>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

M majer04:
Debru jest w gazie gorzej z partnerem ale spróbować można a wręcz trzeba
M majer04:
a propo meczów widze dzisiaj fajny mecz Debru G./Martineau M. Kadhe A./Sharan D. tutaj obie pary po raz pierwszy graja w takich konfiguracjach kurs 4.4 na Francuzów to wedlug mnie value gram zwyciestwo +1.5 S i łamaka 2/1
better better:
dobra, bez kitu
M majer04:
daj mu sie leczyc czym chce i ty zrób to samo bez glosnego mowienia o tym. dziekuję
M majer04:
prowokacja :p
better better:
@gubernator_nh, to na huj chodzisz do lekarza, lecz się babką lancetowata, bo przecież tam tez jest spisek, ja jebie co za ciemnogród
psychol32 psychol32:
didier_drogba didier_drogba, co z kosza
didier_drogba didier_drogba:
ja najpierw gram EuroBasket dobre mecze, zobaczymy co wyjdzie
Marsylia nie wygrala w LM od ilu meczy? 20?
@gubernator_nh, masz racje, ale wiesz, trzeba sie przeciwstawiac, to wlasnie przez fanatykow obostrzen, zamykania firm, drukowania pieniedzy bez pokrycia mamy co mamy, inflacje na koniec roku +/- 22-25%...
psychol32 psychol32:
@gubernator_nh, Tottki znowu męczą bułę w każdym meczu ale jakoś wygrywają
@gubernator_nh, Eintracht-Sporting +2,5 gola
psychol32 psychol32:
@gubernator_nh, Ajax mnie nie przekonuje. Dużo słabsza kadra niż rok temu ale póki co w lidze wszystkich młócą.
better better, aaaaaaaaaaaaaaaaaa, rozumiem, czyli to dla mojego dobra, no popatrz ja moi rodzice, babcia 80+ nie są zaszczepieni, wszyscy zyją, no popatrz pan...
better better:
z całym szacunkiem do wolności
better better:
no bo wolność to tak średnio przy chorobach zakaźnych
dlaczego zawsze Ci za wolnością wyboru mają w dupie co robią inni, a Ci niby tacy oświeceni, tacy dobzi, obpowiedzialni chcą na siłę coś robić innym ludziom? Hitler i Stalin tez chcieli dobrze i co wyszlo?
psychol32 psychol32:
@gubernator_nh, co ja Ci będę gadał Ty się znasz na piłce
better better:
jednak durny ten naród jest, musi się wymądrzać w tematach w których gowno wiedzą
better better:
fachowcy*
better better:
fachowych medyczni z forum bukmacherskiego, ja jebie.
better better, ja foliarz? Człowieku, ja jestem za wolnym wyborem, wiesz co to takiego? Skoro szczepionka dziala i sie zaszczpiles, to jestes bezpieczny, ja foliarz, szur, idiota, bez szczepienia umrę, to chyba lepiej dla spoleczenstwa?
psychol32 psychol32:
@gubernator_nh, lepiej poweidz któa peffka uwali
psychol32 psychol32:
better better, a Tobie co powikłania poszczepienne?
better better:
FOLIARZ ANTYSZCZEP ALERT
dokladnie M majer04 to jest swego rodzaju dyskryminacja i faszyzm, kiedyś nie wpuszczali bez opaski Żydów, teraz nie wpuszczali bez paszportu covidowego i maseczki, po prostu narracja jest inna, bo TV, ale media już sami zmieniają narrację
better better:
M majer04, Jakby zdechł na covida to by wyszedł na głupka xD
M majer04:
drogba to nie tutaj haha
M majer04:
bo mimo ataków i dyskryminacji zostal przy swoim . wiedzac ze to moze sie odbic na śrubowaniu rekordu o top dlatego dla mnie to proste
ja mogę jakąś fajną kobietę 18-35 zaszczepić jakby co xd
psychol32 psychol32:
rok temu była sraczka to się ludzie szczepili teraz każdy wywalone jaja
psychol32 psychol32:
prawie nikt
psychol32 psychol32:
a kto się teraz szczepi?
better better:
jakie jaja ? bo się nie zaszczepił ?
M majer04:
dokladnie i waza sie losy GOAT na dodatek ale Djokovica mozna nie lubic z roznych powodów ale pokazał ze ma jaja
Djoko to by wziął ten cały US Open na luzie, no ale co, USA faszysci jak Australia tyle w temacie
better better:
idiotyczne ze nie dali punktów za wimbledon
M majer04:
djokvic po wygraniu wimbledonu spadl na 7 miejsce to najwiekszy absurd tej sytuacji
M majer04:
ten ranking to kpina
R robertooo123:
Dlatego lepiej niech będzie finał Alcaraz Ruud. Chociaż nr 1 będzie szlema mieć wygranego
better better:
xD
better better:
Jeśli ruud dojdzie do finału i przegra go z jakimkolwiek innym zawodnikiem niż alcaraz, zostanie nr 1 rankingu atp, który nie tylko nie wygrał szlema ale, nie wygrał niczego ponad turnieje atp 250
M majer04:
postura to nie wszystko haha
czaro82 czaro82:
psychol32 psychol32, nie pyskuj chłopcze drobnej postury bo niema Cię na tyle
psychol32 psychol32:
masz
psychol32 psychol32:
czaro82 czaro82, jak mas wyjebane to milcz
czaro82 czaro82:
... możliwe że paznokcia w prawej stopie wyje.ane mam na niego i twoich ruskich
donald-young donald-young:
Różnie, ale z reguły w ten sam dzień w wypłacają
czaro82 czaro82:
psychol32 psychol32, niemam pojęcia ja go lubię oglądać ale nie gram takich kursów
Cabron Cabron:
Finał US Open Tiafoe / Alcaraz - Ruud
Cabron Cabron:
Potężny Kyrgios 🙃 przecież to było więcej, niż pewne, że jak Nadal opadł, to Kyrgios psychicznie nie udźwignie presji faworyta i poleci albo z Chacza, albo z Ruudem
dpiero od niedawna mam konto na Betclic ile trwa wyplata?
kriksus kriksus:
A ja mam Tiafoe pogranego,kursy dobrze wystawione szansa 50/50
kriksus kriksus:
psychol32 psychol32, Sinner z Iwaszka cień zawodnika i masa podwójnych ale z Alcarazem czuje że będzie inaczej i tego jednego seta ugra
psychol32 psychol32:
Sinner w tym roku ogrywał Alcaraza na trawie i piachu. Teraz dołoży win na twardej
psychol32 psychol32:
czaro82 czaro82, a co dzisiaj Kyrgios złamał?
czaro82 czaro82:
... pod warunkiem że Alcaraz złamie nogę 🤣
psychol32 psychol32:
Mam pogranego Rublova że wygra turniej. Dzisiaj dorzucę Kaczora. Czuję że któryś Rusek weźmie szlema
psychol32 psychol32:
@gubernator_nh, jutro w fakcie będą o tym pisać
psychol32 psychol32:
Poza tym gra z Pegulą Amerykanką. Gdyby jej coś przeszkadzało to by puścili je w południe a Sabalenkę z Pliskovą wieczorem
Do góry Bottom