>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

deepred deepred:
Co to się z nią porobiło przez ten tydzień, cień zawodniczki
deepred deepred:
O, Pegula już przegrała seta
M mcz:
a kursy soczyste były przy HT
M mcz:
legia znowu over pokryty w 2 połowie
deepred deepred:
I spoglądałem na wynik
deepred deepred:
Spojrzałem na suchy wynik po pierwszym secie
deepred deepred:
Tak jak mówiłem, ja się na siatkówce nie znam
power30 power30:
Ale co by nie mówić to Filipiak zagrał mecz tego sezonu, bo wcześniej grał padakę. Taki nieco casus Grobelnego
power30 power30:
Póki będzie forsowanie synka, który nota bene jest w oklicach 4 dziesiatki przyjmujących to tak będzie to wyglądać :D jeśli chodzi o przyjmujących
bbadii bbadii:
deepred deepred, a mówiłem 0-3 😂
power30 power30:
deepred deepred, a czego oczekujecie od przyjęcia Pichocki-Kooy :D ? To już od nazwisk pachnie katastrofą
madman01 madman01:
Legia , udinese eh te masowki
deepred deepred:
Masakra
deepred deepred:
Z takimi grajkami
deepred deepred:
Właśnie widzę, 5 punktów w jednym ustawieniu, wcześniej 6
madman01 madman01:
Udinese cienko
bbadii bbadii:
Skra w ciry już 0-2, świetne mają końcówki 😂
madman01 madman01:
Po pierwszej polowie czuje ze Legia dzisiaj nie wygra
bbadii bbadii:
@gubernator_nh, pokaz, chce to zobaczyć :D
qkens1986 qkens1986:
I na dodatek kończą mi kupon więc lechia x2 bankowo
adik1992 adik1992:
jest dopisek że jeżeli 3 zawodnicy mają taki sam bilans setów to o kolejnośli decyduję bilans gemów. Jeżeli dwóch graczy to bezpośredni mecz a ten lepszy ma Jabeur bo wygrała z Pegula.
deepred deepred:
Znając specyfikę naszej ligi, to Legia dzisiaj w turban dostanie
adik1992 adik1992:
A ar0nek, ja pisałem z tego co jest rozrysowane na stronie turnieju i tam jest wyraźnie Sakkari i Jabeur
qkens1986 qkens1986:
Legie ktos ogląda? Cisną troche?
A ar0nek:
adik1992 adik1992, z tego co pamiętam jeśli 3zawodniczki miały tyle samo pkt to tylko z ich spitkan bralo się stosunek setow
bbadii bbadii:
deepred deepred, no ja się nie zdziwię jak się tu 0-3 skończy, Skierka już swoje lata świetności mają za sobą, dopóki tsm będzie Piechocki oni nic nie ugraja
bbadii bbadii:
Paul po 1.80 +1,5 seta wygląda fajnie. Ma chłopak trochę uderzenia w łapie i Greka będzie ganiać po korcie
deepred deepred:
bbadii bbadii, nie no ja na siatkówce się nie znam, widzę goły wynik i jestem zdziwiony
adik1992 adik1992:
A ar0nek, na stronie turnieju jest że Sakkari i Jabeur więc musza liczyć wszystkie sety z każdego meczu i wtedy Pegula 3:4 a Jabeur 4:5
bbadii bbadii:
deepred deepred, nie przesadzajmy ze randomy, slepsk ma bardzo fajna paczkę, powiedziałbym że mają nawet przewagę zagrywki bo mają kim uderzyć a skra z piechockim na przyjęciu to im może stopy lizać :D
deepred deepred:
Czy jakieś randomy będą ich golić na ich śmieciach?
deepred deepred:
Btw. Skra Bełchatów to jeszcze umie w siatkówkę?
deepred deepred:
adik1992 adik1992, dzięki
C cichybob:
brawo Start Lublin, nowa definicja dna.
A ar0nek:
adik1992 adik1992, Pegula 2:0, Sakkari 2:1 - awans Sakkari i Jabeur , ten wpis jest nieprawdą. Jesli Pegula wygra 2-0 a sakkari wygra 2-1 to awansuje Pegula i Sakkari
mahony1983 mahony1983:
Start Lublin wtf :D
adik1992 adik1992:
deepred deepred, właśnie pisze post do działu. Ma szanse. Pewne narazie jest to że Sakkari ma awans. Reszta walczy o półfinał.
deepred deepred:
Przy założeniu, że wygra 2-0 z Sabalenką, a Sakkari wygra 2-0 z Ons
deepred deepred:
adik1992 adik1992, Pegula ma jeszcze szanse na wyjście z grupy?
adik1992 adik1992:
No to raczej Fornalik za Stokowca do Zagłębia po takim wyniku. Szkoda bo liczyłem że do Wisły przyjdzie.
sunfirex sunfirex:
Radom w siate standardowo, baby jak chłopy :D
madman01 madman01:
Mielec 🔥
adik1992 adik1992:
psychol32 psychol32, przed chwilą Słowenki ograły Dunki po 6,5
adik1992 adik1992:
C Cybiskorpion, na medicalu przy 6:5 Alcaraz pokazywał że odczuwa ból przy skręcia tułowia. Pokazywał lewą stronę, okolice między żeber a pasem. Lekarzem nie jestem ale tak jakby mięśnie skośne brzucha.
psychol32 psychol32:
adik1992 adik1992, właśnie zauważyłem, ciężko na pierwsze mecze coś rozkminić
psychol32 psychol32:
Kouvot akademia jednak prowadzi kurs z 4 na 1.25 np ale cóż brak 3 starterów nie było sensu ryzykować
C Cybiskorpion:
nie widać za dobrze co się stało ale mógł dograć TB
adik1992 adik1992:
ME w ręczną kobiet ruszyły, psychol32 psychol32 przeglądałeś ofertę?
deepred deepred:
Ok, dzięki za wyjaśnienie.
adik1992 adik1992:
Jeżeli zagrasz handi czy over/under gemów to w większości buków mecz musi sie zakończyć normalnie bez kreczu. Jeżeli chodzi o wygrana zawodnika to u zagranicznych buków jeżeli krecz jest po rozegraniu całego 1 seta rozliczają normalnie, więc np w 1 xbet gdyby ktoś pograł Rune to miałby zakład wygrany
deepred deepred:
Overów/underów setowych też nie ma
psychol32 psychol32:
Akurat w tenisie to chyba najwięcej kontrowersji jest jeżeli chodzi o rozliczanie zakładów
deepred deepred:
Mi się nigdy nie zdarzyła taka sytuacja, może dlatego że całoroczny nie ma w ofercie tenisowej handicapów na sety.
deepred deepred:
Bo w teorii też już nie istnieje szansa na odrobienie i nie ma szans na pokrycie, nawet gdyby wszystko wygrał do końca. Wiadomo że to przykład mocno naciągany i mało realny, ale tak z czystej ciekawości.
psychol32 psychol32:
Według mnie tak
deepred deepred:
Mnie ciekawi jedna rzecz, grasz w jakimś meczu handicap np. -4,5gema. Zawodnik przegrywa 0-6 0-5 i kreczuje, wtedy też byłby zwrot?
psychol32 psychol32:
Adik miał na jakimś szlemie sytuację że było pewne że over gemów wejdzie jak mecz się skończy ale był krecz i dali zwrot. Tutaj z +1,5 seta analogiczna sytuacja. Wiadomo że wejdzie jak mecz się skończy ale krecz i zwrot
psychol32 psychol32:
Nie pisał że grał win Rune
deepred deepred:
Ja zrozumiałem, że na wszystko z tego meczu jest zwrot
psychol32 psychol32:
Kolega pisał że grał +1,5 seta i za to jest zwrot
Do góry Bottom