aka-shakal
Użytkownik
2,20 - 3,20 - 3,20
Bet365
Powyżej/Poniżej 2,5 bramek:
2,45 - Powyżej
1,50 - Poniżej
Bet-at-home
Rio de Janerio (Maracana), 13.07.2014, godz. 21:00
Zapraszam do dyskusji i pisania analiz
Człowieku ja mam szacunek do każdego użytkownika, człowieka, czy kogokolwiek. Bazowanie na wynikach wcześniejszych moim zdaniem nie odzwierciedla poziomu FINAŁU MISTRZOSTW ŚWIATA. Osobiście uważam, że ten mecz to rzut monetą. Niemcy papierowym i mundialowym faworytem, ale po kursie takim MOIM ZDANIEM się nie opłaca na nich grać.AKA - ktoś jest dla mnie debilem, jeśli obraża innych użytkowników bez powodu. Wiesz na czym opieram swoje przewidywania i typy? Na ostatnich 6 meczach Argentyny, w których nic nie pokazała i ostatnich 6 meczach Niemców, w których to z 2 dali ciała (USA i Algieria).
Argentyna nie traci głupich goli to raz. Dwa to, że mecz meczowi nie jest równy. Może Argentyna się doślizgała do finału, ale prezentowała ciągle jakiś poziom. Nie będę oceniał jaki on był, bo to pozostawiam każdemu użytkownikowi indywidualnie do rozpatrzenia.AKA - ktoś jest dla mnie debilem, jeśli obraża innych użytkowników bez powodu.
Wiesz na czym opieram swoje przewidywania i typy? Na ostatnich 6 meczach Argentyny, w których nic nie pokazała i ostatnich 6 meczach Niemców, w których to z 2 dali ciała (USA i Algieria). Dla mnie rezultat finału jest już jasny i tylko kataklizm w postaci czerwonej kartki bramkarza, rzutu karnego to odmieni. Niemcy biją obecnie Argentynę w każdym punkcie, KAŻDYM.
Argentyńczycy kadrowo mocniejsi od Niemiec? Chyba na papierze, z nazwiskami - chociaż ich tak nie jest za wiele (Messi [sam się smieję pisząc jego nazwisko, bo nic nie znaczy w futbolu od ponad roku], Aguero [forma też 100%], Di Maria [niewiadomo czy wystąpi], Lavezzi [mega rezerwowy w PSG?]) vs.Będzie mega masówka na Niemcy. Kurs na mistrzostwo Niemców już jest absurdalnie niski, a zapewne będzie jeszcze niższy. To, że Argentyna męczy się w każdym meczu niczego nie oznacza, bo akurat w finale mogą zagrać super mecz, a kadrowo są mocniejsi od Niemiec, mają więcej gwiazd i może akurat w tym meczu zabłysną.
Ciekawe kto będzie miał więcej kibiców na stanionie. Argentyna gra na swoim kontynencie, ale czy kibicom Brazylii odpowiada mistrzostwo Argentyny?
Niemcy vs ArgentynaKtoś jest dla mnie debilem jak pisze 100% Niemcy czy tam Argentyna. To jest finał MŚ. 50% na 50% szans, jeden mecz, jedna szansa... na 4 lata. Obie drużyny będą dawać z siebie 100%? Na pewno nie... 200%? Również nie! 500%!!! Mecz raczej do oglądania niż typowania. Przed turniejem obstawiałem Brazylię lub Argentynę. Pozostało kibicować tym drugim.
Pozdrawiam i życzę smacznego piwka do meczu!