Z kartą dołączona była jakby ulotka na której w podpunkcie najczesciej zadawane pytania -> do czego mogę używać kartę zawarte jest zdanie. [...] Należy jednak pamiętać , że karta nie można płacić na stacjach benzynowych, używać jej do transakcji oraz przelewów związanych z hazardem internetowym.Czy nie możesz przed wysłaniem przeczytać tego co napisałeś, bo jeden bełkot z tego wyszedł...
wysyłałem im ksero rachunku za internet ponieważ nie mieszkam obecnie tam gdzie mam stałe zameldowanie nie mogę wysłać skanu dowodu a po wysłaniu skanu rachunku z obecnym adresem (tym który mam w ustawieniach na MB) odpisali mi to co wyżej...już nie mam sił a kasa zablokowana na koncie MB ???? co robić ludzie ?Dziękujemy za kontakt z działem obsługi klienta Skrill.
Doceniamy przekazany dokument. Prosimy jednak mieć na uwadze, że jesteśmy zobowiązani do ręcznej weryfikacji adresu na podstawie dokumentu, fizycznie wysłanego w Pana miejsce zamieszkania. Ponieważ dokument, który Pan przedstawił jest elektroniczny (online), uprzejmie prosimy o dostarczenie innego potwierdzenia adresu:
- skan lub zdjęcie papierowego dokumentu, wydanego w ciągu ostatnich 3 miesięcy, zawierającego Pana/Pani imię i nazwisko, z wydrukowanym adresem, na przykład rachunek za media, wyciąg bankowy.
Alternatywnie, zaakceptujemy skan lub zdjęcie jednego z poniższych dokumentów:
-certyfikat adresu zameldowania, wydany przez urząd miasta lub władze kraju
Lub
-potwierdzenie z banku - dokument wydany przez Pana bank w ciągu ostatnich 3 miesięcy, zawierający Pana imię, nazwisko i adres zamieszkania. Dokument musi zawierać pieczątkę banku i podpis jego przedstawiciela.
Prosimy zauważyć: Zgodnie z wymogami PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard), nie akceptujemy i nie przetwarzamy wyciągów z kart kredytowych/debetowych, ani innych dokumentów zawierających informacje dotyczące kart.
Prosimy zauważyć: ponieważ jesteśmy prawnie zobowiązani do potwierdzenia zarejestrowanych przez Pana/Panią danych na podstawie wysłanych przez Pana/Panią dokumentów, prosimy o dosterczenie wyraźnych i czytelnych kopii w wysokiej rozdzielczości. Dzięki temu będziemy mogli znacznie szybciej zakończyć wymaganą weryfikację.
Żaden list, też czytałem tutaj i myślałem, że to będzie długa droga, a w 3 dni zweryfikowałem konto mając zamrożoną dużą ilość gotówki:JA mam podobna sytuacje, wyplacilem 500zł z bet365, chcialem przelac do mbanku ale oczywiscie przelalem na skrill, teraz potrzebna jest weryfikacja. kiedy wybieram ten pierwszy z 3 punktow czyli obciazenie karty za kwota 7,40zł to pokazuje mi blad typu: "obciazenie karty jest nieaktywne przez 24h, sprobuj jutro blablabla" wczoraj robilem, dzis i jest to samo, czy mieliscie podobne sytuacje? jak moj jakis poprzednik pisal ze na list czekal 23 dni no to sorry:/
Co do karty to masz opcje pomoc drogą elektroniczną napisz do nich to się wszystkiego dowiesz. A jak nie możesz doczekać się na list przeczytaj post wyżej jak zweryfikować konto bez listuWitam. Mam problem w Moneybookers. Mianowicie: Chciałem zweryfikować swoją kartę, lecz zamiast Visy Electron wybrałem zwykłą Vise, wpisałem dane i zatwierdziłem. Teraz nie da się tej karty usunąć, albo da się, ale nie da się wtedy wprowadzić innej karty o tym samym numerze. Chciałem też Zweryfikować swój adres i nie mogę się od dwóch tygodni doczekać na list z kodem. Także pieniędzy nie mogę ruszyć. Na czym polega opcja "wyślij pieniądze"? Co mogę zrobić w takiej sytuacji?
Właśnie, a żeby korzystać z tej opcji trzeba mieć zweryfikowane konto?Opcja "wyślij pieniądze" polega na możliwości przesłania pieniędzy innym użytkownikom to zresztą chyba logiczne
Nic, na 90% listonosz się zorientuje o kogo chodzi. Ja często podawałem w kasynach adres tak jak ty żeby mi właśnie listy nie przychodziły, a okazało się że za każdym razem jak wysyłali jakiś promocyjny trafiał do mnie bez problemu mimo ze miałem podany tylko nr mieszkania bez lokaluPoprosiłem o wysłanie listu weryfikacyjnego, ale w panelu użytkownika nie mam podanego numeru mieszkania tzn. przykładowo: Kowalskiego 7 a nie Kowalskiego 7/10. Co zrobić w zaistniałej sytuacji?