>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

A alex.bp:
nawet Nadal stracil z jakims anonimem
A alex.bp:
troche Kyrgiosa sie boje bo ma forme ale reszta
A alex.bp:
niektorzy topia po kursach 1.05
A alex.bp:
kazdy traci seta
A alex.bp:
pany dzisiaj w ciemno mozna grac na strate seta przez faworytow
didier_drogba didier_drogba:
cieszy mnie ze Angers w dupę, czekam kilka lat zeby spadli a potem do 3 ligi i niżej, NIE TRAWIĘ ich
Ajaccio raaaaaaaaaaz
A alex.bp:
tam co sezon powinno byc bez problemu top 3 z takim skladem a ostatnio 8 miejsce
A alex.bp:
oni potrzebuja 4-5 setek zeby strzelic jednego gola
A alex.bp:
madman01 madman01, nie ma przypadku, że ta ekipa nic nie znaczy w tym momencie w lidze
K kubaion:
Murray do domu wraca
czaro82 czaro82:
Ejjj Kriss wiesz doskonale o których Panów ekspertów pytam bo przecież Oni wiedzą kogo i kiedy obstawić żeby gruuubo zarobić 🤣
czaro82 czaro82:
... hallo to ten wieczór i ten moment 😎
czaro82 czaro82:
... Qrwa ja się pytam gdzie Ci tenisowi wyjadacze co będą opłakiwać porażki faworytów dzisiejszej nocki 🤔
madman01 madman01:
Lyon już powinien 3:0 prowadzić to się zemsci
adik1992 adik1992:
Pomóż innym userom którzy wchodzą na forum by pobrać typy
adik1992 adik1992:
psychol32 psychol32, napisanie typu to kilka sekund. U kobiet jeden gem trwa kilka minut, a uwierz że z kursu 3 też by ludzie skorzystali. Druga sprawa nie musisz pouczać "ekspertow" jes
A ar0nek:
Jest to możliwe.
psychol32 psychol32:
A ar0nek, podejrzewam że pykną 3:0 i wszyscy będziemy zawiedzeni
A ar0nek:
Czekamy na Włochów w siatke czy się podłoża:)
psychol32 psychol32:
Ale lepiej zagrać Stephens po 1.30 a potem płakać jak przegrywa
psychol32 psychol32:
Takie rzeczy to każdy sam powinien wyłapywać
psychol32 psychol32:
Przecież zanim to napisze i ktoś obstawi to stephens wygrywa dwa gemy i z kursu 7 robi się 3
slomiany400 slomiany400:
dzisiaj też będą perełki, ale to muszę poczekać, aż się skończą spotkania :sneaky:
slomiany400 slomiany400:
ja nie wiem jak wy ale ja zagrałem Galana i Holta w poniedziałek w nocy, a że ekspresci od tenisa nie widzieli w tym value to nie mam pojęcia co z nimi
psychol32 psychol32:
adik1992 adik1992, to ja mam mówić fachowców od tenisa ze jak jest kurs powyżej 7 na Stephens to warto próbować?
czaro82 czaro82:
... ale jednak największa beka jest z tych nocnych płaczków którzy obiecują sobie co będą grać w kolejnych rundach lub następnych szlemach 🤣
czaro82 czaro82:
Wiesz doskonale o tym że większość to zwyczajny farmazon, niestety poziom tego czatu pomału zaczyna dorównywać fortunie itp...
adik1992 adik1992:
czaro82 czaro82, wchodząc na czat pod wieczór to głównie wpisy kto ile nie wygrał i jaki kurs złapał tylko szkoda ze reszta nie mogła skorzystać. Ale jak widać niektóre osoby muszą się dowartościować a szkoda bo forum z założenia ma pomagać
czaro82 czaro82:
Nie no adik1992 nie żartuj sobie, forum jest o d komentowania po fakcie
adik1992 adik1992:
psychol32 psychol32, tylko nie zapomnij podzielić się z innymi bo od tego jest to forum :)
K kubaion:
Wywalili go juz
K kubaion:
I wczoraj pan Brouwer, dzisiaj chyba Bublik jedzie dalej na swoim serwisie
jozzy22 jozzy22:
Tylko znajdź te perełki
psychol32 psychol32:
jozzy22 jozzy22, e tam trzeba tylko czekać na perełki jak wczoraj stephens a w poniedziałek Rijhtoven
jozzy22 jozzy22:
psychol32 psychol32, tenisa lepiej nie grać będziesz bogatszy
psychol32 psychol32, Holt i Xu/Fang w debłu
psychol32 psychol32:
Poproszę peffki z tenisa na 17:00 :LOL:
I iti:
niestety tylko relacja radiowa, bo polszmat nie pozwala...
I iti:
tu live gdyby ktos szukal
I iti:
M mcz, Majewski na ławce, Moulin też, Peszko poza składem, Janowski też
M mcz:
Efekt nowej miotły oli wieczysta win? Od kilku dni mi ten bet po glowie chodzi
I iti:
Wieczysta na przelamanie to dobry pomysl? do pucharu podchodza na powaznie z tego co slyszalem
psychol32 psychol32:
I prędzej czy później udupią z jakimiś ogórami
psychol32 psychol32:
@gubernator_nh, ciężko powiedzieć. Rennes jakoś słabo wygląda na początku sezonu a i uważam że Arsenal jeszcze nie wszedł na taki poziom by wygrywać wszystko jak leci
husarz22 husarz22:
No tak, zdaje sobie z tego sprawe. Pewniakow nie ma :)
psychol32 psychol32:
husarz22 husarz22, łatwa jak Liverpoolu z Fulham
Turcja czy Kanada w siatę?
husarz22 husarz22:
Co myślicie dzisiaj o PSG? Łatwa wygrana?
kriksus kriksus:
Argentyna pięknie ustawiony meczyk :) Awans mają i wystarczy, trzeba zostać przy piłce nożnej tam aż takich fixów nie ma
bbadii bbadii:
I iti, a tego to już nie wiem ale 14 nie zajmie bo nie oszukujmy się ale Tunezja nie ogra Serbii. Choć Serbii brakuje jednego seta więc może będą fixować.
I iti:
bbadii bbadii, a 3-2 nie stawia ich jakos w przywilejowanej pozycji? bo w przypadku wygranej za 3 punkty na 100% zajeliby 13 miejsce i nie mam pojecia na kogo by trafili, a teraz moga zajac max 14 miejsce, moga spasc tylko za Tunezje, jezeli Ci wygraja za 3 z Serbia
I iti:
srednia punktow na mecz 1,24... bardzo slabo jak na celowanie w druzyne, ktora ma byc najlepsza druzyna poza big6
I iti:
didier_drogba didier_drogba, popatrz na ten sezon: w ryj od Bournemouth, dla ktorego to byly jedyne gole i punkty do tej pory, oprocz tego 3 mecze i 16 straconych bramek... ja wiem, ze mieli Arsenal, City i podrazniony Liverpool, ale 0-9 nie przystoi nikomu (poza raz na sezon Southampton), wygrana ze slabym Evertonem, w ryj od CP - ok, Ci sa niezli, ale w ryj od WHU, ktore weszlo slabiutko w sezon? odkad przyszedl to graja tak samo w kratke...
madman01 madman01:
Bardziej bym się obawiał marsylii
bbadii bbadii:
I iti, oprócz awansu nic
madman01 madman01:
Lyon po ostatniej w topie dziś win, auxerre to ogórki, Napoli też powinno poskładać beniaminka
I iti:
nie sadze, PL weryfikuje jego umiejetnosci, a Rangersi za jego wodza bardzo mi sie podobali, ale slyszalem glosy, ze tam asystenci robili robote, a on firmowal projekt swoim nazwiskiem, nie wiem czy przyszli razem z nim do AV
I iti, xd moze potrzebujee czasu troszkę? W Rangers robił robotę
I iti:
po tym jak gra AV pod jego wodza, a gra bryndze patrzac na to jakie wzmocnienia robia
Do góry Bottom