ciekawy kurs na rezerwy Kouvotu, mecz za godzinę, tydzień temu dołączył jeden Amerykanin, teraz drugi. Jeżeli zagrają to powinni to wziąć. Czekamy na składy.
Jak Rune utrzyma takie podanie i return w meczu to z pewnością będzie ciekawe spotkanie. Liczę, że ugrał co najmniej seta w tym meczu, a po cichu również na jego zwycięstwo.
ostatnio na stronie kibiców Zagłebia był "ciekawy" artykuł, podsumowujący dwa ostatnie okienka w Lubinie już za obecnie rządzących, wszyscy razem wzięci strzelili 5 goli, a obrona wpuściła 22 gole, więc o czym tu w ogole mówić
wzieli Burlikowskiego, były wizje odbudowy Zagłebia, naściągali emerytów, same odgrzewane kotlety po znajomości, nikt praktycznie nie grał w poprzednim klubie
właśnie to się musi zmienić, pytanie czy właścicielom z KGHM-u odpowiada taka mizeria byle tylko się utrzymac, a trzepać hajs z transferów, bo nikt się tam nie wypowiada
Waldi1979, patrząc na to ilu gra młodzieżowców to zakładam że tam dalej obowiązuje plan przyjęty przed poprzednim sezonem. Myślisz że Fornalik by poszedł na to?
i wszyscy czekają na Fornalika, albo że swoją szanse dostanie wiecznie drugi trener Karmelita, papiery już zrobił, więc teoretycznie nic nie stoi na przeszkodzie
ale żeby to miało sens to muszą polecieć też dyrektorzy Burlikowski i Guldan, zresztą w ankiecie wśród kibiców wszyscy są zgodni, że cała trójka powinna zostać odstrzelona
CCybiskorpion, ja od 2020 roku prowadzę sobie statystki ile jestem na plus lub na minus w danym miesiącu. Uważam, że warto to robić, wtedy masz taki wgląd jak to wygląda. 2020 i 2021 na plus. W tym roku szykuje się minus, chyba że listopad i grudzień fajnie wyjdzie.
i jest to ciezka robota, ogarnianie kont, kupowanie roznego typu portfeli itp, jeszcze pare lat temu bylo zdecydowanie latwiej, ale nadal sie da choc jest zdecydowanie ciezej
Panowie jutro kończę 40 lat i naszła mnie taka myśl od 20 lat mieszkam we Włoszech bukmacherka bawię sie 22 lata ale czy tak naprawdę jest sens z różnymi rezultatami były momenty że wygrywało się po naście tysięcy euro jak i przegrywało ale z biegiem lat sport byl łatwiejszy jeśli można tak nazwać w typowaniu..... Tak naprawdę zastanawia mnie ile osób Typerow jest tak naprawdę na plusie tzn na dużym plusie ....myślę że niewielu