>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wyróżnione posty

• Zamknięty
2. kolejka PKO Ekstraklasy (30.07 - 2.08.2021)
Jagiellonia Białystok - Raków Częstochowa 3:0 Dla ekipy z Białegostoku to okienko, to czas powrotów: Pazdan, Quintana no i trener Mamrot, który moim zdaniem powalczy z zespołem spokojnie o top8. Jagiellonia u siebie rzadko przegrywa, a w potyczce z mającym w nogach 120 minut i karne Rakowem absolutnie nie są skazani na porażkę. Drużynę z Częstochowy 4 dni później czeka mecz w kolejnej rundzie kwalifikacyjnej do Ligi Konferencji z Rubinem Kazań i przewiduję, że trener Papszun zacznie rotować...
Odp
42
Wyświetlenia
7477
Wyróżniony post
  • Zamknięty
Dwa typy ode mnie na drugą kolejkę ekstraklasy. Tym razem spróbuję zagrać przeciwko pucharowiczom. Warta-Pogoń typ 1X @1,72 Pogoń już odpadła z pucharów, ale ostatni mecz nie należał do łatwych, do tego rozgrywany w prawie 30 stoponiowym upale. Plus późny powrót z Chorwacji czyli praktycznie jeden dzień treningowy wypadł. To na pewno będzie mieć wpływ na zawodników więc spodziewam się problemów z kondycją w drugiej połowie albo wielu zmian w wyjściowym składzie. Warta dobrze przygotowana...
Odp
42
Wyświetlenia
7477
Wyróżniony post
  • Zamknięty
20:30 Górnik Zabrze - Lech Poznań Lech @ 2.38 (konkurs ekstraklasy) Lech strzeli powyżej 1.5 gola @ 2.19 Fortuna Górnik Zabrze w swoim pierwszym ligowym spotkaniu przegrał na wyjeździe z Pogonią Szczecin 2:0. Górnik zagrał mecz moim zdaniem z najlepiej poukładaną drużyną w naszej lidze, ale grając nawet z takim zespołem wypadało by zostawić trochę ambicji i serca na boisku. Górnik wypadł najsłabiej z wszystkich drużyn w 1. kolejce i wcale mnie to nie dziwi, bo pisałem o tym przed sezonem...
Odp
42
Wyświetlenia
7477
Wyróżniony post
Do góry Bottom