>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

NBA Marzec 2013

Status
Zamknięty.
semprebarca 566

semprebarca

Użytkownik
avs - Jazz @ 2.05 Bwin Utah na wyjeździe w roli faworyta? Śmiech na sali, beka totalna. Przecież to są jakby dwie inne drużyny, u siebie, a gdy jadą do kogoś. Sam bilans o tym świadczy, tak samo jak ich gra. Brak pomysłu na rozegranie, totalnie. Jefferson dziś nie zagra, decyzja o Mo Williams zapadnie przed meczem, mówi że jest gotowy do gry, zobaczymy (rotoworld). Cleveland? a no jak wiadomo od dawna bez Varejao, ale tą lukę wypełnia ktoś inny. Questionable jest Waiters, Zeller jest gotowy do gry i prawdopodobnie zagra dzisiejszej nocy. Irving w formie, u siebie prezentują całkiem fajną koszykówkę. Zadziwia mnie ten chłopak, z taką &#39;lekkością&#39; rzucać trójki, miodzio. Jazz gra o PO? Z taką formą? 9/15 meczy grają na wyjeździe w marcu i nie wróżę im dobrego bilansu, jak marzec się skończy. Panowie z Cleveland potrafili przez długą część spotkania podtrzymać wynik z NYK, ale ostatnią kwartę spusiaczyli i przegrali. Grali bez dwóch wymienionych wyżej zawodników, ale wysoko nie przegrali. Z dobrej strony pokazał się Speights, który miło zarobił 23pkt, liczę na powtórkę dzisiejszej nocy. Cavs grają dobrze u siebie, jest chemia w zespole, prowadzą wyrównane pojedynki z drużynami z wyższej półki i potrafią utrzeć im czasami nosa. Gdy zaprezentują się dziś dobrze, a w to wierzę, zwycięstwo ich jest nieuniknione.
Typ bardzo ale do bardzo ryzykowny. Cleveland bez wiekszej motywacji i raczej bez Waitersa. Dawno nie gra Varejao , Irving też jakby troche po all star weekend spuscil z tonu. A w Jazz motywacja na 200% w miejscach 6-9 niesamowity scisk , teraz ważny jest każdy mecz i każde zwycięstwo. Dzis do gry wraca Mo Williams co na pewno jest wzmoncnieniem. Zakładając że LAL wejdzie do PO to wyleci ktos z trojki Jazz , Rockets , GSW . GSW powinni bez problemu znalezc sie w top8 bo mają skład i przyjazny kalendarz. Bitwa o playoff rozegra sie na lini Houston - Utah . Obie druzyny mocne u siebie , obie slabizna wyjazdowo. Utah dzisiaj po prostu musi zeżreć parkiet. Popatrz na ich najblizszy terminarz. Cala seria wyjazdowa :
Cleveland , Chicago , NYK , Detroit , Thunder , Memphis . Z calego tego towarzystwa to Cleveland tylko do ogrania i walka z Pistons. Potem wracaja na swoje smieci i arcy wazny mecz z Rockets.
Ostatnio ogladalem ich mecz z Bucks (również wyjazdowy) i wyglądało to dobrze. Polegli po dogrywce , ale wrażenie zostawili dobre. Dzis pobieram ich win . Pozdro
Gram tez Lakers , a smiesznych kursów na Atlante , Clippers , Spurs czy Indiane to nawet nie warto ruszać . Dogami śmierdzi na odleglosc....

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Z tymi Lakers byłbym ostrożny. Dali wczoraj z siebie 120%, a to nie wystarczyło na OKC. W moim odczuciu ten mecz absolutnie nie był zagrożony i Lakersi odstawali mimo wszystko w każdym elemencie gry. Howard zagrał słabo, Kobe dwoił się i troił, w drugiej połowie ewidentnie spuchł i to może być widać w dniu dzisiejszym. Kurs w granicach 1,8 rzeczywiście wydaje się atrakcyjny, ale absolutnie nie odważyłbym się wejść w to mocniej singlem. Myślę, że dobrym betem może być poszukanie NOH na live, jeśli Lakers na początku odskoczą na ~10 pkt, choć sam na pewno dziś nie będę nic śledził.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
pampus moim zdaniem wszystkie te analizy są błędne i nieobiektywne, tylko ludziom w głowie mieszasz niepotrzebnie, pisałeś o meczu z Knicks ale nie łaska było wspomnieć,że NY wygrało mimo kontuzji Melo?? Gdyby grał normalnie to na pewno byłoby +15 dla NY. Oczywiście to jest NBA i wszystko jest możliwe ale te mecze zagrałbym zupełnie odwrotnie.
Ja już wcześniej wypatrzyłem Utah bo kurs 2 na ten zespół to przesada. Może i ostatnio przegrali,ale Bucks zrobili dobry transfer i idą w dobrym kierunku.Akurat też się tak złożyło,że Williams,Foye,Hayward zagrali bardzo słabe spotkanie i przegrał ten zespół tylko 1pkt. Bilans zespołów tez mówi sporo.Utah ma w mocniejszej konferencji 32 winy a Cavs 20 w słabszej gdzie grają więcej spotkań z zespołami typu Bobcats,Wizards,Detroit itp.
Utah jest w bardzo krytycznej sytuacji. 8 miejsce i takie mecze jak ten muszą wygrywać.
Pod koszem Utah będzie dominować niepodzielnie. Naprawdę są tam być może najlepsi w lidze i z Bucks było widać kto punktował najlepiej.Nie oszukujmy się tak szczypiorek jak Zeller nie ma najmniejszych szans w grze 1na1 z którymkolwiek z podkoszowych Jazz. Speights pewnie będzie sobie jakoś radził ale,nie będzie w stanie zagrać 48minut.
Jedyną naprawdę wyraźną przewagą Cavs jest Irving i spokojnie można grać over na niego.Utah to dużo lepiej ułożony zespół,który jest na pewno bardziej zdeterminowany,dlatego warto zagrać na nich choćby handicap.
W Cavs nie wystąpi Waiters,który ostatnio grał bardzo dobrze.
Ja zagrałem
Utah +5,5 marathon 1,55✅
Utah win pinnacle 2⛔ tu minus,ale stawka naprawdę minimalna,ale porażka frajerska nie ma co ukrywać :grin:

Otrzymane punkty reputacji: +1
A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Na dzisiaj myślę, że można pograć takie typy:
S. Curry over 23,5 1.72
J. Harden over 26,5 1.82
R. Gay over 19,5 1.82 kursy z Fortuny
Currego formy nie trzeba opisywać, koleś ostatnio wymiata jeśli tylko dostanie trochę więcej minut to typ wejdzie na miękko.
Harden ostatnio nie wyrabiał normy, ale dziś myślę, że tak jak wcześniej było napisane będzie strzelanina w Dallas a więc dobra okazja dla Hardena, żeby wziąć na siebie ciężar zdobywania punktów.
Rudy Gay też w dobrej formie, pokrywa tę linię ze sporym zapasem i dziś tak słabej drużynie jak Suns też powinien sporo narzucać.
Oprócz tego podpisuję się pod typem na over w meczu Dallas - Houston. Komentarz zbędny bo wszystko zostało już dziś opisane.

marcin_4don 22

marcin_4don

Użytkownik
Memphis Grizzlies - Portland Trailblazers kurs 3,70 bet365
PTB jeśli chce myśleć o play-offach musi zacząć odnosić zwycięstwa na wyjazdach. Liczę w tym meczu na przerwanie dwóch serii. Memphis 5W at home, PTB 6L away. Grizzlies prawdopodobnie po raz kolejny bez Randolpha, co jest sporym osłabieniem. Mankament PTB to krótka ławka, jednak S5 jest naprawdę solidna i jeśli układa im się mecz, są w stanie powalczyć z każdą ekipą. Poza tym, The Blazers have won seven of the last nine meetings in Memphis. Kurs bardzo atrakcyjny, myślę że można spróbować.
Quincy Pondexter has food poisoning and is questionable to play Wednesday night.
The Grizzlies are already down Zach Randolph and Darrell Arthur, so losing Pondexter would put coach Lionel Hollins in a bit of a bind.
rotoworld.com
Pondexter w ostatnich spotkaniach był ważnym ogniwem w rotacji Memphis, tak więc kolejny argument za PTB.

Otrzymane punkty reputacji: +2
t3jlor 77

t3jlor

Użytkownik
B.Knight. Total Points over 15.0 @ 1,90 marathonbet✅✅
Na dziś over Knighta wygląda dla mnie dość ciekawie. Po przyjściu Calderona Knight zaczął grać na SG i to Hiszpan bierze się za rozgrywanie, a Brandon zaczyna rzucać coraz więcej. Dziś Detroit zmierzy się u siebie z Knicks, gdzie faworytem będzie zespół z Nowego Jorku. Po ostatnim blowoutcie w San Antonio, z pewnością Pistons będą chcieli zmazać plamę. Główną strzelbą na te spotkanie wydaje się być właśnie Knight.
Ostatnie 3 spotkania to 8 pkt z SAS, 22 pkt z Hornets i aż 32 z Wizards. Oddawał w tych spotkaniach sporo rzutów bo odpowiednio 14,18,18 prób, w tym sporo razy za 3 pkt. Gra również sporo bo koło 37 minut na mecz. Dziś pod nieobecność Grega Monroe (rotoworld) to od niego w głównej mierze powinna zależeć ofensywa Detroit.

A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
MAGIC @ 16.50 - kurs na Miami przeraża, wręcz a tutaj coś mi się zdaję, że Orlando jest w stanie to wygrać nawet jednym punktem
Mało brakowało i wszedłby świetny kurs. Ale niestety Orlando dało dupy w końcówce, mając wygrany mecz 2 razy sfaulowali jak ostatni frajerzy najpierw mogąc wyjść na 5 pkt a później tracąc przewagę do 1 pkt. Widać dlaczego są w dole tabeli bo to nędzna ekipa i patrzenie na nich to męczarnie, a Miami pokazało dzisiaj, że to totalne olewusy, zero koncentracji przez 5 ostatnich minut nie trafili nic z gry i jak zwykle James musiał uratować im dupe w końcówce. Żenująca postawa mistrzów i niestety brak umiejętności Orlando w końcówce i mamy wynik jaki mamy.

pampus 81

pampus

Użytkownik
pampus moim zdaniem wszystkie te analizy są błędne i nieobiektywne, tylko ludziom w głowie mieszasz niepotrzebnie, pisałeś o meczu z Knicks ale nie łaska było wspomnieć,że NY wygrało mimo kontuzji Melo?? Gdyby grał normalnie to na pewno byłoby +15 dla NY. Oczywiście to jest NBA i wszystko jest możliwe ale te mecze zagrałbym zupełnie odwrotnie.
Widzisz, Ty zagralbys odwrotnie = bylbys na niezlym minusie grajac plaska stawka. Ja zagralem tak jak napisalem i dobrze na tym wyszedlem. Przy tak duzej liczbie spotkan jednej nocy to czesto wchodza takie kursiwa, az japka sie cieszy. Cavs pokazalo jaja, nie spusiaczylo w koncowce i ograli Utah, ktore jest jak dla mnie SLABE. Trzeba przeciwko nim pograc do konca sezonu jak beda grac na wyjazdach.

///wieczorem kolejne typy

Otrzymane punkty reputacji: +2
xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
To jest cały urok NBA. Można analizować mecz a i tak wychodzi różnie.
Dzisiejszej nocy było to widać szczególnie.Te 3 mecze miały bardzo podobny scenariusz.Pewne prowadzenie a ostatecznie głupia porażka:
Indiana nie powinna przegrać,przegrali dość idiotycznie
Utah roztrwonili przewagę i frajersko przegrali
Hornets +24 przed ostatnią kwartą też polegli
Po prostu NBA w najlepszym wydaniu.
A na deser Crawford+Griffin

maximus88 1K

maximus88

Użytkownik
Oklahoma City Thunder @ New York Knicks / R.Westbrook. Total Points - Over 24.5 @ 1.90 ⛔
Marathonbet

Russelowi rola strzelca ostatnimi czasy przypadła do gustu. Ppg w marcu 34,7; ostatnie 10 spotkań 29,3. W tym samym czasie Durant notuje słabsze staty i te cyferki znalazły potwierdzenie w meczu vs Lakers, który oglądałem wczoraj rano. Westbrook czuje się na tą chwilę bardzo pewnie, a jako rozgrywający to on w pewnym sensie decyduje o rozdzieleniu piłki i na tą chwilę bardzo często decyduje się kończyć akcję samodzielnie. OKC również dawno nie grali w MSG i na pewno będą bardzo zmotywowani by pokazać się przed nowojorską publicznością. Dla mnie w dniu dzisiejszym linia na Duranta i Westbrooka powinna być wystawiona na podobnym poziomie i te 24,5 z chęcią pobieram.

edit: odpuszczam sobie póki co celowanie overów kolegów Westbrooka i Duranta ;)

kieran 2,8K

kieran

Użytkownik

Durant over 27,5 pkt @ 1,72 bwin✅
OKC -4,5 @ 1,68 marathonbet⛔

Najniższa linia spośród wszystkich buków i tym razem po raz kolejny stawiam na Duranta. Knicks nie mają odpowiedzi na Kevina, podobnie jak na Westbrooka bo ewidentnie sprawiają im problemy rozgrywający o charakterystyce playmakera Thunder. Jestem ciekaw kto będzie krył Duranta ale nie wygląda to za dobrze dla Nowego Jorku. B2b, najprawdopodobniej brak Melo co skutkuje wielkim osłabieniem w ofensywie. Spora część argumentów po stronie OKC i nie wydaję mi się, żeby przegrali. Zdecydowanie ofensywa Oklahomy nie do zatrzymania przez gospodarzy, główną bronią Knicks są rzuty trzy punktowe jednak Novak gra ostatnio słabo, a Smith nie da rady sam uciągnąć meczu. Felton będzie miał kłopoty z Westbrookiem o Durancie nie wspominam bo Shumpert sobie z nim nie poradzi. Gram znacznie pewniej na over punktowy Duranta niż z Denver, razem z Westbrookiem kierują całym atakiem i od nich bardzo dużo zależy. Jestem pewien, że się na nich nie zawiodę, a handi na OKC też można spróbować.​

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Zastanawiam się czy wybrać over Westbrooka czy Duranta. Coś mi się wydaje, że wejdzie tylko jeden z nich. Tak jak było w poprzednim meczu - Russell poszalał a Kevinowi brakło dwóch punktów do pokrycia linii. Nieinaczej może być dzisiaj. Jakieś porady? Ostatnio strzelecko wypada lepiej Russell ale chyba dziś on będzie miał naprzeciwko siebie lepszego obrońce niż KD. Co myślicie?

pampus 81

pampus

Użytkownik
Over westbrooka bedzie lepszym rozwiazaniem. Znamy go i wiemy jaki to jest typ czlowieka. On czasami zamiast asystowac to woli sam pograc, powjezdzac kilkakrotnie pod kosz, taki samolub z niego troche. Jak bedzie zbierac, pilki juz nie odda. Ibaka czy Perkins tez podania beda kierowac. Wydaje mi sie, ze tam jest walka pomiedzy nim a Durantem o to, kto jest liderem tego zespolu ???? Ta ilosc tych punktow dzis do zdobycia wydaje sie byc dla mnue latwa do pokonania, bo jego gra istatnimi czasy naprawde jest dobra. Over powinien siasc.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
New York Knicks(+8) - Oklahoma City Thunder -&gt; 1,90 -&gt; Bet365✅✅✅ 95 - 94 Oklahoma

Gram dzisiaj dodatni handicap na zespół Mike Woodson&#39;a, który w tym sezonie spisuje się nadzwyczaj dobrze, przede wszystkim u siebie bilans 21 wygranych na 30 spotkań u siebie mówi bardzo dużo. Występ Anthony&#39;ego dzisiaj jest game time decision, ale nawet bez niego ten handicap to według mnie ogromne value które trzeba dzisiaj wykorzystać. Ekipa gospodarzy to Melo, Felton, Chandler gra swoje w obronie, Kidd potrafi od czasu do czasu sypnąć kilka trójek. Z ławki świetnie spisuje się w tym sezonie Stoudemire oraz Smith który jest 2 najlepszym punktującym z ławki średnio koło 16 pkt na mecz. Oklahoma to wydaje się ekipa kompletna, podstawowa mocna 5 + Martin z ławki to główna ofensywna ekipy Brooks&#39;a. Mimo to, gram dzisiaj handi +8 na gospodarzy. Grają bardzo dobrze w tym sezonie a 8 pkt to śmiało można pobierać ten handicap. Moim zdaniem mecz będzie wyrównany, śmiem twierdzić że szanse daję po 50% na zwycięstwo. Kurs wystawiony przez B365 oraz linia bardzo mi się podobają i gram ten typ dzisiaj mocno. Jeśli nie wejdzie będę mocno zdziwiony. Wiadomo NBA:cool: Ale typ wydaje się być bardzo dobry, jak będzie zobaczymy rano. Pozdrawiam i życzę owocnych typów. Rambo

hugues 4,8K

hugues

Użytkownik
Oklahoma City Thunder @ New York Knicks / R.Felton. Total Points - Over 16.5 @ 1.90 Marathon ⛔ 16pts...
Ja w tym meczu wole zapolowac na over punktowy, ktoregos z Nowojorczykow, wiadomo, nie ma Carmelo, caly ciezar bedzie oparty na trojcy Felton, Smith, Amar&#39;e. Smith nie zachwyca mnie skutecznoscia, Amare moze miec ciezko z KD i Ibaka, stawiam na Feltona. Jesli w Medison nie bedzie blowouta to w dzisiejszym meczu jego 17pkt powinno byc mega pefka. Oby tak bylo.
8/10

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Panowie co myślicie o tym winie Oklahomy dzisiaj?
Kolega Rambo trochę namieszał mi w głowie typ typem ja jednak nie widzę NY żeby mieli jakoś zagrozić Thunder.
Carmelo out i z tym będzie ciężko bo Anthony to nie tylko dużo punktów ale i świetna gra w obronie.
Doświadczenie nauczyło mnie jednak że gdy jakiś ważny zawodnik wypada z drużyny to ona gra jeszcze lepiej trudno to wytłumaczyć ale już nie raz tak się przejechałem.
W ostatnich meczach górą była Oklahoma a wcale nie można powiedzieć że NY jest w jakiejś kosmicznej formie w takiej to byli na początku sezonu ale z dołka chyba też już wyszli.
Oklahoma przed zwycięstwem z Clippers na wyjeżdzie miała serie 3L poza domem więc mobilizacja będzie.
Do tego dzisiaj tylko 2 mecze więc każdy będzie patrzał żeby jak najlepiej wypaść i myślę że Westbrook który jest w dobrej formie a na niego będzie Felton będzie go ogrywał i punktował jak ostatnio powyżej 30 takiego overa dałem na zawodnika.Durant swoje dołoży i myślę że jednak te:
OKC [email protected] bet365
Można grać ale wiadomo NBA lubi zaskakiwać jednak dzisiaj czuję że Oklahoma da radę NY nie ma czym postraszyć grzmotów.

xmarcinx 888

xmarcinx

Forum VIP
Kolega Rambo prawdopodobnie zaliczy wtopę ???? Melo nie zagra. (TBT)
Ja widzę tu Over Stoudemire+Smith. Ktoś musi zdobywać punkty dla Knicks.
Ewentualnie Felton,ale on ma przeciwko sobie Westbrooka i może mieć ciężej.

pancio 153

pancio

Użytkownik
Panowie co myślicie o tym winie Oklahomy dzisiaj?
Kolega Rambo trochę namieszał mi w głowie typ typem ja jednak nie widzę NY żeby mieli jakoś zagrozić Thunder.
Carmelo out i z tym będzie ciężko bo Anthony to nie tylko dużo punktów ale i świetna gra w obronie.
Doświadczenie nauczyło mnie jednak że gdy jakiś ważny zawodnik wypada z drużyny to ona gra jeszcze lepiej trudno to wytłumaczyć ale już nie raz tak się przejechałem.
W ostatnich meczach górą była Oklahoma a wcale nie można powiedzieć że NY jest w jakiejś kosmicznej formie w takiej to byli na początku sezonu ale z dołka chyba też już wyszli.
Oklahoma przed zwycięstwem z Clippers na wyjeżdzie miała serie 3L poza domem więc mobilizacja będzie.
Do tego dzisiaj tylko 2 mecze więc każdy będzie patrzał żeby jak najlepiej wypaść i myślę że Westbrook który jest w dobrej formie a na niego będzie Felton będzie go ogrywał i punktował jak ostatnio powyżej 30 takiego overa dałem na zawodnika.Durant swoje dołoży i myślę że jednak te:
OKC [email protected] bet365
Można grać ale wiadomo NBA lubi zaskakiwać jednak dzisiaj czuję że Oklahoma da radę NY nie ma czym postraszyć grzmotów.
Też pograłem Handi -5,5 na OKC , i over Westbrooka. OKC w gazie brak Melo to powazne osłabienie w takim meczu , Wesbrook i KD dzisiaj swoje linie powinni przeskoczyć.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom