontrach dramat.

Ktory ten 3:1 dla Chin? ????
Jak widac nawet ta siatkowka to jeden wielki walek i podbitka kursow na tiebreak. Dlatego zostaje przy pilce a to tylko 4fun xD

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Kuznetsvoa set, a wiec Mona musi ugrac 3 gemy zeby +3.5 weszlo.Po raz kolejny kuznetsova pierwszy mecz na trawie w 3 setowym pojedynku heh.(Staty 7:4)

psychol32 491,4K

psychol32

Użytkownik
Nie wiem dlaczego tak mocno upatrywałeś faworyta w Iranie. Przecież rok temu Ci sami zawodnicy przegrali w finale Mistrzostw Azji właśnie z Chińczykami.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom