>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Historia czatu

M Mendieta1992:
ale dużo mniej od lubina*
M Mendieta1992:
psychol32 psychol32, no z dupy , ale wyniki się liczy , miała kilka akcji ale duzo mniej od jagii, oglądam cały mecz więc widze
psychol32 psychol32:
Poza tym jak można pisać że mogło być 4:0 jak i Jaga miała kilka akcji tylko ze w światło bramki nie mogą trafić
psychol32 psychol32:
Gol
psychol32 psychol32:
M Mendieta1992, może i cisną ale go z dupy
psychol32 psychol32:
@gubernator_nh, faworyt wygrał ale i tak nigdzie tego nie szło zagrać
M Mendieta1992:
@gubernator_nh, cisną ładnie , mogło tam być już ze 4-0 , ładny kurs
dawson92 dawson92:
Chyba znowu się dałem nabrać na Lille
dawson92 dawson92:
znowu
donald-young donald-young:
Ja ci życzę samych plusów, bądź po prostu konsekwenty
No to skoro dodatkowy temat, to po co wspominasz w nim o live? W temacie jest gruby minus
dawson92 dawson92:
Że Westerlo lubi im strzelać
dawson92 dawson92:
supermario supermario, każda passa się kiedyś kończy, zreszta historia pokazuje ze Westerlo link k
supermario supermario:
mowa o Antwerpii
supermario supermario:
W wodzu878, to samo pograłem w taśmie
W wodzu878:
do tego czuję btts w Emmen 1,7
supermario supermario:
dawson92 dawson92, a czemuż to niby ?
dawson92 dawson92:
Dla mnie Antwerp dzisiaj remisuje bramkowo.
W wodzu878:
mozliwe, że nie zagra Frey, ja gram 1x over 1,5, powodzenia
supermario supermario:
Ja mam jeden fajny typ na dzisiaj a mianowicie Antwerpia po kursie 1,9 nie wiem o co kaman z tym meczem, albo czegoś nie wiem, albo będzie totalna miazga na Westerlo
supermario supermario:
cierpliwość i konsekwencja
supermario supermario:
(y) powdzenia zatem
A aonb:
który bukmacher zagraniczny oferuje pełną ofertę na strzelców bramek w KHL? Sprawdziłem zgodnie z poleceniem 22bet i niestety, w ich ofercie jest tylko kilku strzelców do wyboru (4-5), a nie pełna rozpiska wszystkich graczy, tak jak to miała na naszym rynku Fortuna. Będę bardzo wdzięczny za pomoc.
W wodzu878:
2,30 na Collins też zagram, jest konsekwenta i skupiona, widać że jej zależy. A Saba wiadomo, zawsze może przyjść kontuzja mózgu i 15df
W wodzu878:
co do tenisa, to nie wydają Wam się przesadzone kursy na Rubleva i Collins, Danielle over 11,5 gema@1,7 nie chce mi się wierzyć że nie ugra seta z Aryną
supermario supermario:
patrzę na te twoej taśmy gubernator na stsie i powiem ci że jak tak będziesz grał konsekwetnie to moim zdaniem kiedyś ci coś wejdzie grubego
supermario supermario:
@gubernator_nh, ej mam nadzieję że się nie obraziłeś, obyś miał dystans do siebie, a nie kij, no wiesz gdzie :p
supermario supermario:
supermario supermario:
W wodzu878, tu akurat się z tobą zgodzę z tymi overami linowymi, muszę to ulepszyć, faktycznie zamiast 3,5 setów
W wodzu878:
supermario supermario, spoko kupon, gratki
W wodzu878:
ja tam wolę grać overy gemowe, linie 32,5-34,5 kursy lepsze od over 3,5 seta, a często tie-breki
supermario supermario:
jest tam też wspomniany Tiafoe
W wodzu878:
w forbecie też mają to nieźle obcykane, wątpliwe żeby Kurek zdobył dzisiaj 15pkt., jeśli Tunezja się nie postawi
supermario supermario:
W wodzu878, ej i wierz albo nie ale na tenisie też się znam zalukaj poniżej
supermario supermario:
W wodzu878, cfaniaki mają te mecze opcykane, stawkują od pewności siebie, ja omijam te mecze szeroki łukiem i dobrze na tym wychodzę, warto wejść tak raz dziennie i sprawdzić co mają na tapecie danego dnia
psychol32 psychol32:
Ciekawe czy lamanko będzie w drugiej połowie
psychol32 psychol32:
W Singapurze znowu walki Geylang do przerwy 3:1. Przy remisie był kurs ok 10 a przegrywali 0:1
W wodzu878:
wiadomo, że większość nie wchodzi, ale zdarzają się im pomyłki, lipa tylko, że góra za 5 dyszek można obstawić
supermario supermario:
Aaaa sorki Andorra przecież ma już pkt. bo oni wygrali ten mecz na Oviedo
supermario supermario:
W wodzu878, nie patrz na jeden mecz, statystyki matchboosta nie kłamią, gro tych meczy nie wchodzi,
supermario supermario:
Andorra nie grała źle w pierwszym meczu przeciwko Oviedo, mieli większy % posiadania 64% bodajże (na wyjeździe z drużyną która walczyła o awans w zeszył sezonie) i lepiej ta piłka chodziła u nich, na Gijon 74% posiadania, na Las Palmas 66%, wiem mają same buły, ale grać w piłkę potrafią i prędzej czy później zdobędą pierwsze pkt.,
Thalion Thalion:
Oho będzie imba na czacie :D
A tego tutaj jest więcej niż mniej
Nigdy nie potrafiłem zrozumieć dowartościowywania się na forum, wynika to pewnie z kompleksów
W wodzu878:
supermariobros na tenisie też się znasz widzę, Tiafoe wczoraj 3-0, a już chciałeś tam kogoś linczować. A wczorajszy boost na Barce 2,5 to był prezent, no offense mate , ;)
I że w sumie to nie jest ważne, to wiadomo że poziom ego jest na niewyobrażalnie wysokim poziomie
No ja jestem pozytywnie nastawiony, ale jak widzę w temacie praktycznie same minusy, po czym sam autor pisze, że on to odrobił już na live
supermario supermario:
Pogoń raczej dzisiaj nie wygra, zauważyłem że jak Betfan daje matchboost na dany mecz to przeważnie trzeba grać na odwrót, mają te mecze przemyślane skurczybyki jedne
supermario supermario:
@gubernator_nh, takie pefki jak wczoraj Maribor i Zurich :), dobrze że się trochę znam i te go nie zagrałem :), no offense mate , ;)
H hagi84:
od święta
A te pefunie to wchodzą czasami?
psychol32 psychol32:
polska liga to ewenement na cały świat, samobóje z połowy boiska i te sprawy
W Wojak101:
@gubernator_nh, ja staram się polska ligę omijać szerokim łukiem. Tak jak i Hurkacz jest u mnie skreślony na zawsze gdzie i z kim by nie gral
Thalion Thalion:
To co Leicester dzis wygrywa? Kiedys musza wreszcie a kurs4,40 wyglada smakowicie
W Wojak101:
1,6k do przodu po nocce. Wiem że to nie takie kwoty jak wy wygrywacie ale najważniejsze że in plus. Tenis, piłka, siatka i F1 dały zarobić wczoraj
psychol32 psychol32:
Mecz może być z opóźnieniem bo tam cała liga gra na jednym parkiecie
psychol32 psychol32:
0 11:30 jest mecz w singapurskim koszu Siglap - Adroit. Adroit najlepsza drużyna ligi i mega faworyt ale oni w ten weekend grają w lidze asean. Jeżeli dojdzie do meczu i wyjdą rezerwami to warto uderzać w siglap. Kurs będzie wysoki bo buki w niszówkach takich rzeczy nie ogarniają
better better:
ja pije browara i czaje sie na cos z tenisa
chicagowariat chicagowariat:
i mysle moze by cos zagrac
chicagowariat chicagowariat:
ja teraz np gram w cs go :) pije czaj z miodem i ogladam college football
Do góry Bottom