Mnie zrazili do siebie tym, ze mimo ze konto mialem zweryfikowane, to po pewnym czasie chcac wyplacic od nich tysiac zlotych na konto zostalem poinformowany, ze to niemozliwe i musze zweryfikowac konto. Spieszylo mi sie wiec przerzucilem ten tysiac do Expektu zeby stamtad bezposrednio wyplacic na konto (to bylo ze trzy lata temu i wtedy byla jeszcze taka mozliwosc w Expekcie, ze mimo ze wplacilem do nich poprzez MB to moglem wyplacic potem bezposrednio na konto). No ale musialem obrocic ten depozyt conajmniej jeden raz po minimalnym kursie przed dokonaniem wyplaty. Pamietam ze postawilem na mecz Barcelony z kims tam, ze bedzie over 0,5 gola po kursie 1,01 lub 1,02 :razz: No ale zabezpieczylem sie stawiajac za 100zl takze wariant przeciwny, czyli ze nie bedzie gola w tymmeczu. Tak czy siak obrot wykonalem, ale jednak 100zl w plecy bylo. Od tamtej pory ani razu juz nie skorzystalem z MB i nie zamierzam. Wyplacalem po weryfikacji dziesiatki razy kase bez problemu, a nagle bach i dowiadujesz sie czlowieku ze czeka cie nastepna weryfikacja i kasa zamrozona. Mnie takie sytuacje zrazaja i niewazne czy dotyczy to bukmachera czy portfela internetowego