>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

M malostrawny:
hyhy
M mateusz165:
brazylia w finale z hiszpanią :D
M malostrawny:
a Brazylia na Mistrza :rolleyes:
M mcz:
chorwacja to już z belgami powinna odpaść. nie wiem jakim cudem oni się prześlizgują dalej
M malostrawny:
oby Chorwacja, zobaczymy jak mowisz messika jak zatrzymaja jest szansa
K kajo88:
RBR1one ranczo0123, masz z nimi jakieś doświadczenia? miałbym parę pytań na priv
C cichybob:
ten mecz arsenalu to jest 45min polowa? podebralem od rzepina ov 2.5, jest 1:0 w 25min i dalej ten sam kurs na over 2.5
RBR1one RBR1one:
K kajo88, malina sport
K kajo88:
Wie ktoś może które buki oprócz Unibeta i Campobeta akceptują płatności MuchBetter?
'Corek 'Corek:
@gubernator_nh, zgadzam się, mam Argentynę w 90
G golabek1945:
Niech się tylko prowokować nie dadzą małym karakanom i jazda z nimi! Hrvatska power! 💪
G golabek1945:
Moje serce jest dzisiaj w kratę. 🇭🇷🇭🇷
psychol32 psychol32:
Są słabi
psychol32 psychol32:
Wszystko zależy od tego ile swobody będzie miał karzeł. Bez niego nie wyszliby z grupy.
M malostrawny:
Kazio Gorski mowil, wszystko jest mozliwe dopoki pilka jesy w grze ... ale jak mowisz moze byc i tak xD
Thalion Thalion:
*trudno
Thalion Thalion:
Po tym jak wszyscy pisza ze bedxie rudno, dogrywki itd to pewnie skonczy sie 3:0 dla Argentyny :D
M malostrawny:
😭 😎
M malostrawny:
od paru dni za mna chodzi ta Chorwacja ze nie przegra w RT, Oby...powoli trzeba pomoc Madonnie Spiewac Don't cry for me Argentinnnnaaaas
probetsprofit probetsprofit:
Kursy na over 4,5 kartki w Argentynie podskoczyły na 2,15 . Pewnie będzie 4 i dogrywka a w dogrywce kolejnych kilka
M maciekfansport:
xD
psychol32 psychol32:
G general1973, Ningbo to ogórki, a trzecie kwarty w Chinach często są magiczne
G general1973:
2:26 :)
G general1973:
0:18
G general1973:
Ningbo od 50-46 do 50-64
psychol32 psychol32:
Domyślam się
psychol32 psychol32:
Pewnie z telefonu założę na nowo kartę i tylko tak będę grał
psychol32 psychol32:
Mam tam jeszcze 11 nierozliczonych zakładów które weszły. Tylko że mecz zniknął po dwóch setach. Jak w rozliczą wypłacę resztę i dopiero wezmę się za nowe konto
psychol32 psychol32:
@danio4954, Ja zleciłem dwie wypłaty na ok 700 i 875 euro
psychol32 psychol32:
@danio4954, dobry ten Sportsbet 1,5k euro w parę minut wypłacili bez weryfikacji, zaraz zakładam drugie konto i jadę dalej
psychol32 psychol32:
deepred deepred, popieram
deepred deepred:
Każdy byle nie Argentyna.
B bartek2701:
Chorwacja tylko po dogrywce panie tajt tajt
J joseph_lit_bet:
Było to przy zakładaniu nowego konta i weryfikacji danych. Także i z blika mogą sobie takie coś zażyczyć
J joseph_lit_bet:
*jakiegoś buka
J joseph_lit_bet:
No nie do końca się zgodzę, ostatnio do jakiegoś była wpłacałem blikiem i prosili o potwierdzenie pdf transakcji
psychol32 psychol32:
Blikiem
psychol32 psychol32:
J joseph_lit_bet, może regulamin nie pozwala ale przy płatności blokiem nie ma to znaczenia
D danblizerian:
bukmacher tak naprawde nie wie z jakiego konta dostaje pieniadze bo i tak wplacasz przez posrednika zazwyczaj typu dotpay czy p24. maja to w dupie, wazne zebys wplacil ;)
M morgo:
@wilku1407, tak jak mówisz ale dopóki są później małe wypłaty , jak ci się trafi jakis strzał i wtedy oni znajda taki sposób ze okaże się ze jednak lepiej było wpłacać od siebie niestety
J joseph_lit_bet:
@wilku1407, szczerze mówiąc nie chce mi się w to wierzyć, że regulamin pozwala na wpłaty z nie swojego konta, ale nie chce mi szukać w regulaminie
J joseph_lit_bet:
Bezpieczniej jak zrobi depozyt ze swojego konta, jednak wielokrotnie robiłem inaczej i bez konsekwencji
sza sza:
Panowie mam pytanko czy mogę do brata na konto sts wysłać blikiem kase ?? Czy muszę mu na konta dać kase, a on do siebie wpłaci ?
Ori1995 Ori1995:
Argentyna Francja finał aaa
owen930 owen930:
dobra już działa ;)
czaro82 czaro82:
owen930 owen930, u mnie śmiga normalnie
Misiekqq Misiekqq:
owen930 owen930, nie da się zalogować
owen930 owen930:
działa wam unibet?
psychol32 psychol32:
dziwny buk powinno być odwrotnie
psychol32 psychol32:
a te wszystkie inne zagrane w trakcie korygowania kursów typu handicapy 14,5 czy 5,5 jako zwrot
psychol32 psychol32:
Startowe 12,5 o raz handicapy 27,5 i 28,5 i 29,5 na Karagande rozliczyli na plus
psychol32 psychol32:
Ostatnio w Chinach było kilka spotkań gdzie faworyci wygrywali czwartą kwartę 20-30 punktami przez co handicapy były uwalane. Na win coś tam rzucę ale nic więcej
psychol32 psychol32:
Todorović jeden dobry zawodnik
psychol32 psychol32:
słabi są
G general1973:
jak myślisz psychol?
G general1973:
dziś trzeba próbować Ningbo,a na pewno +hc
psychol32 psychol32:
dziwne tu wzrósł do 3 a w 1xbet spadł już poniżej 1.1
psychol32 psychol32:
zaczęli korygować w przerwie między kwartami na 2.60 a w 1 xbet 1.13