>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

Lukasz1988!! Lukasz1988!!:
Panowie Chorwacja z X to dobry trop ??
gruszkie gruszkie:
wiadomka ale bez przesady :)
psychol32 psychol32:
gruszkie gruszkie, kurs 3 na lidera nie był z niczego
adik1992 adik1992:
Roxen Roxen, musiałbyś sprawdzić w regulaminie buka ale wydaje mi się że jako przegrany, zwrot jest w przypadku gyby nie wystartowali, ale jezeli zaczęli rywalizację i jej nie ukończyli to zakład przegrany
Roxen Roxen:
ktos wie czy dyskwalifikacji w sztefecie w biathlonie lub biegach narciarskich rozliczają jako przegrany czy zwrot
adik1992 adik1992:
oby był dobry mecz, ale czuję powtórke z meczu Chorwacji z Brazylią, czyli obrona Chorwatów i liczenie na kontre ewentualnie dogrywka, a Argentyna słabsza od Brazyli w ataku więc mogą sie męczyć.
psychol32 psychol32:
Ja bym dał Orsića. Szybki z dryblingiem i strzałem
G golabek1945:
Oprócz kartek mam pogranego buildera - Chorwacja strzeli gola, Argentyna więcej RR, Modric 1+ strzałów w światło bramki. Co myślicie?
psychol32 psychol32:
Bez sensu te drewno Kramaric na ataku
niemownicnikom niemownicnikom:
Ktoś coś wie ?
niemownicnikom niemownicnikom:
Czemu kursy na betclic poszły w górę strasznie na kartki w meczu Argentyna Chorwacja ?
gruszkie gruszkie:
Fenerbacze to na mecz dojechalo czy do zera beda na dziure dostawać?
G golabek1945:
Orsato sędzią, będą kartki? :)
psychol32 psychol32:
Trzeba było Mareczkowi zapewnić źródło dochodu
psychol32 psychol32:
Synka wciągnął
psychol32 psychol32:
Stary też był w PZPN
psychol32 psychol32:
Młody
psychol32 psychol32:
No a który kandydował na prezesa.
psychol32 psychol32:
Chłop jak burak ma buzię od walenia w rurę
psychol32 psychol32:
@rondani, lepszy wsiok Kulesza niż alkoholik Koźmiński
B bartek2701:
@tomcioomen666, ogarnij się do świat jeszcze 11 dni jeszcze tyle razy tu wejdziesz i potypujesz xD
gruszkie gruszkie:
to po prostu niemożliwe, że mamy najlepszą ekipe od momentu kiedy ogladam czyli lata 2000 a gramy taką srake :D
adik1992 adik1992:
Petkovic mógłby byc aloo ktoś jego pokroju i dać czas do MŚ 2026 i wtedy dopiero rozliczać a nie po dwóch meczach eliminacyjnych do Euro.
gruszkie gruszkie:
albo Vladimir Petkovic :)
plebs plebs:
Argentina (y)
gruszkie gruszkie:
a moze Low wejdzie na stery naszego statku :D to by dopiero było Polska pod batutą Niemca :)
dobi dobi:
gruszkie gruszkie, ja mam over 0,5 Argentyny i 3,5 kartki w meczu po @1.80, też wydaje mi się w porządku :)
adik1992 adik1992:
M mcz, ale Dudka to Ty szanuj 👮‍♂️
gruszkie gruszkie:
Argentyna over 0,5gola 2,5 roznego i 1,5 kartki za 2,50 co myślicie jak dla mnie bankowo
M mcz:
i tak czesiu zostanie
M mcz:
z czym do ludzi
M mcz:
szczewczenko to ten który w finale ligi mistrzów ręcznikowi karnego nie potrafił strzelić?
M mcz:
tylko nenad bjelica
psychol32 psychol32:
Gary ma swój honor i jego nie zatrudni
psychol32 psychol32:
adik1992 adik1992, moim zdaniem Szewczenko bez szans
adik1992 adik1992:
jak czytam że Szewczenko ma być nowym selekcjonerem to chyba zaczynam tęsknić za Brzęczkiem, którego nie uważam za trenera. Ale zmieniać tylko żeby zmienić bez realnej opcji rozwoju kadry to będzie zmarnowanie kadry na kolejne 4 lata.
W Wallybet:
myślisz Tomcio że jeszcze coś tu ustrzelą?
N nights:
K kubaion:
Kurde, dopiero teraz dzieki nowemu tematowi w dziale pilki recznej przypomnialem sobie o styczniowych Mistrzostwach w Polsce. Ale slaba promocja
czaro82 czaro82:
... ponadto jak ktoś gra w Betfan to obie powyżej 1 rożnego w obu połowach po kursie @ 7 za 5 dyszek można zagrać 😉
Siara_89 Siara_89:
Czy ja nie zrozumiałem zakładu?
Siara_89 Siara_89:
Na PZBuk dziwny zakład zauważyłem. Messi 2 celne strzały lub więcej (1,8). Messi 3 celne strzały lub więcej (1,25).
czaro82 czaro82:
... a ja Chorwaci powyżej 3.5 korka @ 2.0
adik1992 adik1992:
ja pograłem Chorwacja o7,5 strzałów @2,1
'Corek 'Corek:
Argentyna 1X + ov 3.5 RR @ 1,83 Polecam! ;)
M malostrawny:
argentyna maroko i Marocco to bierze ... bo Marocco zawsze spoko!!!xD
M malostrawny:
hyhy
M mateusz165:
brazylia w finale z hiszpanią :D
M malostrawny:
a Brazylia na Mistrza :rolleyes:
M mcz:
chorwacja to już z belgami powinna odpaść. nie wiem jakim cudem oni się prześlizgują dalej
M malostrawny:
oby Chorwacja, zobaczymy jak mowisz messika jak zatrzymaja jest szansa
K kajo88:
RBR1one ranczo0123, masz z nimi jakieś doświadczenia? miałbym parę pytań na priv
C cichybob:
ten mecz arsenalu to jest 45min polowa? podebralem od rzepina ov 2.5, jest 1:0 w 25min i dalej ten sam kurs na over 2.5
RBR1one RBR1one:
K kajo88, malina sport
K kajo88:
Wie ktoś może które buki oprócz Unibeta i Campobeta akceptują płatności MuchBetter?
'Corek 'Corek:
@gubernator_nh, zgadzam się, mam Argentynę w 90
G golabek1945:
Niech się tylko prowokować nie dadzą małym karakanom i jazda z nimi! Hrvatska power! 💪
G golabek1945:
Moje serce jest dzisiaj w kratę. 🇭🇷🇭🇷
psychol32 psychol32:
Są słabi
psychol32 psychol32:
Wszystko zależy od tego ile swobody będzie miał karzeł. Bez niego nie wyszliby z grupy.
Do góry Bottom