panowie i panie, chcialbym po przerwie wrócić do drobnego obstawiania. zastanawiam sie nad nowym bukiem, zeby skorzystac z jakiejs promocji. widzę, że powstało kilka ostatnio, kogo polecacie z ciekawym bonusem, szeroką ofertą i bezproblemowego?
Na fortunie można obstawic kto odpadnie w the voice of Poland ale to kto odpadnie decyduje trener a nie publiczność wiec nie rozumiem czemu można to obstawiać
adik1992, wątpię, raczej odpusci sobie marnowanie sił, to może być rowerek dla Jabeur ale mogę się mylić. One mają tyle floty ze te kilkanaście tysięcy ja nie zbawi
Teraz pytanie jak do meczu podejdzie Sakkari. Ma już pewne 1 miejsce, omija w półfinale Świątek która wygrała drugą grupę. A Jabeur musi wygrać 2:0 aby awansowac. Czy Greczynka dla premi za wygraną i pkt będzie walczyć do upadłego?
czesc, mam takie pytanko, mam u zagranicznego buka 1650zl do wyplaty, myslicie ze jest to bardzo ryzykowne wyplacajac to bezposrednio ze strony bukmachera na konto bankowe? zawsze wyplacalem do e-portfela ale teraz na stronie jest z tym portfelem jakis problem i juz dwa razy mi odrzucili wyplate