>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [40]

Status
Zamknięty.
H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Dallas Mavericks @2,55 bet365
Bulls @2,55 bet365

Któreś z tych siada bankowo. W Celtach odpadł Crowder, który napędzał zespół, jego brak może się okazać kluczowy. W Mavsach wraca Nowitzki. Szczerze polecam te single.
Czemu crowder odpadl co sie stalo? horforfd chyba nie gra od poczatku?

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Czemu crowder odpadl co sie stalo? horforfd chyba nie gra od poczatku?
Nadepnął na stopę Rondo i podkręcił kostkę. Zwijał się, potem od razu udał się w podskokach na jednej nodze do szatni. Oczywiście jest opcja, że wróci, ale nie wyglądało to za dobrze .

Horford nie gra

Otrzymane punkty reputacji: +1
szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
DeRozan co robi w końcówce. Inna sprawa, że to aż niepojęte że Wall tak wjeżdża i nie zagęszczają pomalowanego. Beal dzisiaj nic nie trafia więc niech sobie rzuca z obwodu.

darkadi 433

darkadi

Użytkownik
DeRozan co robi w końcówce. Inna sprawa, że to aż niepojęte że Wall tak wjeżdża i nie zagęszczają pomalowanego. Beal dzisiaj nic nie trafia więc niech sobie rzuca z obwodu.
A co się dzieje z Lowrym? Ja jeszcze meczu Raptors nie oglądałem, ale m.in na Instagramie czy twitterze to wszędzie piszą tylko o DeRozanie

szymon1989 2,1K

szymon1989

Użytkownik
A co się dzieje z Lowrym? Ja jeszcze meczu Raptors nie oglądałem, ale m.in na Instagramie czy twitterze to wszędzie piszą tylko o DeRozanie
Dzisiaj bez szału. Ale jak DeRozan tak gra to nie musi wcale wiele robić.
Inna sprawa, że dostał w twarz i chyba założyli mu szwy i jakoś od powrotu bez szału.

H 902

hank

Użytkownik
Niech piszą, przyjdą playoffy i obydwa te pazie znikną, to są tylko gracze na RS. W PO wolałbym mieć w zespole jednego Georga niż 3 takich Lowrych.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom