>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

ATP Tour - Madryt, 01-08.05.2011

Status
Zamknięty.
typer36 456

typer36

Użytkownik
No i debel trafiony, choć Del Potro doznał podobno jakiegoś urazu pachwiny. Czy to prawda czy tylko taka zasłona dymna by nie grać w deblu ? Jak ktoś więcej może wie na ten temat to niech coś tu napisze. Bo skoro to jakaś poważniejsza kontuzja to jutro szykowałby się dobry bet na Cilica w buku z kreczem.
dzisiaj w 2 secie z Jużnym wziął medicala i mu rozmasowywali i coś jeszcze robili. Seta przegrał i poruszał się niezbyt sprawnie. Ale potem chyba pod wpływem jakiegoś środka mu &quot;przeszło&quot;. Kontuzja napewno poważna

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Co prawda 2 setu nie oglądałem, ale zerkałem czasami jak się toczy pojedynek. No i co mnie bardzo zdziwiło, że w drugim secie kursy na Del Potro figurowały już w granicach 2,10. Teraz już wiem czemu ???? .
3 set już oglądałem i wcale tak źle Del Potro nie wyglądał. Nie wiem może to tylko chwilowy uraz. Szczerze to po dłuższym namyślę raczej sceptycznie do tego urazu bym podchodził.
Bo patrząc teraz na kursy to niezła masuffka już się robi na Cilica. Kursy na Del Potro z 1,25 skoczyły do 1,40. Ciekawe jak to wszystko jutro będzie wyglądało przed meczem.

typer36 456

typer36

Użytkownik
Trzeba dodać, że Jużny kompletnie nic nie grał. Jak tylko Juan czuł mniejszy ból to rozrzucał go po korcie jak kukiełke. No ale co chwilę coś się odzywało w pachwinie czy okolicach no i niestety mimo okazji nie złamał Rosjanina. W sumie jeśli kontuzja nie jest na tyle poważna, na ile mi się wydaje, to z Chorwata nie będzie co zbierać

dancevic 179

dancevic

Użytkownik
Kevin Anderson-Novak Djokovic 1 bet365 kurs 12
Niepokonany jak dotąd serb zmierzy się z reprezentantem RPA Kevinem Andersonem.Już w meczu z Lopezem w Belgradzie Djokovic pokazał że jednak na tej nawierzchni nie jest aż tak dobry.Tutaj mamy bardzo szybką mączke która sprzyja graczom dobrze serwującym.K.Anderson ma bardzo udany sezon.Jego gra opiera się na szybkim kończeniu akcji.Bardzo ofensywnie usposobiony gra na dużym ryzyku,tak naprawde nie ma nic do stracenia i właśnie wielkolud z Rpa w takich meczach prezentuje się najlepiej a umiejętności ma wystarczające.Oczywiście nie ma co dyskutować o różnicy klas ale taki styl gry Andersona może zdać egzamin.

Zastanawiam się jeszcze nad takim typem:
Roger Federer-Feliciano Lopez +4.5 gema Lopez. bwin 2.1
Lopez chyba ze swoim stylem serve&amp;volley powinien ten handicap pokryć.Federer nie gra jakoś super ostatnimi czasy.
Good luck:grin:

mjaurvcein 25,1K

mjaurvcein

Użytkownik
Zastanawiam się jeszcze nad takim typem:
Roger Federer-Feliciano Lopez +4.5 gema Lopez. bwin 2.1
Lopez chyba ze swoim stylem serve&amp;volley powinien ten handicap pokryć.Federer nie gra jakoś super ostatnimi czasy.
Nie znam się, ale oglądałem mecz Lopeza z Raoniciem i tam akcji serve&amp;volley było jak na lekarstwo więc nie wiem czy to aby na pewno jego styl.

uzytkownik-15140 306

uzytkownik-15140

Użytkownik
Kevin Anderson-Novak Djokovic 1 bet365 kurs 12
Niepokonany jak dotąd serb zmierzy się z reprezentantem RPA Kevinem Andersonem.Już w meczu z Lopezem w Belgradzie Djokovic pokazał że jednak na tej nawierzchni nie jest aż tak dobry.Tutaj mamy bardzo szybką mączke która sprzyja graczom dobrze serwującym.K.Anderson ma bardzo udany sezon.Jego gra opiera się na szybkim kończeniu akcji.Bardzo ofensywnie usposobiony gra na dużym ryzyku,tak naprawde nie ma nic do stracenia i właśnie wielkolud z Rpa w takich meczach prezentuje się najlepiej a umiejętności ma wystarczające.Oczywiście nie ma co dyskutować o różnicy klas ale taki styl gry Andersona może zdać egzamin.

A czy Kevinowi będzie pasowała ta mączka ?
Jeśli jest szybka tak jak piszesz to chyba djoko też powinien się tu dobrze czuć ?
umiejętności wystarczające ? tzn ? masz na myśli umiejętności potrzebne do pokonania Serba ?
Jeśli tak to jest to kompletna bzdura i w tym meczu też nie ma najmiejszych szans na chociazby seta, dlatego szukanie w taki sposób underdoga jest bez sensu. Stawianie na ten typ to wyrzucanie pieniezy w błoto.

T 13

txc

Użytkownik
Panowie, jak zapatrujecie sie na Sode? Warto upchnac do jakiegos AKO? Ogladam tenis, ale mam sie nijak do waszych spostrzeżen i analiz, wiec chcialbym zapytac jak sie zapatrujecie na jego dzisiejsze &quot;starcie&quot; ? ????

D 0

deisler

Użytkownik
Djoko to nie Verdasco ????

Ja też oglądałem spotkanei Del Potro i gdy doznał tej kontuzji to wiadomo słabo to wyglądało, nie startował do piłek czasem coś próbował dlatego nie skończyło się pogromem. W trzecim secie nie wiem czy te maści + tabletka co połknął zaczeły działać bo zacząl grać nieźle. Dziś hmmm jeśli nic mu nie będzie to Cilic do domu ale kto wie co będzie.

Bardzo czekałem jakie handi wystawi mój buk na Feliciano Lopeza i dał +4,5 :;/: Zastanawiam się czy to wejdzie. Lopez ostatnio niezla forma widać że serw siedzi a Federer troche dla mnie zagadka niby forma nie jakaś super ale do tych półfinałów dochodził. Szkoda że nie jest ciut wyższy ten hadi. Feliciano wczoraj wprawdzie 3 setówka z Raonicem ale jak młodemu serw siedzi to ciężko go przełamać w pewnym momencie juz nie wiedziałem ile tych asów miał na koncie ale sporo tego wczoraj było.

Mayera chciałem tak jak wczoraj tak i dzis dać ale wiecie dziwna sprawa bo wczoraj wieczorem wydawalo mi sie ze na niemca bylo 1.75 z Belluccim. Dzis od rana tego typu nie bylo a dosłownie przed chwilą wskoczył i jest 1.70 ale na Bellucciego. Czy ktos oglądał spotkanie Niemca? Jakis uraz miał może czy jak? Ja pamietam z poprzedniego turniej to brazylijczyk miał jakis uraz ale o Mayerze nic nie wiem.

Co do Sody że dobry zawodnik jest każdy wie tylko od czasu jak jakiś uraz złapał to nie błyszczy. W sumie to nie śledziłem jakoś specjalnie jego ostatnich poczynan ale kojarze że dosc szybko zawijał sie z roznych imprez.

Ciekawie zapowiada sie spotkanie Simona z Murrayem. Czyżby rewanżyk Francuza? Pamietam jak w ktoryms z poprzednich Turnieji Simon doznał kontuzji mimo tego grał do konca a Murray co chwila rzucał mu piłkę za siatke przez co publicznośc buczała. Czy dziś Francuz sie na nim odegra? ????

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Del Potro J.M. - Cilic M. 1,58 (i rośnie) 2:0 ✅
Zdaje sobie sprawę, że Del Potro wczoraj w meczu z Rosjaninem w drugim secie nabawił się kontuzji, która ostatecznie spowodowała, że przegrał drugiego seta. Ale w 3 secie już Del Potro grał swój tenis i nawet nie zauważyłem, że ma jakąkolwiek kontuzję. Wczoraj Argentyńczyk oddał walkowerem mecz deblowy, więc widać, że chciał oszczędzać się na dzisiejszy mecz z Chorwatem. Nie wiadomo, czy ta kontuzja to coś poważniejszego czy tylko chwilowy lekki uraz. Nie raz naoglądałem się ile razy to tenisiści brali podczas meczu &quot;medicala&quot;, a i tak przechodzili dalej z rundy na rudę. Sportowo Del Potro powinien wygrać z Ciliciem, a jeżeli dojdzie do poważniejszej kontuzji Argentyńczyka to moim zdaniem podda mecz. Dlatego polecam grać tam gdzie krecz=zwrot.
Roger Federer - Lopez +5,5 1,53 ✅ 7:6, 6:7, 7:6
Roger jakoś rzadko swoich rywali miażdżył. Teraz nie dość, że już ma najlepsze lata tenisu za plecami to jeszcze spotka się z Lopezem który ostatnio się świetnie prezentuje. Do tego gra przecież u siebie. Pokonał solidnego Roanica z piekielnym serwisem. Nawet po cichu doszukiwałbym się tutaj niespodzianki w porażce Rogera.

sampras 2

sampras

Użytkownik
Cilic - Del Potro
Kolejna runda turnieju w Madrycie. Spotkaja się ze sobą Del Potro oraz Cilic. We wczorajszym meczu wysoki Argentyńczyk miał duże problemy ze zdrowiem.Nadciągnał jeden z mięśni uda i widać było grymas bólu na jego twarzy. Cilic to jest zawodnik, który na pewno nawiąże walkę z Del Potro.

Typ: Cilic
Kurs:2,63
Ladbrokes

W 66

warchlak

Użytkownik
Cilic - Del Potro
Kolejna runda turnieju w Madrycie. Spotkaja się ze sobą Del Potro oraz Cilic. We wczorajszym meczu wysoki Argentyńczyk miał duże problemy ze zdrowiem.Nadciągnał jeden z mięśni uda i widać było grymas bólu na jego twarzy. Cilic to jest zawodnik, który na pewno nawiąże walkę z Del Potro.

Typ: Cilic
Kurs:2,63
Ladbrokes
Del Potro mial problem w 2 secie i przez to go przegral, ale to nie byla kontuzja, ktora go jakos skresla. Juz w 3 secie odzyskal sprawnosc i pewnie wygral. Serwis DP jest obecnie kapitalny i Cilic, aby nawiazac walke to musi liczyc tylko na kontuzje Argentynczyka lub koszmarne bledy.
wg mnie
Cilic - Del Potro 0-2

damianho91 82

damianho91

Użytkownik
Delpo po meczu:

&quot;I feel good, happy because of winning. Now it’s just my hip is bothering me a bit,&quot; explained del Potro. &quot;It’s a pain that I&#39;ve had since Estoril and maybe it could be because it has been a long time since I played on clay. I always want to win and I think of winning no matter the amount of pain and it&#39;s a type of pain that allows me to play. It’s a Masters 1000 where there are lot of people looking at me to do the best I can and that’s why I continued on the court, because I knew I could win the match.&quot;

i pozniej:

The Argentine said that he might not be physically ready for his round two clash with Marin Cilic “I will check with the doctor if it’s safe to play,” said Del Potro who said that he began to feel the pain in his semifinal match at the Estoril Open this past weekend. “I will be careful for my future – I am playing really well last week and this, but my first goal is to play healthy….I want to be safe this week so I don’t want to risk my presentation in French Open.”

czyli no bet

widzu 4,5K

widzu

Forum VIP
Tsonga, J-W - Söderling, R
tYP: 2
Kurs: 1,42
Buk: Unibet
Stawka: 5/10
H2H 5:1 na korzyść Szweda. Tutaj pokonał w 2r Giraldo gładko w dwóch setach. Sygnalizuje dobrą formę, czas na jakiś konkretny wynik w jego wykonaniu 1/4 lub 1/2. Bo ostatnie tygodnie w jego wykonaniu słabe a RG zbliża się wielkimi krokami i trzeba bronić punktów za finał. Tsonga sprawił nie małą niespodziankę pokonując speca od cegły Almagro. Francuz wykorzystuje szybkie korty jakie tutaj mamy. Zapowiada się wyrównany pojedynek, jednak ja pewnie stawiam na Soderlinga, który musi udowodnić, iż nadal jest w ścisłej czołówce....

Oprócz tego Berdych 1,35 7/10

M 28

mitch

Użytkownik
Tsonga, J-W - Söderling, R
tYP: 2
Kurs: 1,42
Buk: Unibet
Stawka: 5/10
H2H 5:1 na korzyść Szweda. Tutaj pokonał w 2r Giraldo gładko w dwóch setach. Sygnalizuje dobrą formę, czas na jakiś konkretny wynik w jego wykonaniu 1/4 lub 1/2. Bo ostatnie tygodnie w jego wykonaniu słabe a RG zbliża się wielkimi krokami i trzeba bronić punktów za finał. Tsonga sprawił nie małą niespodziankę pokonując speca od cegły Almagro. Francuz wykorzystuje szybkie korty jakie tutaj mamy. Zapowiada się wyrównany pojedynek, jednak ja pewnie stawiam na Soderlinga, który musi udowodnić, iż nadal jest w ścisłej czołówce....

Oprócz tego Berdych 1,35 7/10

Ja bym się bardzo bał grać po tak słabym kursie Soderlinga.
To raczej Tsonga sygnalizuje dobrą formę(o czym sam napisales). Soderling od poczatku tego roku (mimo teorytycznie swietnych wynikow!), czyli od kiedy zmienil trenera, gra moim zdaniem gorzej. Bardzo duzo niewymuszonych bledow, troche od niechcenia.
Dla mnie to raczej value po stronie francuza.

nalog 40

nalog

Użytkownik
Tenis, ATP Tour - Madryt
Spotkanie: Rafael Nadal - Juan Martin Del Potro
Kurs: 5,10
Typ 2

Szykuje się emocjonujące spotkanie pomiędzy 1 w rankingu Hiszpanem Nadalem a 32 Argentyńczykiem Del Potro. Na początku sam ze sobą nie zgadzałem się na taki typ i na pewno 90% populacji forum nie zgodzi się z moim typem ale postaram się uzasadnić mój typ.
Na początek statystyka spotkań H2H:
Nadal (5 zwycięstw) - Del Potro (3 zwycięstwa)
Nie wiem czy to dobry pomysł ale postanowiłem porównać dzisiejszy mecz do meczu który rozegrał się wczoraj pomiędzy Federerem a Lopezem. Mecz w którym grał wyraźny lider tak jak i w dzisiejszym meczu mamy silnego lidera.
Oglądałem mecz i byłem pełen podziwu dla Hiszpana. Co prawda mecz zakończył się zwycięstwem Federera ale po wielkich mękach 2-1 3TB ( 7[15] -6[13] ; 6[1]-7[7] ; 7[9]-6[7] ) mało brakowało do miłej niespodzianki. Uważam że dziś w meczu Nadal - Del Potro także taki przebieg meczu jest bardzo możliwy. Argentyńczyk prezentuje wysoka formę moim zdaniem jest wszystko możliwe tym bardziej że potrafił już wygrywać z Nadalem. Niespodzianka była by niemała gdyby faworyt dzisiaj ze spuszczoną głową zszedł z kortu. Bardzo dużo będzie zależało od dzisiejszej formy obu graczy i jakie podejście będzie miał Nadal do swojego przeciwnika, jeśli będzie za bardzo pewny siebie i będzie pewny swojej gładkiej wygranej może otrzymać tenisową lewatywę...

S 2

sebcio89

Użytkownik
Tenis, ATP Tour - Madryt
Spotkanie: Rafael Nadal - Juan Martin Del Potro
Kurs: 5,10
Typ 2

Szykuje się emocjonujące spotkanie pomiędzy 1 w rankingu Hiszpanem Nadalem a 32 Argentyńczykiem Del Potro. Na początku sam ze sobą nie zgadzałem się na taki typ i na pewno 90% populacji forum nie zgodzi się z moim typem ale postaram się uzasadnić mój typ.
Na początek statystyka spotkań H2H:
Nadal (5 zwycięstw) - Del Potro (3 zwycięstwa)
Nie wiem czy to dobry pomysł ale postanowiłem porównać dzisiejszy mecz do meczu który rozegrał się wczoraj pomiędzy Federerem a Lopezem. Mecz w którym grał wyraźny lider tak jak i w dzisiejszym meczu mamy silnego lidera.
Oglądałem mecz i byłem pełen podziwu dla Hiszpana. Co prawda mecz zakończył się zwycięstwem Federera ale po wielkich mękach 2-1 3TB ( 7[15] -6[13] ; 6[1]-7[7] ; 7[9]-6[7] ) mało brakowało do miłej niespodzianki. Uważam że dziś w meczu Nadal - Del Potro także taki przebieg meczu jest bardzo możliwy. Argentyńczyk prezentuje wysoka formę moim zdaniem jest wszystko możliwe tym bardziej że potrafił już wygrywać z Nadalem. Niespodzianka była by niemała gdyby faworyt dzisiaj ze spuszczoną głową zszedł z kortu. Bardzo dużo będzie zależało od dzisiejszej formy obu graczy i jakie podejście będzie miał Nadal do swojego przeciwnika, jeśli będzie za bardzo pewny siebie i będzie pewny swojej gładkiej wygranej może otrzymać tenisową lewatywę...
Nie ma żadnej opcji, żeby Nadal to przegrał, stawiając na Del Potro można od razu pożegnać się z postawioną kasą... do tego Argentyńczyk, mimo że też w złej formie nie jest, ma problemy zdrowotne, ale nawet gdyby ich nie miał, bałbym się na niego stawiać w tym meczu.

andre@ 4,3K

andre@

Użytkownik
do odwaznych swiat nalezy i bukmacherka tez ! Nadal będzie rozgrywał spotkanie któreś z rzędu - a jak mu się odnowi pachwina, a jak bedzie miał słabszy dzień, albo po prostu Del zagra wysmienicie. W meczu z Cilicem po jego kontuzji ani sladu. Mecz poł na pół. Trzeba pamietać że Nadal jest bardzo kontuzjogennym grajkiem. Wygrywa bardzo dużo, gra w ostatnich tygodniach sporo, więc jego organizm tez to czuje. Nie skreslałbym Del, to jest walczak i jak poczuje szanse to moze wejsc na Rafe i go zlać.

@ oglądałem Feda - ale gra &quot;kaszanke&quot; - Djoko, RAfa, Del a nawet Ferrer leją go aktualnie na mączce az miło !

Andre@

---

jasmin_bogow 37,9K

jasmin_bogow

Użytkownik
Nie ma żadnej opcji, żeby Nadal to przegrał, stawiając na Del Potro można od razu pożegnać się z postawioną kasą... do tego Argentyńczyk, mimo że też w złej formie nie jest, ma problemy zdrowotne, ale nawet gdyby ich nie miał, bałbym się na niego stawiać w tym meczu.
Jakie problemy zdrowotne? Oglądałeś ostatni mecz z Ciliciem? Najwyraźniej nie... Del Potro jest zdrów jak ryba, a Ty jak jeden z wielu Pro-Nadalowców nie podajesz żadnych argumentów przeciwko Argentyńczykowi tylko z góry stwierdzasz &quot; nie przegra&quot;.
Sam doceniam kunszt Nadala, ale jeśli w tourze są ludzie zdolni pokonać go na jego ulubionej nawierzchni to jednym z tej niwielkiej grupki jest del potro, który już to kilka razy udowodnił w przeszłości. Wrócił po kontuzji cały czas wraca do swojej formy, choć teraz już to wygląda naprawdę super.., value jest po jego stronie, ja sam zdecydowałem się zagrać na Niego z hc

Otrzymane punkty reputacji: +1
dsquared 9

dsquared

Użytkownik
Del Potro, Juan Martin +1,5 Set 2.55
Del Potro, Juan Martin 5.00

Del Potro we wczorajszym meczu pokazal ze strata seta z Youzhnym to przypadek i raczek kwestia małej kontuzji w okolicach podrzusza niz dobrej gry rosjanina. Po tym urazie nie ma śladu. Wczoraj Cilic zniszczony przez Potro w dwóch setach i to na kompletnym luzie.
Nadal na swojej nawierzchni na papierku ma już te 1000 pkt. Ale tylko na papierku. Praktycznie szanse są podzielone 50/50. Nie będzie wiecznie tak że jedynym zawodnikiem który go pokona bedzie Djoko. I to dzis wlasnie Potro pokaże klase i wygra z Nadalem.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom