>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
jozzy22 706,1K

jozzy22

Użytkownik
Jedno i to samo ;) A jak widzisz over w tym meczu, wczoraj wszedł co prawda w ostatniej minucie, ale akcje były szybkie i sporo rzutów. Te całe Guaros może dziś nie będzie tak ceglić.
o/u jak dla mnie szkoda się napalać. Zdecydowanie handi

Otrzymane punkty reputacji: +5
pcsx4 340

pcsx4

Użytkownik
Wg mnie lepiej dobrać Nice albo Sassuolo z LE niż grać tych Hiszpanów ht/ft.
To co z tym NBA, ktoś coś? Grać Bulls czy nie?

matiee 407

matiee

Użytkownik
Mam pytanko. Czy Zheng musi jutro wygrac z Babos żeby zająć 1 miejsce? Ta Babos zagrała niezła kupę z Bacsinszky a Zheng się super zaprezentowala właśnie z Bacsinszky.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Moim zdaniem Bullsi dziś gładko z Celtami sobie poradzą. Grają najlepszą koszykówkę w tym sezonie moim zdaniem, a trójca się rozumie znakomicie. Gdybym miał cokolwiek na jakimś buku to bym wchodził nawet z minusowym handicapem.

Otrzymane punkty reputacji: +1
tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Z tym optymizmem na Uniceub w kosza to powolutku. To co oni wczoraj zagrali z Weber Bahia to powinno byc karalne. Guaros to nie są jakies chłopki do bicia. Po odejsciu Vargasa, moze są i słabsi niz rok temu i normalnie szedłbym w Brasile,ale odpuszczam,po tym co wczoraj widziałem.

pcsx4 340

pcsx4

Użytkownik
Włosi są wg mnie lepsi piłkarsko od tego Rapidu, a widzę jeszcze, że im kreator środka pola wyleciał na ten mecz więc cienko ten Rapid wygląda. Sassuolo ma mecz u siebie i oni raczej nie odpuszczają tej LE.

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Z tym optymizmem na Uniceub w kosza to powolutku. To co oni wczoraj zagrali z Weber Bahia to powinno byc karalne. Guaros to nie są jakies chłopki do bicia.
Tym bardziej mysle ze beda zmotywowani do wygranej, przegrali w zasadzie koncowkebo mieli ich w 3 kwarcie na 10 punktow, a Guaros od Paulistano 12 a Olimpico nie wspomne

pcsx4 340

pcsx4

Użytkownik
Moim zdaniem Bullsi dziś gładko z Celtami sobie poradzą. Grają najlepszą koszykówkę w tym sezonie moim zdaniem, a trójca się rozumie znakomicie. Gdybym miał cokolwiek na jakimś buku to bym wchodził nawet z minusowym handicapem.

Dobra dzięki chyba w to wchodzę.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom