>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
jagr 10,9K

jagr

Użytkownik
kosmieczne kursy były na mecze legi 19,00 przy remisie 2-2 na wygraną legie, na remis 3-3 51,00 ,ciekawe kto na tym meczu zarobiła jakiś pieniądz ;)

prezes96 27,7K

prezes96

Użytkownik
Uwaga, podaję fun fact.
Paweł Zarzeczny (na bank każdy kojarzy z Weszło) przed meczowo obstawiał, że w dwu meczu Legii z Realem Ronaldo nie zdobędzie ani jednej bramki (na każde z tych spotkań, że Ronaldo nie zdobędzie bramki kurs wynosił około @5), a także we wczorajszym wideo zapowiedział, że Legia dzisiaj walnie Realowi 3-4 bramki ???? ???? ???? ????

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
Szymon....
Raptorki
over w Bostonie
over w Pheonix
over 106,5 LAC

do gry to jest? 2 duble bym z tego zrobił.
over w Bostonie po tym jak wypada Horford słabo. Też nie ogarnąłem tego info i poszedł over. W Phoenix wolę over gości bo jak ma paść over to oni muszą ok 110 rzucić a Phoenix będzie miało mecze gdzie będzie ciężko bo ich ofensywa nie jest stabilna.

Over LAC wygląda dobrze i sam o nim pomyślę. Jeszcze tego meczu nie rozgryzałem do końca.

Czemu TSM jest tak mocno faworyzowane przeciwko complexity ?

mikko 1,2K

mikko

Użytkownik
Ode mnie na noc ze stawkami:
Canucks under 2.5 Pinnacle 1.555 6 j
Flyers - Red Wings over 4.5 (60&#39;) + LA Clippers - Oklahoma - over 199.5 - @2.07 Unibet 4 j
Bulls 2.30 Pinnacle 2 j
Portland 1.70 Pinnacle 3 j
Oby 4 dzień z rzędu 100% na US Sports ;)

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Ja sie nie wypowiem średnio się znam na Ameryce a to tier2 drużyny w dodatku
Mapa TSM, zaczynają w tt, liczę na 4/5 rund i w miare kursik do złapania na strone CT
Mistrzowie z LM opuszczają pomału forum i zaczyna wracać do normalności

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Bulls po 2.35 z bostonem jak oni w takim gazie sa? tyle ze wyjazd, no ten over 207 pieknie wyglada tez bym pogral bullsow, dobra noc sie szykuje.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom