Philla będzie dawała zarobić na początku sezonu, trzeba tylko dobrze polowaćPhila nadal tak bardzo niedoceniana.
E: Struffi jaki elektryczny ???? juz po nim ????
Namowiles mnie na.win 76 ponzenujacym @4,90Wg mnie dziś przegraja.
@ Ja mam Phila +13 bo dla mnie ten handi to nieporozumienie, mimo że nie gra Embiid.
ja bobków nigdy nie szanowałem. Chciałem Phila win po 9,5@ ale ostatecznie wybrałem bezpieczne handi +13 bo jak dla mnie to tam więcej jak +8 po 1,90 nie powinno być. Ale wiadomo, to jest NBA ;-)Namowiles mnie na.win 76 ponzenujacym @4,90
nie opłaca się, na wyjeździe 10 pkt do odrobienia to jest nic, zwłaszcza że prawie prawie 10@ stało. Nie ma value.Phila win @2.15 to jest przecież przewaga dwucyfrowa. Tyle razy wypuszczali już mecze, nie wierzę, że znowu to zrobią.
bet365
Wawrinka spakowal walizy :d
Ale w Londynie wg.mnie będzie groźny ????Wawrinka spakowal walizy :d
Kurs 2.10 zawsze jest spoko. Poza tym to Hornetsi muszą gonić i stawiamy ich w roli "czy im się uda". Moim zdaniem wciąż jest value, zobaczymy na koniec meczu zresztą ????nie opłaca się, na wyjeździe 10 pkt do odrobienia to jest nic, zwłaszcza że prawie prawie 10@ stało. Nie ma value.
a co to ten strikeout?Jak ktoś ma czyste konto w Uni to możecie łądować. Over 16,5 strikeoutów w meczu baseballa w Game Seven. 2,23. Pewniak.
Indians przegrywa, czyli będą gonić, więc najlepszych z bullpena dadzą.
Aktualnie over 16,5 po 2,70. Też do gry.
Wyautowanie pałkarza po narzuceniu 3 strike. 1 strike to narzucenie w ten prostokąt lub jak pałkarz źle odbije. 3 strike = 1 out.a co to ten strikeout?
też nie do końca, trzeba znać rostery zespołów, bo sa zespoły które mają i bardzo dobrą ławkę rezerwowych.Co do rozważań kolegów u góry. 13 punktów w koszykówce to wielkie nic. Tak jak jednobramkowa przewaga w piłce nożnej. Wystarczy minuta raka i jakieś 4 nietrafione rzuty z gry, a przeciwnik te punkty w tą minutę odrabia. Jeśli już walić w taki sposób to tylko jeśli jakaś drużyna przypuśćmy prowadzi 20 pkt do przerwy to dawać handi +15,5 np. bo na pewno nie powiększą przewagi. Wtedy wchodzą rezerwy, które wyraźnie odstają od pierwszej szóstki i w 9 na 10 przypadków takie coś wchodzi
juz wiem o co chodzi. czasem MLB oglądam, ale tych nazw nie znam :razz:też nie do końca, trzeba znać rostery zespołów, bo sa zespoły które mają i bardzo dobrą ławkę rezerwowych.
@Nicolaus
Wpisz sobie na YT most strikeouts in MLB i będziesz ogarniał. Ogólnie to wszystkie zasady baseballa najlepiej jest poznać jak się mecz ogląda. Wtedy jest dużo łatwiej. Ale rozumiem, NBA ważniejsze ;-)
też nie do końca, trzeba znać rostery zespołów, bo sa zespoły które mają i bardzo dobrą ławkę rezerwowych.
Nawet jeśli mają jakiegoś Sixth Mana w swojej drużynie to akurat w tym sporcie argument "zagram dobrze to dam trenerowi do myślenia co do wyboru składu" nie działa bo skoro pierwsza szóstka spuszcza takie baty przeciwnikowi to po co coś zmieniać. Ten jeden gracz może i będzie się dwoił i troił, ale kolegów na swoim poziomie mieć nie będzie. Poza tym drużyna przegrywająca nie podda meczu skoro mają w tak dynamicznym sporcie jeszcze 24 minuty biegania. Każdy zawodnik podstawy kosza zna, jeden gra lepiej, a drugi gorzej, ale poniżej poziomu gówna nikt nie zejdzie ????
Karwasz twarz, musiałeś dzisiaj tu coś pisać? Już mogę sobie dac za Philę. Moc Siekiery pewnie działa i na sezon 2016-2017 ????i tyle z przewagi Phili, juz poplyneli Jak tam Raptors? Jest szansa na win?