>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Marzec 2013

Status
Zamknięty.
dwill 620

dwill

Użytkownik
&quot;TNT day&quot;
New York Knicks - Oklahoma City Thunder
1(+8)
1.93
Pinnacle
5/10

under 205 @ 1.81 Pinnacle 5/10
Knicks do tego spotkania podejdą grając dzień po dniu, wczoraj pokonali Pistons na ich parkiecie 87:77. Tak jak wczoraj, tak i dziś, zabraknie lidera Knicks - Carmelo Anthony&#39;ego. We wczorajszym meczu godnie zastąpili go Felton - 26 pts, Stoudemire 22, Smith 20.
Na własnym parkiecie, przeciwko Thunder gospodarze będą musieli położyć główny nacisk, w obronie, bo ewentualne wdanie się w &#39;strzelaninę&#39; z gości, bez swojego lidera może się bardzo boleśnie skończyć dla ekipy Woodsona.
Gospodarze mają szeroką ławkę, a co najważniejsze, rotacja w obronie przeciwko Westbrookowi, który ostatnio błyszczy jest solidna, Woodson desygnować może każdego z tych graczy Shumpert,Felton,Kidd(choć ze względu na jego wiek i sprawność defensywny na nogach, to chyba rotacja powinna być zgodna z kolejnością, którą napisałem).

Denver Nuggets - Los Angeles Clippers
2(+5)
1.81
Pinnacle
5/10

over 213 @ 1.83 5/10 Pinnacle

Clippers do tego spotkania podejdą b2b. Na własnym parkiecie rozstrzelali ekipę z Milwaukee 117:101. Jeśli Griffin i Paul otrzymają wsparcie od Barnesa, Crawforda lub błyśnie, któryś z zawodników spoza wymienionych mecz przybierze szybszego tempa, bo gospodarze podejdą wypoczęci do tej rywalizacji.
Clippers na wyjazdach notują średnio 101 punktów, tracąc 94.
Denver przed swoją widownią, w ataku zdobywają średnio 106 punktów, a w obronie tracąc 102 punkty.
Liczę, że goście utrzymają poziom ataku z wczorajszego meczu. Uważam, ze Denver jest jeszcze bardziej usposobionym zespołem do gry ofensywnej, a mając przewagę parkietu i Clippers b2b, po prostu grając agresywną i szybką koszykówkę, dostarczą sporej ilości punktów tej nocy.
Powodzenia!

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Z typem na Knicks ciężko mi się zgodzić.
Jeśli przeciwko słabym i &quot;kontuzjowanym&quot; Pistons rzucili 87 punktów to ciekawe co będzie z Thunder. Jak rzucą tyle samo to na koniec będą na jakieś -20.
W s5 White,Thomas --porażka, z ławki stary Kidd,Prigioni,Camby.
W sumie tylko Smith i Stoudemire mogą wnieść punkty. I na nich należy się skupić.
W ataku grę ciągnąć będzie Trio Felton-Stat-Smith nie wiadomo co zagra Novak, reszta tego zespołu jest od obrony. Każdy z tego Trio będzie mógł rzucać do woli i na pewno długo pograją.
Knicks moga być trochę zmęczeni,chyba wszyscy widzieliśmy co ostatnio wyprawia Westbrook,zaczął grać pod siebie,ale jeśli rzuca ponad 30pkt co mecz to pewnie nie przestanie męczyć obrony rywali.
Duranta to nie wiem kto pokryje,kompletnie nie ma na niego obrońcy.

Myślę,że najlepszymi typami na ten mecz są:
Over Stat 16,5 betcity ⛔
Over Smith 16,5 bwin✅
OKC -4,5 ⛔
OKC -8⛔
dowolny inny handi na OKC

Otrzymane punkty reputacji: +2
pampus 81

pampus

Użytkownik
Kolejna ciekawa noc przed nami, kolejne kilka ciekawych spotkań się zapowiada, a ja proponuję kilka betów na dzisiejszą noc :
Orlando - Indiana
Magic zagrało fajny i miły dla oka mecz z Miami. Co prawa mistrzowie dają takim drużynom trochę postrzelać, ale mało brakowało, a byłaby niespodzianka. Niestety ich nieudolność pod koniec 4q sprawiła, że przegrali ten mecz jednym punktem. Dziś do Orlando przyjeżdżają gracze Indianapolis, którzy na pewno chcą odbić się za tą porażkę u siebie z Bostonem, gdzie przegrali po buzzer-beater&#39;ze Green&#39;a. Jakiś becik na ten mecz? a no jeden, jaki rzucił mi się w oczy, bo kurs na Indianę jest nie warty ryzyka, a Orlando znów może zaskoczyć.
Roy Hibbert over 11.5 pkt @ 1.85 BetCity ⛔ pogral mniej, porzucal mniej, zabraklo dwoch punktow...
Dlaczego on? Od ostatnich kilku meczy wygracza poza tą linię. Wcześniej była ustawiona na 10.5, teraz już podskoczyła o jedne oczko w górę. W ostatnim meczu, mając takiego dobrego obrońcę jakim jest Garnett zdobył 12 oczek. Wcześniej przeciwko Chicago i Toronto po 18. Dziś ma przed sobą Vucevic&#39;a i powinien sobie z nim poradzić wyrabiając tą linię. Grałem na niego ostatni raz, gram i teraz, wiedząc, że to ogarnie.

Brooklyn - Washington @ 1.40 bwin ✅
Nets trochę spuścili z tonu ostatnio. Na 5 meczy, dwie wygrane z drużynami pokroju NOH i Charlotte. Wracają do własne śmieci po dwóch meczach na wyjeździe i okazja by przełamać 3L z rzędu na własnym parkiecie jest idealna. Przyjeżdżają Czarodzieje, którzy na wyjazdach nie imponują. Na dodatek, nie wiadomo czy zagra jeszcze Beal, gdyż narazie żadnego infa nie ma. Gospodarze powinni wykorzystać atut własnej hali i wziąć się wreszcie do roboty, bo tam w miejscach 4-7 jest niezły ścisk i każdy chce znaleźć się jak najwyżej, by mieć przewagę parkietu. Tak czy siak, widzi mi się dziś wygrana Brooklynu, nie widzę innej opcji.

Detroit - Dallas @ 1.67 bwin ✅
Mógłbym rzec : to są Mavericks, których chce się oglądać. Zagrali bardzo dobre spotkanie z Rockets i może jeszcze powalczą o PO, przy odrobinie szczęścia mogą jeszcze wejść. Przyjeżdżają dziś do Pistons i walczyć muszą! Detroit u siebie lepiej się prezentuje,ale z kim oni wygrali? Z Czarodziejami... Gdy taka spółka na czele z Dirk&#39;iem ma nóż na gardle to nie wierzę, by dali radę u siebie wygrać. Detroit forma słabiutka, choć rywali mieli wymagających. Dallas jeśli chcą jeszcze wejść do PO, takie mecze muszą wygrywać, a ostatnia wygrana nad Rockets powinna im dodać skrzydeł. Over Dirk&#39;a też całkiem prawdopodobny, bo to on ciągnie drużynę w ważnych momentach.

Chicago - Utah @ 1.45 bwin ✅ huehuehue
Konsekwentnie przeciwko Jazz! Kolejny mecz na wyjeździe = kolejna przegrana. Ostatnio na listę day-to-day zawitał D. Rose, a to miła wiadomość dla drużyny. Zasiadł na ławie i wspiera kolegów, o to chodzi! W ostatnim meczu nie zagrał, w tym też pewnie nie zagra, ale gdyby okazało się inaczej - byłaby to miła niespodzianka. Spotykają się dwie drużyny, które są nastawione na defensywę. Chicago ma tą samą sytuację co Brooklyn. Mają ścisk w środku tabeli i na pewno chcą poprawić swoją sytuację takimi meczami, szczególnie u siebie. Utah jak już wcześniej pisałem, grają padakę na wyjazdach. W takiej formie, to oni wypadną poza top8 szybciej niż myślą. Jeśli nic się w ich grze dziś nie poprawi, to mogą się żegnać z PO na rzecz LAL. Bulls pokazali, że z defensywnymi drużynami u siebie potrafią wygrywać (Brooklyn). W dobrej formie jest Belinelli i Deng, Robinson całkiem miło rozgrywa. Boozer i Noah powinni dziś trochę poprzepychać się z podkoszowymi Utah, ale mając atut własnej hali i brawa na widowni powinni razem z kolegami na boisku poprowadzić ich do zwycięstwa. Na obwodzie Utah ma słabych defensorów, to może więcej piłek będzie granych na trójki, kto wie. Co jak co, ale pobieram Bulls dziś.

Lakers - Toronto @ 1.30 bwin ✅
Walczaki! Tak można ich nazwać, a szególnie Koby&#39;ego. Ten gościu co wyprawia na boisku jest niepojęte :eek: 17 sezon gry i tak grać, magia po prostu ;) Widać, że po tym co mówił ostatnio, że dostaną się do PO chce dotrzymać słowa, a z taką formą w jakiej jest dotrzyma. Ważne, że nie forsuje rzutów, jedzie cały czas na skuteczności ponad 30 punktów, a ten comeback w meczu z Szerszeniami - miazga ;) Mam nadzieję, że drugi taki dobry mecz zagra Meeks, bo chłopak pozytywnie mnie zaskoczył ostatnio. Trójki mu siadały, oby było tak i dziś. Toronto po 5 lossach, wreszcie wygrało z Phoenix. Suns w tym sezonie to jest jedna wielka porażka, zagrali jak amatorzy w tamtym meczu. Dziś nie wróżę Raptors wygranej, wątpię, że zaskoczą. Szykuje się kolejna porażka. LAL&#39;ki mają już na celowniku Utah i w nich biją, coraz bliżej do PO, a Kobe o tym wie i widać, co robi w każdym meczu ;) Kiedy się wreszcie obudzi Howard? No właśnie, o to jest pytanie... Chciałbym, żeby to było już w tym meczu. Pograł ładnie przeciwko Hornets, ale rywala to tam za dobrego nie miał. H2H przemawia zdecydowanie za gospodarzami, a mając własną hale, formę i Koby&#39;ego powinni ten mecz wygrać!
Oprócz tego, bez długich analiz mogę polecić :
Memphis @ 1.50 ✅ - ścigają się o przewagę parkietu z Denver, jadą do Cavs, gdzie ostatnio szczerze mówiąc trochę przyfarciło z Utah. Miśki łapią formę na odpowiednią porę.
Boston @ 1.53 ✅ - to samo co w przypadku Brooklynu i Chicago. Atlanta też musi walczyć, ale ten buzzer-beater mam nadzieję, że dał im trochę do myślenia, że trzeba grać i wygrywać u siebie!
dodatni HC na Phile ✅ - Miami też da trochę postrzelać Holiday&#39;owi i spółce, nie będzie blowout&#39;u.
Sacramento @ 1.33 ✅ - u siebie całkiem fajnie pogrywają, Phoenix z taką grą to do D-League...
Houston @ 2.25 ✅ - wydawałoby się, że GSW się obudziło, ale w tym meczu nie daje im szans. Niezły farcik sprawił, że wygrali z Kings, ale teraz przyjeżdża Rockets, które się będzie bić o dobre miejsce w PO!
all bwin

Good Luck! ;)

Otrzymane punkty reputacji: +3
B 144

bombaaa

Użytkownik
Detroit - Dallas typ: Mavericks 1.67 bwin ✅
Podobnie jak kolega wyżej uważam ten typ za miarę pewny. Dallas dalej walczy o to, by znaleźć się w top8 i zagrać play-offs. Detroit ostatnio forma tragiczna i nie wierzę w ich dzisiejszą wygraną.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Chicago-Utah
Utah +8✅
1,53 marathon

Wydaje mi się,że linia spada powoli i wcale się nie dziwię.Chicago nie ma głębi składu,a zawodnicy Typu Robinson,Belinelli,Hinrich potrafią kompletnie zniknąć.Z ławki naprawdę ciężko przewidzieć co zagra Butler,czy ostatnio Teague.
Utah ma świetny duet Kanter-Hayward. Oni mnóstwo dobrego wnoszą na boisko.
Utah powinno być bardzo wkurzone na siebie po porażce z Cavs i myślę,że tym razem wygrają.
Na wszelki wypadek wziąłem mocno asekuracyjne handi ale pewnie zagram nawet ich czysty win.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Na dzisiaj widzę over Westbrooka wczoraj w drugiej połowie zobaczyliśmy Westbricka znowu w akcji ???? ale dzisiaj ze słabymi bobkami pewno będzie szedł jak taran aby tylko pokryć linię nie wiem jeszcze na ile jest jest wystawiona na bet365 jeszcze nie ma ale polecam.
W nocy szeroka oferta wiele meczy ale ja bym z beta 365 wybrał coś takiego:
[email protected]
Lakersi wiadomo każde zwycięstwo na wagę złota i myślę że z Toronto u siebie nie sprawią niespodzianki ostatni mecz w LA wygrało Toronto więc okazja do rewanżu i niech Kobe dociągnie ten wózek do PO.
Houston-Warriors over [email protected]
Tutaj nie będę oryginalny i w kolejnym meczu Rocketsów gram na overa oczywiście zaniżonego żeby nie było potem niespodzianki.
Martwi mnie tylko ostatnia dyspozycja GS jednak to będzie otwarty mecz strzelanina a Warriorsi mają o co walczyć jednak obie drużyny na bakier z obroną i wygra ten kto rzuci więcej ;)
Ako.2.13 bet365 taki dubelek ⛔ Tak jak pisałem o GS słaba dyspozycja...

Zastanawia mnie jeszcze taki trebel najmiejszych handi na 3 wielkie drużyny OKC,Miami i SA
[email protected]
[email protected]
[email protected]
Jednak wiadomo jak to jest z tymi faworytami wczoraj OKC walka do końca z NY
Miami praktycznie w każdym meczu u siebie odrabia straty w 4 kwarcie.
Spursom ufam już mocniej tyle że z kolei oni mają najlepszego przeciwnika-Portland ale jakąś nie wielką stawkę się skuszę ????
ako.2.27 bet 365 trebel ⛔ a tutaj obawy o Portland były uzasadnione co za mecz zagrali...
Niech ktoś coś wymyśli na mecz Atlanty z Bostonem żeby lepiej się oglądało bo na canal+ będzie :p

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
[email protected]
Lakersi wiadomo każde zwycięstwo na wagę złota i myślę że z Toronto u siebie nie sprawią niespodzianki ostatni mecz w LA wygrało Toronto więc okazja do rewanżu i niech Kobe dociągnie ten wózek do PO.
Moim zdaniem handi jest nieopłacalne po takim kursie. Z NOH też mieli sobie poradzić a musieli gonić i wygrali, ale po nerwówce. Lepiej oszczędzić sobie nerwów i dac czysty win po niewiele niższym kursie.

Niech ktoś coś wymyśli na mecz Atlanty z Bostonem żeby lepiej się oglądało bo na canal+ będzie :p
Ja bym chyba spróbował pograć over Jeffa Greena.

cibeles 969

cibeles

Użytkownik
Jeżeli chodzi o Boston - Atlanta to ja sądzę , że under J.Smitha jest do pogrania. Celtowie wiadomo solidnie bronią , a gwiazda Hawks ostatnio oddał pole pierwszeństwa nie tylko Horfordowi, ale także Teague. Under 17,5 w milenium za 1,85 wygląda dość przyzwoicie.
Generalnie w mojej ocenie Celtowie powinni dostać kopa po zwycięstwie z Pacers i dziś wygrać ten mecz.

Dla mnie jednak zakładem nocy jest:

Charlotte - OCT under 206 za 1,74 w bet 365

Bobki ostatnio grają mega piach, do tego stracili Sessionsa, który jeszcze coś tam koło 15 oczek dawał z ławki. Mają chłopaki zdecydowane problemy w ofensywie, przyciął się Kemba i gra się posypała ( o ile kiedykolwiek jakaś była.... ) Ich liczby w ostatnich 5 grach w ofensywie to : 78, 83, 68, 84 i jeden wyskok z Portland 105. Goście są po cięzkim meczu w MSG, więc przewidują szybki odjazd i czwarta kwarta już w rezerwowym składzie, który i tak bije 5 Bobcats na łeb i szyję. Durant i Westbrook na ławkę, a rezerwy niech dobijają. Pod koniec listopada gdsy grano w Oklahomie była rzeźnia - 114:69 (183 oczka ), ostatnie mecze w tej hali to odpowiednio 180 i 190 punktów. Wychodzi mi tu dziś wszystko mocno underovo i podążam w tym kierunku. Powodzenia !

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Howard under 17 (1.92)⛔ Etoto &amp; Bryant over 29.5 (1.92) ✅Etoto

Ta linia na Dwighta to nieporozumienie, to co ostatnio gra Howard to jest kompletna padlina. Bodajże tylko w jednym spotkaniu na 6 ostatnich Center Lakersów pokrył taką linię. Rozumiem 15 punktów, ale 2 oczka więcej to już lekka przesada, tym bardziej że nie pamiętam dwóch dobrych meczów z rzędu DH w tym sezonie a ten z Hornets miał jako tako niezły. Pewnie tradycyjnie wyłapie szybko faule, zejdzie na ławę, potem trochę pogra, zacegli kilka wolnych i skończy z 10 pkt na koncie. Natomiast jeśli chodzi o Bryanta to tutaj sytuacja wygląda zupełnie inaczej, praktycznie co mecz pokrywana taka linia, Kobe jest nieprawdopodobnie zmotywowany aby dojść do PO i bierze wszystko na siebie oddając ogromne ilości rzutów.

Curry over 23.5 (1.92) Etoto ✅

Bardzo mały próg punktowy jak na Curry&#39;ego, u większości buków mamy po 25, czy nawet 26 punktów na gwiazdora GSW. Tutaj do pokrycia jedynie 23.5 i warto to brać. Steph formę ma kapitalną, oprócz jednego słabszego meczu z Kings gdzie zagrał małe minuty gra fantastycznie i z reguły nabija po ok. 30 pkt na mecz. Rywal Warriors czyli Rockets to baardzo overowa ekipa, GSW oczywiście niewiele im w tym ustaje, więc będziemy dziś mieć wielkie strzelanie i niewątpliwie jednym z głównych aktorów widowiska będzie Curry.

Westbrook over 24.5 (1.92) Etoto ⛔

Również zaniżona linia, u większości buków po 26.5. Westbrook jako jeden z największych ceglarzy ligi jak zawsze wali niebywałą wręcz ilość rzutów, nawet z bardzo nieprzygotowanych pozycji. Russel piłką dzielić się nie lubi, a jeśli to robi z to z grymasem na twarzy. Taka linia to nic, jedyna przeszkoda to dramatyczne Bobki które mogą zostać tutaj rozstrzelani przez 2 kwarty i Westbrook za dużo nie pogra, ale liczę jednak to pokrycie tej niskiej linii.

Nowitzki over 20.5 (1.92) Etoto ⛔

Tradycyjny typ na Dirka z mojej strony :razz: . Linia trochę podskoczyła, bo ostatnio Niemiec gra fajne zawody, ale chyba i tak warto to pograć. Dallas liczą ciągle na PO, po ostatniej mega ważnej wygranej z Rakietami pewnie będą ostro zmotywowani na kolejne zwycięstwo. Pistons najprawdopodobniej bez Monroe&#39;a i Villanuevy, więc wysocy im się wykruszyli, za pilnowanie Nowitzkiego prawdopodobnie odpowiedzialny będzie Jerebko, ale to nie jest dla Niemca poważny rywal.

Boozer over 16.5 (1.92) Etoto ✅

Carlos ostatnio dwa razu under, ale dziś już chyba najwyższa pora na jakiś przyzwoity występ Boozera. Byki dalej bez Gibsona, więc Boozer musi grać bardzo dużo, w dodatku ciągle nie ma Hamiltona, czyli wypada kolejna opcja w ataku Byków.

Otrzymane punkty reputacji: +3
A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Totomix zaliczył dziś wtopę bo dał zamienione linie Indiany i Orlando. Szkoda, że ogarnąłem to dopiero niedawno i jeszcze zdążyłem zagrać przed chwilą bo więcej osób by mogło skorzystać a niestety nie mają zakładów internetowych. Co ciekawe zakład nie był zablokowany czyli mało osób grało te typy

H 10

hutnik14

Użytkownik
Nowitzki over 20.5 (1.92) Etoto
Tradycyjny typ na Dirka z mojej strony :razz: . Linia trochę podskoczyła, bo ostatnio Niemiec gra fajne zawody, ale chyba i tak warto to pograć. Dallas liczą ciągle na PO, po ostatniej mega ważnej wygranej z Rakietami pewnie będą ostro zmotywowani na kolejne zwycięstwo. Pistons najprawdopodobniej bez Monroe&#39;a i Villanuevy, więc wysocy im się wykruszyli, za pilnowanie Nowitzkiego prawdopodobnie odpowiedzialny będzie Jerebko, ale to nie jest dla Niemca poważny rywal.
Nie &quot;bez&quot;, a &quot;z&quot;. Obaj mają dzisiaj zagrać!

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Może to wszystkim policzą po 1 po prostu. W takich przypadkach wydaje mi sie,że buki tak postępują
Na pewno nie ziemniaki, kilka razy już łapałem takie coś i za każdym razem rozliczane normalnie ;) . Tym bardziej, że Toto ciągle nie wszedł jeszcze do neta i są mniej ogarnieci w tych sprawach. To co jest na papierku jest święte, a na kuponie wyraźnie jest napisane jaka jest linia i taką jaka jest na pewno rozliczą. Więc kto mądry ten pograł.
Nie &quot;bez&quot;, a &quot;z&quot;. Obaj mają dzisiaj zagrać!
Rzeczywiście, uczestniczyli w treningu i pewnie zagrają. Mój błąd

pezio 33,1K

pezio

Użytkownik
Totomix zaliczył dziś wtopę bo dał zamienione linie Indiany i Orlando. Szkoda, że ogarnąłem to dopiero niedawno i jeszcze zdążyłem zagrać przed chwilą bo więcej osób by mogło skorzystać a niestety nie mają zakładów internetowych. Co ciekawe zakład nie był zablokowany czyli mało osób grało te typy
Tak, cały dzień to mieli. Ostatnio pare tygodni temu też mieli błąd w lidze Adriatyckiej - rozliczyli wszystko także powinno być dobrze.

Otrzymane punkty reputacji: +6
pancio 153

pancio

Użytkownik
Jeżeli chodzi o Boston - Atlanta to ja sądzę , że under J.Smitha jest do pogrania. Celtowie wiadomo solidnie bronią , a gwiazda Hawks ostatnio oddał pole pierwszeństwa nie tylko Horfordowi, ale także Teague. Under 17,5 w milenium za 1,85 wygląda dość przyzwoicie.
Generalnie w mojej ocenie Celtowie powinni dostać kopa po zwycięstwie z Pacers i dziś wygrać ten mecz.

Dla mnie jednak zakładem nocy jest:

Charlotte - OCT under 206 za 1,74 w bet 365

Bobki ostatnio grają mega piach, do tego stracili Sessionsa, który jeszcze coś tam koło 15 oczek dawał z ławki. Mają chłopaki zdecydowane problemy w ofensywie, przyciął się Kemba i gra się posypała ( o ile kiedykolwiek jakaś była.... ) Ich liczby w ostatnich 5 grach w ofensywie to : 78, 83, 68, 84 i jeden wyskok z Portland 105. Goście są po cięzkim meczu w MSG, więc przewidują szybki odjazd i czwarta kwarta już w rezerwowym składzie, który i tak bije 5 Bobcats na łeb i szyję. Durant i Westbrook na ławkę, a rezerwy niech dobijają. Pod koniec listopada gdsy grano w Oklahomie była rzeźnia - 114:69 (183 oczka ), ostatnie mecze w tej hali to odpowiednio 180 i 190 punktów. Wychodzi mi tu dziś wszystko mocno underovo i podążam w tym kierunku. Powodzenia !
Co to jest OCT ? bo chyba o Oklahoma City Thunder ci nie chodziło bo wtedy to pisze się OKC. Sorrki za offa.
Ja zagram dzisiaj @Jazz +4 i @Dallas ML odpowiednio 1.9 i 1,58 ako @3.0. ✅✅
Jazz muszą wygrać dzisiejszy mecz po przegranej z CAVS i zwycięstwie LAL , PO oddala sie od nich z meczu na mecz (LAL goni) i wygrana z Chicago daje lekka szanse na utrzymanie 8 miejsca. A patrząc na kolandarz to czekają ich jeszcze mecze z : 2x OKC, 2x Memphis, 2x Knicks, SAS, Denver, GSW, Hosuton , gdzie z 6 meczów to bankowe przegrane. Więc stawiam dzisiaj na nich. Dallas podobna sytuacja.

lax 1,2K

lax

Użytkownik
Dla mnie jednak zakładem nocy jest: Charlotte - OCT under 206 za 1,74 w Bet 365 Bobki ostatnio grają mega piach, do tego stracili Sessionsa, który jeszcze coś tam koło 15 oczek dawał z ławki. Mają chłopaki zdecydowane problemy w ofensywie, przyciął się Kemba i gra się posypała ( o ile kiedykolwiek jakaś była.... ) Ich liczby w ostatnich 5 grach w ofensywie to : 78, 83, 68, 84 i jeden wyskok z Portland 105. Goście są po cięzkim meczu w MSG, więc przewidują szybki odjazd i czwarta kwarta już w rezerwowym składzie, który i tak bije 5 Bobcats na łeb i szyję. Durant i Westbrook na ławkę, a rezerwy niech dobijają. Pod koniec listopada gdsy grano w Oklahomie była rzeźnia - 114:69 (183 oczka ), ostatnie mecze w tej hali to odpowiednio 180 i 190 punktów. Wychodzi mi tu dziś wszystko mocno underovo i podążam w tym kierunku. Powodzenia !
Trudno się z tym nie zgodzić, ja akurat gram na under CHA 94,5. Linia wg mnie powinna być na poziomie ok. 90 nie więcej. Z takim teamem jak OKC pewnie końcówkę będą grały już rezerwy po obydwu stronach, nie widzę kompletnie kto tu ma te punkty rzucać.
CHA under 94,5 @ 1.83 Bet365

P 51K

person100

Użytkownik
A. Gee over 9.5 @1.85
M. Gasol over 14.5 @1.85
Milenium

Najpierw pan Gee z Cavs. To co sie dzieje dzis w Cleveland to jest po prostu masakra, tyle outow w jednym meczu podstawowych zawodnikow to oni dawno nie mieli, zabraknie Irvinga i pewnie Waitrsa. Wiadomo obaj panowie to guardzi, a Gee to skrzydlo, ale jednak ktos ta odpowiedzialnosc bedzie musial na siebie wziac, szczerze mowiac spodziewam sie tu nawet 20 pkt Alonza.
Drugi pan Gasol, w tym sezonie z Cavsami rzucil 19pkt, dla porownania linia na marathonie 16.5, pewnie Randolph out, wiec Marc bierze na siebie odpowiedzialnosc cala, na przeciwko siebie ma Zellera, ktory ledwo co sie od ziemi odrywa, jak wyzej sadze, ze kolo 20 sie zawiesi.

luuzno :) Gee w 2q ogarnal, a gasol w 3, licze, ze ktos skorzystal :)

nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
Charlotte - OCT under 206 za 1,74 w Bet 365 Bobki ostatnio grają mega piach, do tego stracili Sessionsa, który jeszcze coś tam koło 15 oczek dawał z ławki. Mają chłopaki zdecydowane problemy w ofensywie, przyciął się Kemba i gra się posypała ( o ile kiedykolwiek jakaś była.... ) Ich liczby w ostatnich 5 grach w ofensywie to : 78, 83, 68, 84 i jeden wyskok z Portland 105. Goście są po cięzkim meczu w MSG, więc przewidują szybki odjazd i czwarta kwarta już w rezerwowym składzie, który i tak bije 5 Bobcats na łeb i szyję. Durant i Westbrook na ławkę, a rezerwy niech dobijają. Pod koniec listopada gdsy grano w Oklahomie była rzeźnia - 114:69 (183 oczka ), ostatnie mecze w tej hali to odpowiednio 180 i 190 punktów. Wychodzi mi tu dziś wszystko mocno underovo i podążam w tym kierunku. Powodzenia !
Trudno się z tym nie zgodzić, ja akurat gram na under CHA 94,5. Linia wg mnie powinna być na poziomie ok. 90 nie więcej. Z takim teamem jak OKC pewnie końcówkę będą grały już rezerwy po obydwu stronach, nie widzę kompletnie kto tu ma te punkty rzucać. CHA under 94,5 @ 1.83 Bet365
Jeśli rzeczywiście się tak stanie jak mówicie to dla mnie dobrą opcją jest też under 44 pkt, reb, ast Duranta.
Sprawdziłem jego statystyki i kiedy gra krócej niż 40 min nie osiąga takich wielkich rezultatów. W dzisiejszym meczu zagrał sporo, rzucił najwięcej z drużyny więc dziś powinien trochę zwolnić. Spędził na boisku więcej czasu niż Westbrook to i osiągnął lepszy rezultat. Dziś wydaje mi się, że będzie na odwrót. Od pewnego czasu Kevin raz gra lepiej, aby w kolejnym meczu lekko odpuścić. Dziś myślę że będzie podobnie. Jeśli zagra przykładowo tyle ile z Suns (31 i 29 min), Chicago (32) lub Minnesotą (37) to powinno siąść. W 8 dni miesiąca marzec rozegrał średnio lekko ponad 42 min w ciągu 4 spotkań. Nie ma się co dziwić bo terminarz był ciężki. Jednak kiedyś musi odpocząć i ten mecz jest na to odpowiedni.
Kevin Durant under 44 (pkt, reb, ast) @ 1.85 Betsson 24 minuty na parkiecie - 19 pkt, 6 zbiorek, 7 asyst ✅

undertaker_tsw 2,1K

undertaker_tsw

Użytkownik
Apropo błedu w totomixie to rok temu był mecz Houston-Phoenix. Kurs byl jakos 1,4 na Rakiety a ustawili linie na punkty 101.5 dla Suns a 95,5 dla Rockets nie pamietam jak to bylo z hc.Zagralem to wtedy z miejsca i było bez problemów
Ja dzisiaj podstawowy kuponik
LAL-Raptors - 5,5 1,65 ( LALKI powinni spiąć tyłki, i peenie pokonac Toronto, zemscić sie za porazke ze stycznia. Gdyby tak przeanalizowac matchupy to nie jest tak rozowo na korzyśc LAL jednak ta motywacja w walce o PO gdzie potem nie jest wazne kto jest jedynka a kto ósemka jest decydująca no a pan superman moze w koncu by cos pokazał chociaz w stylu Batmana jezeli na wieksze moce go nie stać)
Detroit-Dallas 2 1,65
Dla podbicia SAS oraz Miami, AKO w okolicach 3 zadowalające

blum 70

blum

Użytkownik
buk: Tobet
spotkanie: CHI-UTA ⛔ (1 pkt ???? )
typ: 2
kurs: 2.50

Zdaję sobie sprawę, że statystyki nie przemawiają za Utah. Jednak należy wziąć pod uwagę trzy rzeczy:
1) Jazz mają nóż na gardle, dla nich teraz każdy mecz to być albo nie być (PO albo marna pozycja w drafcie)
2) Ostatnie 2 porażki wyjazdowe Jazz były bardzo nieznaczne i można by rzec pechowe
3) Chicago będzie w większym stopniu przetrzebione kontuzjami (Rose, Gibson na pewno nie zagrają, wątpliwi są Hamilton i Hinrich). W Jazz wątpliwy jest tylko Big Al, ale Corbin ma go kim zastąpić.

Jest to oczywiście typ ryzykowny, ale poziom tego ryzyka wart jest wg mnie próby. Jazz ma szansę na wygraną w Chicago.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom