>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

adik1992 adik1992:
jeżeli mam kartę i konto revoult w złotówkach to moge normalnie płacić za granicą?
adik1992 adik1992:
dla mnie sportem przyszłościowym jest rugby 7-osobowe. Mecze trwają 2x 7 minut. Całość spotkania zamyka sie w 20 minut. Gra jest dynamiczna, kontaktowa, bez symulek. I bardzo fajnie się ogląda mecze. A nie jak w tenisie że mecz może trwać godzine albo 4h.
adik1992 adik1992:
Thalion Thalion, tak to pomyśl że właśnie NFL dostaje więcej niż 7 najwiekszych lig eruopejskich łącznie.
Thalion Thalion:
Nawiązyjac do tematu pilki, w pPremier League w tym roku kluby dostaną największą sume pieniedzy z racji sprzedanych prawd do transmisji, najwiecej w historii tych rozgrywek
Thalion Thalion:
Warto próbować, powinien byc zwrot
adik1992 adik1992:
jest szansa reklamować kupon u buka, gdzie było napisane że są to rozgrywki kobiece a okazało sie że to mistrzostaw mężczyzn? Można liczyc na zwroty?
adik1992 adik1992:
Po drugie kontrakt telewizyjny na pokazywanie LM, LE i Ligi angielskiej, hiszpańskiej, niemieckiej, włoskiej i francuskiej łącznie jest mniejszy niż kontrakt tv na NFL to też daje do myślenia gdzie i tak telewizję płacą ogromne sumy na pokazywanie piłki nożnej
adik1992 adik1992:
psychol32 psychol32, najpopularniejszy sport ale oglądaloność spada bo piłka staje się mało atrakcyjna. Jeżeli mecz trwa 95 minut z doliczonym a czystej gry jest 50 min to coś nie tak i widza to nudzi. Ciągłe przerwy, faule, wymuszenia, pretensje
psychol32 psychol32:
@gubernator_nh, jak Bayern wejdzie to też gram któryś z tych typów
psychol32 psychol32:
100 lat dawali radę tak grać a teraz poszli na rękę trenerom
psychol32 psychol32:
Już że zmianami z 3 do 5 dowalili
psychol32 psychol32:
Piłka nożna to bez wątpienia najpopularniejszy spory i szkoda by było zmieniać zasady.
psychol32 psychol32:
Ja tam nie wiem czego wy chcecie moim zdaniem w większości przypadków i tak sędziowie za mało doliczają
didier_drogba didier_drogba:
zawodnik ktory lezy i nie jest w stanie wstac od razu nosze i na bok boiska, jakby zespoly zaczely grac w oslabieniu od razu udawanie by sie skonczylo...
zresztą z tym lezeniem to ja tez mam sposob
psychol32 psychol32, w koszykówce jak trener wykorzysta ilosc time-out to nie widze zeby pod koniec ktos lezal i udawał
psychol32 psychol32:
Nie większe niż wy
D dzidzok:
Bublik co w gazie :eek:
psychol32 psychol32, co ty gadasz, bzdury pleciesz
psychol32 psychol32:
2 minuty do końca i kładę się na 5 minut żeby trener mógł akcje ustawić na końcówkę meczu :LOL: :LOL: :LOL:
psychol32 psychol32:
Wtedy to dopiero byłoby leżenie
psychol32 psychol32:
W życiu tego nie zrobią
zilzil zilzil, ty byloby fair, bo dzis i tak jedni grają aktywnie 60 minut inni 68 a jeszcze inni 55 minut...
zilzil zilzil:
Docelowo tak ma być, jeśli Fifa przeforsuje a przeforsuje na pewno to kto wie czy na mundialu za 8 lat tak nie zrobią. Oczywiście wcześniej testy na jakiś mś młodzików
Sporting ciekawie wygląda, albo BTTS tam
skonczylo by sie nurkowanie i udawanie kontuzji w 89 minucie i leżenie 10 minut na murawie...
nie lepiej zrobic 2*30 minut czynnego czasu gry? Tak jak w koszykówce?
z tymi doliczonymi minutami to juz widze te walki w Katarze, jakaś Brazylia będzie przegrywała 0-1 to doliczą 8 minut potem kolejne 5 aż ich wyciągną na 2-1
S skazany10:
@gubernator_nh, to co grasz??
Ori1995 Ori1995:
Po za tym 1.14 i 1.08 mocne kursy
Ori1995 Ori1995:
Albo tego, że jak komuś wyjdzie 1 turniej o dziwo dobrze, to kolejny turniej leci w 1 rundzie
Ori1995 Ori1995:
Szkoda, że jakby była jakaś technologia czytania komuś w myślach co myślał o danej godz x to byś się zmarszczył, że to co piszę tak jest. Ty za to pewnie dałeś Alcaraza i nie miałeś na uwadze ostatniego meczu z himerycznym augerem
Ori1995 Ori1995:
A ar0nek, Czyli jak robiłem kupon w nocy i nie ma na nich tych graczy, gdzie w 90 % przypadkach dokładam ich na podbicie kursu oznacza to, że nie myślałem o tych meczach w ogóle tak?
kubam kubam:
psychol32 psychol32, ciężko, zazwyczaj operatorzy kamery nie pokazują kadru na ich jajca :/
A ar0nek:
Ja się właśnie nie wymądrzam po zakończeniu spotkań:)
psychol32 psychol32:
A ar0nek, jak taki mądry to napisz jak przed meczem stwierdzić że będzie miał wywalone jaja
A ar0nek:
Jakie to wszystko proste po zakończeniu spotkań:)
psychol32 psychol32:
O ile zdążyli się rozpakować
psychol32 psychol32:
Szybkie pakowanko i wracamy do Europy
M Mendieta1992:
Dokładnie
psychol32 psychol32:
Końcówka sezonu. Umowy sponsorskie wypełnione. Grzeje ich wygrywanie meczy
Ori1995 Ori1995:
Obaj popiska
Ori1995 Ori1995:
O dobre przeczucie miałem żeby nie dawać alcaraza,rudda
kubam kubam:
mad lions w lola po 1.67 do dorzucenia bardzo fajne do dubla/tripla
deepred deepred:
Alcaraza nie włączałem
deepred deepred:
M Mendieta1992, nie zgodziłbym się. Ruud to łapacz punktów w każdym turnieju, a dzisiaj grał tragicznie.
M mega3siek:
Pojawily sie kursy na..nie no z tego nie nede zartowal
M Mendieta1992:
D dzidzok, Dla nich taki turniej to nie turniej, w tego typu jest dużo niespodzianek i można ładnie trafić z kursami
D dzidzok:
Alcaraz i Ruud klasa dzisiaj, #1 i#2 na swiecie😂
cubson83 cubson83:
Porto?Napoli 2x? Spring 2 x raczej tak
M mega3siek:
A reszta to po faworytach jakos barca x2 i moze atletico bo za wiele nie ma pewniejszych
M mega3siek:
Totki gola albo to bts chociaz ja osobiscie bts raczej niebgram 1 opcja wydaje sie spoko
M mega3siek:
Tak sobie
M mega3siek:
Ciekawe ilu ma napastnikow Napoli na ten mecz dosteonych bo jak Simeone tylko to
M mega3siek:
Za wiele nie ma do zagrania dzis chyba
M mega3siek:
Chociaz nie wiem moze to ciezki mecz dla nich, jednak to odpuszczam
M mega3siek:
A totki prxynajmniej jedna polowe z uwagi na lepszych pilkarzy po prostu
M mega3siek:
Sporting cos tam oslabiony ale ciezko Marsylii zaufac do odpuszczenia
kubam kubam:
właśnie w tym upatruję ten bts, Eintracht gorszy sportowo od Sporingu więc Totki powinny coś wsadzić, a tak jak piszesz Conte nie potrafi grać w LM ze swoimi drużynami więc może i Eintracht u siebie coś zmieści. Marsylia to chyba drużyna z najgorszym bilansem ze wszystkich drużyn w LM, tam oni chyba mieli ponad 20+ meczów bez wygranego meczu?
I iti:
klatwa Antka Kunte w LM? ;) strasznie zarl gruz z Interem w LM, a i Spurs nie zachwycili ze Sportingiem na wyjezdzie, grali na remis
Do góry Bottom