Thalion, jestem na forum bukmacherskim więc wstawiam typ bukmacherski, napisałem co wg mnie stoi za tym, że gram dziś Anglię, a jedyne wysrywy jakie mają miejsce to te Twoje żałosne zaczepki, co za robactwo xd
Jestes na fotum bukmaccherskim, napisz jakis argument sportowy np Anglia ma o wiele lepszych skrzydłowych i to bedzie przewaga w tym meczu a nie jakies wysrywy ze krolowa zmarła i bedą zjednoczeni, to nie jest tvp albo tvn żeby takie głupoty wymyślać
a kim Ty ku*** szeryfie jesteś by mówić ludziom o tym jakiego rodzaju argumentów mają używać przy podejmowaniu swoich decyzji? wrzuciłem typ, dodałem przesłanki, jak się nie podoba to przewiń dalej, jak się podoba to graj ze mną
I ma czym niby polegało to zjednoczenie, że co ktos w tv płakał, prosze Cie, jaki to ma wpływ na mecz. Może Anglicy wygraja, nie neguje tego ale nie dorabiajmy jakis dziwnych argumentow
nie rozumiem co w tym śmiesznego, ale spoko bo o gustach się nie dyskutuje, ja tylko dodam, że jak nasz prezydent umarł to i w naszym narodzie panowało tymczasowe zjednoczenie