>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
i tyle z przewagi Phili, juz poplyneli :p Jak tam Raptors? Jest szansa na win?
Jest bo ławka Wizards może każdą przewagę oddać. Kwestia jak pierwsze piątki zagrają jak nie odjedzie Wizards to dla mnie to Toronto bierze.
A miałem pisać, żę 76ers lubi po przerwie spać ;)

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Dobra, sorry za tą Filadelfie. Jak widać po avatarze kibicuję im, i me serce krwawi za każdym razem, kiedy frajersko wypuszczają wygraną. Liczyłem na to, że tym razem tak się nie stanie. W każdym razie - nie skreślajmy ich jeszcze :p

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
Wizards to dla mnie i tak zaskoczenie, że z tak średnim by nie powiedzieć słabym składem walczyli w tamtym roku o playoff do prawie samego końca. W tym roku jest jeszcze gorzej bo odszedł Nene, który choć trochę wywierał presji na Gortacie

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Wizards to dla mnie i tak zaskoczenie, że z tak średnim by nie powiedzieć słabym składem walczyli w tamtym roku o playoff do prawie samego końca. W tym roku jest jeszcze gorzej bo odszedł Nene, który choć trochę wywierał presji na Gortacie
Wschód jest komicznie słaby. Tutaj Sacramento co roku by wchodziło do PO. A Nene jest ręcznikiem w obronie, dlatego gra w Rockets :grin:
Mówię Wam, Phila przegrywa bo oni też znają moc Siekiery :]
@down
To on, ten sam. Przyszedł w przerwie i już Phila -10. Zaraz handicap popłynie w siną dal.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
i tyle z przewagi Phili, juz poplyneli :p Jak tam Raptors? Jest szansa na win?
To Ty jesteś ten Siekiera, o którym mi opowiadali, że jak ktoś przegrywa wygrane mecze tak jak ja w ostatnim czasie to mam tzw &quot;syndrom siekiery&quot;? ????

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Moze sie nie znam na koszykowce, ale zeby przez 4 minuty nie zdobyc punktu, czyli cala 1/3 kwarty, to nie trzeba przypadkiem dostac jakiegos wylewu albo niedowladu?
Tak samo przesladuja mnie ostatnio super combacki w csie, gdzie druzyny nie potrafia ugrac 3 rund i throwuja gre z 13:2

H 902

hank

Użytkownik
39 punktów to Guaros dało sobie wrzucić w 10 minut, nawet w Chinach takiego rozmachu nie mają. siedzi to handi, over też by siedział.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom