po porażce Medvedeva teraz Rafa jest nr 1 wirtualnie, może go wyprzedzić Alcaraz albo Sinner pod warunkiem że wygraja turniej, Kyrgios juz jest 18 a gdyby wygrał to będzie 9
psychol32, ja wiem że zasłużył, ale nie można kierować się przy stawianiu kuponu opinią sprzed kilku lat albo magia nazwiska. Już na Wimbledonie ludzie pisali że Kyrgios zaraz coś odwali i odpadnie a zagrał dobry mecz w finale. I jak widać trzyma dyspozycje do teraz.
Cabron, jeżeli uważasz że Rafa obecnie biega normalnie to obejrzyj jeszcze raz finał AO z tego roku i obecne mecze Nadala, przecież on gra jak na zaciągniętym hamulcu, spóźnoiny do uderzen przez co robi mase błędów
Cabron, Sugerowałem się tym, że oglądając jego mecze tam każdy, a tutaj, śmiem napisać, że tu gra gorzej. Ty to inaczej widzisz, więc to jest taka popisanka innego punktu widzenia.
Kyrgios rzucał rakietami i toczył rozmowy z boksem w meczu z Danilem a i tak rusek był bez podjazdu w tym meczu, identyczna sytuacja z Grekiem w Wimbledonie
adik1992, ja oczywiście wykluczam scenariusz kontuzji . Tego się najbardziej można obawiać, ale jeśli będzie biegał tak jak do teraz, to ten turniej wygra jeśli awansuje do finalu
ludzie jak widać całe życie na opini i magi nazwiska, Nadal bez nogi ale to Rafa więc wygra, Kyrgios to wiecznie czajnik, gdyby wygrał w NJ to i tak by pisali że więcej szlema nie wygra bo ma niepokolei w głowie
Ori1995, mam nadzieję, że nie suegerujesz się poflinalem i finałem, bo Rafa zawsze się rozkręca, a z wysoko notowanymi wygląda lepiej, niż z tymi niżej
Cabron, tylko nie bierzesz pod uwage że od AO minęło 8 miesięcy i z tego co wiem to na slinym mentalu nie da rady biegać. Jeżeli ma problem ze stopą co mówi wprost, wyleczyc się tego nie da, kreczuje w tak ważnym turnieju jak Wimbledon przed samym finałem gdzie miał juz 2 szlemy w tym roku więc to nie zasłona dymna
Ori1995, na AO grał jeszcze słabiej. Tam nawet nie był w gronie faworytów do zwycięstwa po 3 rundzie. Wystarczy, że Rafa wejdzie do finału i tam pozamiata każdego z górnej drabinki. Nawet jeśli mecz miałby trwać 6 godzin, to Nadal ma zbyt mocny mental żeby przegrać.
Ori1995, haha, dobre. Kyrgios psychicznie nie udźwignie meczu z Nadalem. Z kimkolwiek Kyrgios nie zagra w finale, to ten finał przegra. Życzę mu jak najlepiej, ale w jego głowie nigdy nie będzie porządku. I nie piszcie, że przecież się ogarnął, bo jeden dobry sezon o niczym nie świadczy. Gość ostatnio coś mówił, że myśli nad skończeniem kariery