>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

Thalion Thalion:
Lukeman tez slabo gra narazie
Thalion Thalion:
Zestresowany
Thalion Thalion:
Japonczyk rzuca tak jak ja w darta haha
Thalion Thalion:
Na darcie juz sie fajnie bawią, 11 a tam piwko sie leje;)
probetsprofit probetsprofit:
kartki trzeba pograc i Maroko zdobedzie 3 miejsce , pchną ich na siłe żeby było że pierwszy afrykański zespoł zdobył medal na MŚ
Thalion Thalion, warte zastanowienia , ci i ci araby hehe
Thalion Thalion:
Ciekawe czy jakis Chorwat nie dostanie czerwonej przypadkiem ;)
6 kartek pokazał w meczu USA - Walia a 5 w meczu Portugalia - urugwaj
Ktos kto wyznacza sędziów musiał chyba dostac jakiś tani upominek :)
widze że mecz o 3 miejsce sędziuje Katarczyk :) wcale to nie jest dziwne hahah
perek99 perek99:
Total bet ciągle nie, mimo wysłania im kilku linków że mecz anulowany
supermario supermario:
perek99 perek99, tak Unibet zrobił już zwrot
psychol32 psychol32:
A c..j z tym graniem w weekendy. Do poniedziałku.
perek99 perek99:
Dostał ktoś zwroty za mecz Melbourne City z Victory?
@DawidAlbicelestes95, ludzie śledza Twój temat i zarabiają hajs , ja nie jestem aż tak dobrym typerem ;)
H hagi84, Katar kupił sobie mistrzostwa , podobno Sarkozy w tym brał udział bo obiecali mu że kupia jakąś broń ... tez nikt w to nie wierzył a teraz wszyscy kręcą z tym afere
@DawidAlbicelestes95, ja moge powiedzieć tylko że takie myslenie jak Twoje bardzo by się spodobało tym co ustawiają i piora kase
H hagi84:
nie bede dyskutowal o ustawianych meczach na mundialu itp bo poprostu nie wierze w to, jesli chodzi o nisze w pilce, tenisy UTR, itf , kosze, pingpongi i inne gowna to kasa robi kolosalne znaczenie
@DawidAlbicelestes95, to miałbyś takimi ksiązkami zawalone półki w empiku a tak nie jest... ktos w coś wierzy a ktoś nie wierzy
H hagi84:
akurat nie slyszalem, ale siedze w tym od lat takze nie musze sie ksztalcic w tym kierunku choc polecam takie ksiazki jesli sa rzetelnie napisane
tutaj ten turniej w Katarze tez pieknie pod Argentyne szyty
jest opisane w niej które mecze MŚ bodajże w Brazylii mogły byc ustawione
H hagi84, z tą czystością sportu pełna zgoda , biznes i pranie kasy , nawet ostatnio książka wyszła musze ja kupić , pewnie słyszałeś o niej
H hagi84:
nie sledze juz tak sportow zimowych, wczesniej ogladalem wlasnie zimowki z zamiłowania, teraz bardziej profesjonalnie, zarobkowo podchodze do sportu i poprostu ich nie ogladam bo to mi w niczym nie pomaga jesli chodzi o zyski ze wzgledu na to, ze czystosc sportu schodzi na drugi plan i wole bardziej sledzic cyferki na gieldzie i rynkach azjatyckich
H hagi84, skoro wystawiałes kursy na boathlon to powinieneś nas informowac czego nie stawiac :p
H hagi84:
jedni sie zuzlem zachwycaja, inni walkami bokserskimi, inni siatkowka itp - tu raczej zbytnio nie ma co dyskutowac co jest bardziej ciekawe bo to kwestia indywidualna
H hagi84:
takze mi tam kitu nie wcisniesz zbytnio
H hagi84:
jak mam patrzec sceptycznie, a o zimowkach wiem sporo bo nawet kiedys kursy wystawailem dla buka
albo formuła 1 - nienawidze
H hagi84:
zdecydowanie wiecej niz w biathlonie
H hagi84, w siatkówce co sie dzieje przez większośc seta ? nic , oklepane przebijanie kilka fajnych akcji
H hagi84:
ale piszac, ze sporo sie dzieje to przesada, procz strzelnicy to tam biegna przed siebie i tyle
H hagi84:
ja biathlon ogladam juz ponad 25 lat, uwielbiam zimowki, jesli ktos to lubi to dla Niego jest to sport ciekawy, siatka tez jest calkiem spoko jesli chodzi o sporty druzynowe
skoki fakt ostatnia 15-stka powinna skakać i tyle hehe
@DawidAlbicelestes95, w biathlonie dzieje sie sporto tylko trzeba to oglądać
Misiekqq Misiekqq:
probetsprofit probetsprofit, no pełna zgoda, tylko co to zmienia?
H hagi84:
porownanie chlopaszka z gimnazjum
każdy skoczek przebije piłke przez siatke nawet tak jak na wuefie a zaden siatkarz nie skoczy na nartach ani nie zjedzie z górki zakładając narty pierwszy raz na nogi
Misiekqq Misiekqq, ale ja nawet nie wspominam tutaj o piłce nożnej , mówię tylko że lubię oglądac sporty zimowe bo mają swój klimat a np oglądanie siatkówki mnie nudzi - tyle
Misiekqq Misiekqq:
Doceniam siatkówkę i zawodników i ich sukcesy ale niestety, kopana-dlugo nic
Misiekqq Misiekqq:
H hagi84:
glupa palisz niesamowicie
siatkówka to tzaki sam sport narodowy w Polsce jak i skoki
H hagi84:
a Ty z jakiej perspektywy piszesz?
mówisz to z perspektywy osoby która po prostu lubi ten sport a wręcz kocha , ja zimowe lubie oglądac bo mają swój klimat , jakies porównanie kto ile waży i kto by od kogo dostał jest na poziomie 10-cio latka , to tak jakby ja powiedział że MMA jest najelpsze na swiecie i taki Błachowicz wbił by w ziemie każdego siatkarza....
ja śledzę rózne huligańskie profile , zadymy w europie przy okazji meczów ligowych są co tydzień
ibis ibis:
probetsprofit probetsprofit, można powiedzieć, że przy tym co tam się działo, to polscy kibice na trybunach to aniołki
ibis ibis, dobra zadyma , powinni to pokazywac w TV Polskiej a nie tylko wtedy jak jakiś polski zespoł przydymi
ibis ibis:
grubo tam się działo
przebić piłke przez siatke potrafił by raczej każdy skoczek czy biathlonista ale nie wiem czy każdy siatkarz potrafił by skoczyć na nartach albo pobiec :)
@DawidAlbicelestes95, w siatce sie za to dzieje .... przebijanie piłki przez siatkę , jeden z nudniejszych sportów zespołowych , juz piłka ręczna jest bardziej widowiskowa
perek99 perek99:
Dostaliście zwroty za zakłady na derby Melbourne?
ibis ibis:
ibis ibis:
Panowie tu już macie temat konkursowy na finał MŚ
Lukasz1988!! Lukasz1988!!:
Mi w Williamhill
larkspur larkspur:
Mi to zrobili w etoto
Zrobili*
ibis ibis, anulowali i zwrot mi zwrócili ehhhh a Australia dzisian tak dawala zarobić
ibis ibis:
@Cabron będzie będzie
Do góry Bottom