>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

C Cybiskorpion:
Rune cassa
J joseph_lit_bet:
Rune go minął a Hiszpan podziękował za grę
J joseph_lit_bet:
Nie wiem jaki powód, nie widziałem na co brał medicala, pobiegł do siatki po serwisie
jaroslav_ jaroslav_:
hmmm ciekawie czy uznają +1.5 seta Rune przy kreczu
deepred deepred:
-.-
D dzidzok:
Widzialem MTO przy 65
D dzidzok:
Jaki powod kreczu?
J joseph_lit_bet:
Alcaraz krecz w TB przy *1:3
deepred deepred:
Nie mam za bardzo jak sprawdzić z telefonu. Kto wziął medicala alcaraz czy rune?
psychol32 psychol32:
G general1973, gdyby dzisiaj wygrali minimalnie to byłby napewno jakiś duży a po takim laniu to przewiduję max 3.00
G general1973:
psychol32 psychol32, a ciekawe jakie bedą kursy na Shonan jutro,po dzisiejszym meczu?
M maciejg:
Viaplay powtórki
psychol32 psychol32:
ciekawy kurs na rezerwy Kouvotu, mecz za godzinę, tydzień temu dołączył jeden Amerykanin, teraz drugi. Jeżeli zagrają to powinni to wziąć. Czekamy na składy.
Thalion Thalion:
No ;)
kubam kubam:
kursy na Stal zleciały od wczoraj z 3+ na 2.40 :D czyli znając prawo ekstraklasy to Zagłębie to wygra 3-0
jaroslav_ jaroslav_:
Świetna wymiana. Polecam włączyć mecz. Dwóch młodych tenisistów będzie się to tłukło nieźle :)
jaroslav_ jaroslav_:
Jak Rune utrzyma takie podanie i return w meczu to z pewnością będzie ciekawe spotkanie. Liczę, że ugrał co najmniej seta w tym meczu, a po cichu również na jego zwycięstwo.
Waldi1979 Waldi1979:
dzisiaj w Mielcu pewnie baty, a za tydzień Raków jak podejdzie poważnie to nie będzie czego zbierać
Waldi1979 Waldi1979:
tam tylko konkretna rewolucja i liczyć, że uda się utrzymać, bo wejść po spadku wcale nie będzie prosto
Waldi1979 Waldi1979:
ostatnio na stronie kibiców Zagłebia był "ciekawy" artykuł, podsumowujący dwa ostatnie okienka w Lubinie już za obecnie rządzących, wszyscy razem wzięci strzelili 5 goli, a obrona wpuściła 22 gole, więc o czym tu w ogole mówić
Waldi1979 Waldi1979:
to samo robił Guldan jak został dyrektorem, naściągał swoich kolesi ze Słowacji i tamtych rejonów, praktycznie nikt nie wypalił
Waldi1979 Waldi1979:
wzieli Burlikowskiego, były wizje odbudowy Zagłebia, naściągali emerytów, same odgrzewane kotlety po znajomości, nikt praktycznie nie grał w poprzednim klubie
Waldi1979 Waldi1979:
tam równia pochyła zaczęła się jak przyszedł ten prezes z Górnika i zaczęłi tworzyć te psudo strategie, jego na szczęście już nie ma
Waldi1979 Waldi1979:
ale bez porządnej drużyny ciężko wypromować i sprzedać za dobrą kasę młodzieżowca, ostatni był chyba Białek do Wolfsburga
Waldi1979 Waldi1979:
właśnie to się musi zmienić, pytanie czy właścicielom z KGHM-u odpowiada taka mizeria byle tylko się utrzymac, a trzepać hajs z transferów, bo nikt się tam nie wypowiada
psychol32 psychol32:
Waldi1979 Waldi1979, patrząc na to ilu gra młodzieżowców to zakładam że tam dalej obowiązuje plan przyjęty przed poprzednim sezonem. Myślisz że Fornalik by poszedł na to?
Waldi1979 Waldi1979:
i wszyscy czekają na Fornalika, albo że swoją szanse dostanie wiecznie drugi trener Karmelita, papiery już zrobił, więc teoretycznie nic nie stoi na przeszkodzie
Waldi1979 Waldi1979:
ale żeby to miało sens to muszą polecieć też dyrektorzy Burlikowski i Guldan, zresztą w ankiecie wśród kibiców wszyscy są zgodni, że cała trójka powinna zostać odstrzelona
Waldi1979 Waldi1979:
madman01 madman01, oby, bo na Stokowca już nikt tam patrzeć nie może, a po ostatnim "spotkaniu" pod trybuną jest spalony wśród kibiców
madman01 madman01:
Wróbelki ćwierkają że Fornalik jest bliski Zagłebia Lubin
jaroslav_ jaroslav_:
A teraz świetny mecz Alcaraza z Rune
jaroslav_ jaroslav_:
Ależ Aliassime to kocur
G general1973:
a wygrali wysoko
G general1973:
psychol32 psychol32, Pamiętam,na trasie załapalem Shanon po kursie14 i +21.5 i +27.5
A adi123:
jest tu jakis prawnik?
robak007 robak007:
To nałóg jebany, żadna zabawa 😂20 lat i nigdy na plusie 😂 takie życie 😂
D dazol3:
Matematyki nie oszukasz, bukmacherka to zabawa
C Cybiskorpion:
Dzięki Grazie Panowie wszystkiego Naj i dla was
Siara_89 Siara_89:
C Cybiskorpion, ja od 2020 roku prowadzę sobie statystki ile jestem na plus lub na minus w danym miesiącu. Uważam, że warto to robić, wtedy masz taki wgląd jak to wygląda. 2020 i 2021 na plus. W tym roku szykuje się minus, chyba że listopad i grudzień fajnie wyjdzie.
H hagi84:
wszystkiego najlepszego !
H hagi84:
i jest to ciezka robota, ogarnianie kont, kupowanie roznego typu portfeli itp, jeszcze pare lat temu bylo zdecydowanie latwiej, ale nadal sie da choc jest zdecydowanie ciezej
H hagi84:
nikt dlugofalowo nie zarabia grajac popularne ligi itp jak tu 99% osob
jaroslav_ jaroslav_:
C Cybiskorpion, wszystkiego najlepszego! :) Myślę, że tych realnie zarabiających długofalowo jest niewielki odsetek.
C Cybiskorpion:
Panowie jutro kończę 40 lat i naszła mnie taka myśl od 20 lat mieszkam we Włoszech bukmacherka bawię sie 22 lata ale czy tak naprawdę jest sens z różnymi rezultatami były momenty że wygrywało się po naście tysięcy euro jak i przegrywało ale z biegiem lat sport byl łatwiejszy jeśli można tak nazwać w typowaniu..... Tak naprawdę zastanawia mnie ile osób Typerow jest tak naprawdę na plusie tzn na dużym plusie ....myślę że niewielu 🍾 🥃 🥃 🍷
psychol32 psychol32:
Pięknie Shonan. Nie wiem czy ktoś pamięta ale ostatnio dali zarobić po kursie ok 10. Dzisiaj był podobny, prowadzą 14 punktami i już 1.24
M minioo:
@rondani, i co z tym overkiem ?
Ori1995 Ori1995:
Szczerze to bardziej wierze w Tiafoe win niz rune
qkens1986 qkens1986:
A z kim takim ten Rune wygral ostatnio zeby mial pokonac dzis Alcaraza
C Cybiskorpion:
Bo nie wiem czemu ale czuję że ogarnie i chciałem za trochę euro przywalić
jaroslav_ jaroslav_:
Ja pograłem Rune z handi +1.5 kurs 1.60
C Cybiskorpion:
Panowie to co dziś Runę???
A ar0nek:
Choroba nie wybiera:)
A ar0nek:
@rondani, Gubernator tez miał olać czat ale wrócił bardzo szybko:)
psychol32 psychol32:
Dziewczyny w Australii zrobiły over na mecz w niecałe 3 kwarty
adik1992 adik1992:
Za szybko strzelili na 2:0. Liczylem że Villarral trochę się postawi.
czaro82 czaro82:
sunfirex sunfirex,... wszystko się zgadza plus te za 3 zablokowane i łącznie było 10
sunfirex sunfirex:
adik1992 adik1992, nie wiem jak to się liczy bo nie gram takich pierdół ale według flasha mieli 4 strzały na bramkę i 3 niecelne
adik1992 adik1992:
Fajnie ze Lech awansował tylko szkoda ze uwalił mi jako jedyny ako na 3,5k. Miałem o10,5 strzałów Lecha to zrobili 10 :(
C Cybiskorpion:
No i zabrakło 1 zbiórki no nic 2/3 typy weszly
C Cybiskorpion:
A tak chodziło mi po głowie triple double Jokica po' @2,8
Do góry Bottom