a propo meczów widze dzisiaj fajny mecz Debru G./Martineau M. Kadhe A./Sharan D. tutaj obie pary po raz pierwszy graja w takich konfiguracjach kurs 4.4 na Francuzów to wedlug mnie value gram zwyciestwo +1.5 S i łamaka 2/1
@gubernator_nh, masz racje, ale wiesz, trzeba sie przeciwstawiac, to wlasnie przez fanatykow obostrzen, zamykania firm, drukowania pieniedzy bez pokrycia mamy co mamy, inflacje na koniec roku +/- 22-25%...
better, aaaaaaaaaaaaaaaaaa, rozumiem, czyli to dla mojego dobra, no popatrz ja moi rodzice, babcia 80+ nie są zaszczepieni, wszyscy zyją, no popatrz pan...
dlaczego zawsze Ci za wolnością wyboru mają w dupie co robią inni, a Ci niby tacy oświeceni, tacy dobzi, obpowiedzialni chcą na siłę coś robić innym ludziom? Hitler i Stalin tez chcieli dobrze i co wyszlo?
better, ja foliarz? Człowieku, ja jestem za wolnym wyborem, wiesz co to takiego? Skoro szczepionka dziala i sie zaszczpiles, to jestes bezpieczny, ja foliarz, szur, idiota, bez szczepienia umrę, to chyba lepiej dla spoleczenstwa?
dokladnie Mmajer04 to jest swego rodzaju dyskryminacja i faszyzm, kiedyś nie wpuszczali bez opaski Żydów, teraz nie wpuszczali bez paszportu covidowego i maseczki, po prostu narracja jest inna, bo TV, ale media już sami zmieniają narrację
Jeśli ruud dojdzie do finału i przegra go z jakimkolwiek innym zawodnikiem niż alcaraz, zostanie nr 1 rankingu atp, który nie tylko nie wygrał szlema ale, nie wygrał niczego ponad turnieje atp 250
Potężny Kyrgios przecież to było więcej, niż pewne, że jak Nadal opadł, to Kyrgios psychicznie nie udźwignie presji faworyta i poleci albo z Chacza, albo z Ruudem