W
74
wielkapala
Użytkownik
saarova to birze cebula tylko wypierdala po autach tudziez w siatke ;] podsumowala tb walac chyba z 5 razy w siate
daj zdjęcie to ocenimy ????Pany jak dziura w zębie to dentysta walnie plombę ? żadnego usuwanie zęba nie będzie?
boje się dentysty i tak chciałem zagadaćprzecież to dentysta musi zobaczyć, jak ktoś ci na forum bukmacherskim ma doradzić
Dlatego powinien być podatek od wygranej. Niestety...jedno pytanie odnośnie stsów, pograłem tenis był krecz, w stsie zwrot czyli jak pograłem za 500*0,88*1,00=400, to mimo że bym wygrał to jestem w plecy 60 PLN ot ***** logika teraz. Chyba, że ja coś źle kumam ????
To jest całe podsumowanie ziemniaków Panowie ????????????????
w ziemniakach nie dosc, ze pobieraja podatek 12% od stawki, to jeszcze gdy wygramy powyzej 2200 (?) pobieraja kolejny podatek.jedno pytanie odnośnie stsów, pograłem tenis był krecz, w stsie zwrot czyli jak pograłem za 500*0,88*1,00=400, to mimo że bym wygrał to jestem w plecy 60 PLN ot ***** logika teraz. Chyba, że ja coś źle kumam ????
zwracają stawkę, nie pobierają wtedy podatku o ile dobrze pamiętamjedno pytanie odnośnie stsów, pograłem tenis był krecz, w stsie zwrot czyli jak pograłem za 500*0,88*1,00=400, to mimo że bym wygrał to jestem w plecy 60 PLN ot ***** logika teraz. Chyba, że ja coś źle kumam ????
Bzdury opowiadasz, jak jest zwrot to jest zwrot całej stawki. Nikt cię w ten sposób nie okradnie.To jest całe podsumowanie ziemniaków Panowie ????????????????
Oczywiście lepiej było jak nie wprowadzili swoich stron internetowych bo wtedy była cała masa błędów. Teraz też idzie zarobić, a że większość narzeka co jest typowe dla przegrywających i tym co się nie chce poszukać błędów czy właśnie wyższych kursów to już inna sprawazwracają stawkę, nie pobierają wtedy podatku o ile dobrze pamiętam
i nie demonizujcie tak ziemniaków, już nieraz układałem kupony w fortunie z wyższym kursem niż w całorocznym i to mimo podatku, tym bardziej jak włączysz tam coś z superoferty z podniesionym kursem
w ziemniaku też można wyjść na plus, ale trzeba grać kilka zdarzeń, żeby płacic tylko raz podatek
niestety live odpada, bo ciężko na live sensowny kupon skleić :sad: i to największy minus
jedno pytanie odnośnie stsów, pograłem tenis był krecz, w stsie zwrot czyli jak pograłem za 500*0,88*1,00=400, to mimo że bym wygrał to jestem w plecy 60 PLN ot ***** logika teraz. Chyba, że ja coś źle kumam ????
To jest całe podsumowanie ziemniaków Panowie ????????????????jedno pytanie odnośnie stsów, pograłem tenis był krecz, w stsie zwrot czyli jak pograłem za 500*0,88*1,00=400, to mimo że bym wygrał to jestem w plecy 60 PLN ot ***** logika teraz. Chyba, że ja coś źle kumam ????
To jest całe podsumowanie ziemniaków Panowie ????????????????[/QUOTE
Zwracają stawkę, nie ma podatku. Bo od czego miałby być policzony?!
Ostro wystartowali!
własnie się zastanawiam, bo jak grałem cokolwiek w ziemniakach to były taśm. Stąd moje zastanowienie.zwracają stawkę, nie pobierają wtedy podatku o ile dobrze pamiętam
i nie demonizujcie tak ziemniaków, już nieraz układałem kupony w fortunie z wyższym kursem niż w całorocznym i to mimo podatku, tym bardziej jak włączysz tam coś z superoferty z podniesionym kursem
w ziemniaku też można wyjść na plus, ale trzeba grać kilka zdarzeń, żeby płacic tylko raz podatek
niestety live odpada, bo ciężko na live sensowny kupon skleić ???? i to największy minus
przeciez jak wygrana ci przekroczy 2280 to rozbijasz stawkę na kilka kuponów i puszczaszCo do podatku od 2 kafli, jak ktoś na to narzeka to po prostu jest durniem i tutaj nikogo nie obrażam a mówię o ludziach pozbawionych inteligencji
o jaki mecz chodzi?