psychol32, napisanie typu to kilka sekund. U kobiet jeden gem trwa kilka minut, a uwierz że z kursu 3 też by ludzie skorzystali. Druga sprawa nie musisz pouczać "ekspertow" jes
ja nie wiem jak wy ale ja zagrałem Galana i Holta w poniedziałek w nocy, a że ekspresci od tenisa nie widzieli w tym value to nie mam pojęcia co z nimi
czaro82, wchodząc na czat pod wieczór to głównie wpisy kto ile nie wygrał i jaki kurs złapał tylko szkoda ze reszta nie mogła skorzystać. Ale jak widać niektóre osoby muszą się dowartościować a szkoda bo forum z założenia ma pomagać
@gubernator_nh, ciężko powiedzieć. Rennes jakoś słabo wygląda na początku sezonu a i uważam że Arsenal jeszcze nie wszedł na taki poziom by wygrywać wszystko jak leci
Iiti, a tego to już nie wiem ale 14 nie zajmie bo nie oszukujmy się ale Tunezja nie ogra Serbii. Choć Serbii brakuje jednego seta więc może będą fixować.
bbadii, a 3-2 nie stawia ich jakos w przywilejowanej pozycji? bo w przypadku wygranej za 3 punkty na 100% zajeliby 13 miejsce i nie mam pojecia na kogo by trafili, a teraz moga zajac max 14 miejsce, moga spasc tylko za Tunezje, jezeli Ci wygraja za 3 z Serbia
didier_drogba, popatrz na ten sezon: w ryj od Bournemouth, dla ktorego to byly jedyne gole i punkty do tej pory, oprocz tego 3 mecze i 16 straconych bramek... ja wiem, ze mieli Arsenal, City i podrazniony Liverpool, ale 0-9 nie przystoi nikomu (poza raz na sezon Southampton), wygrana ze slabym Evertonem, w ryj od CP - ok, Ci sa niezli, ale w ryj od WHU, ktore weszlo slabiutko w sezon? odkad przyszedl to graja tak samo w kratke...
nie sadze, PL weryfikuje jego umiejetnosci, a Rangersi za jego wodza bardzo mi sie podobali, ale slyszalem glosy, ze tam asystenci robili robote, a on firmowal projekt swoim nazwiskiem, nie wiem czy przyszli razem z nim do AV