siekiera512
Użytkownik
Swoja droga to zawsze mnie smieszy jak taki Wall czy Harden leci przed siebie na full sprincie i ciagle sa faule gwizdane
Czemu crowder odpadl co sie stalo? horforfd chyba nie gra od poczatku?Dallas Mavericks @2,55 bet365
Bulls @2,55 bet365
Któreś z tych siada bankowo. W Celtach odpadł Crowder, który napędzał zespół, jego brak może się okazać kluczowy. W Mavsach wraca Nowitzki. Szczerze polecam te single.
Horford dzisiaj był out.Czemu crowder odpadl co sie stalo? horforfd chyba nie gra od poczatku?
Nadepnął na stopę Rondo i podkręcił kostkę. Zwijał się, potem od razu udał się w podskokach na jednej nodze do szatni. Oczywiście jest opcja, że wróci, ale nie wyglądało to za dobrze .Czemu crowder odpadl co sie stalo? horforfd chyba nie gra od poczatku?
A co się dzieje z Lowrym? Ja jeszcze meczu Raptors nie oglądałem, ale m.in na Instagramie czy twitterze to wszędzie piszą tylko o DeRozanieDeRozan co robi w końcówce. Inna sprawa, że to aż niepojęte że Wall tak wjeżdża i nie zagęszczają pomalowanego. Beal dzisiaj nic nie trafia więc niech sobie rzuca z obwodu.
Dzisiaj bez szału. Ale jak DeRozan tak gra to nie musi wcale wiele robić.A co się dzieje z Lowrym? Ja jeszcze meczu Raptors nie oglądałem, ale m.in na Instagramie czy twitterze to wszędzie piszą tylko o DeRozanie