>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Historia czatu

Lukasz1988!! Lukasz1988!!:
madman01 madman01, dałem w Bułgarii over 2,5
madman01 madman01, dokladnie
madman01 madman01:
Cska 1948 walczy po 1
madman01 madman01:
Salerno szybko strzela i sYbko traci
nabucho nabucho:
QPR win z West Brom z piéknym kursem 2.70
Nie oglądam i nie mam strwmu ale coś czuję że mogą być jaja tu chociaż goście mało brakowało a byłoby 0:2 do połowy ale gol że spalonego
madman01 madman01:
Salerno szybko Pioooo
madman01 madman01:
Ostatnio z nimi cska 1948 3:0 na wyjezdzie pykneli a terazmaja problemy u siebie a walcza o puchary
madman01 madman01:
Od niedawna zaczalem grac bulgarska, nawet wchodza mecz ale dzis widze ze chyba niezly walek
madman01 madman01:
Lukasz1988!! Lukasz1988!!, CSKA zlamie? Jest gdzies stream? Jak wygladaja po stracie bramki i czerwonej
jaroslav_ jaroslav_:
Rune pięknie! Ugra ten mecz :)
madman01 madman01, czaje się na ten mecz wlasnie . Ale meczycho Sheffield vs Burnley
madman01 madman01:
Cska 1948 w pape z takimi leszczami i w dodatku czerwona
R r.federer:
no własnie nie mogę wysłać wiadomości nie wiem czy mają mnie zablokowane czy co Xd :D
madman01 madman01:
O ile dostepny jest czat fortuny
madman01 madman01:
Napisz na chacie szybciej
R r.federer:
Napisałem do nich ale często trzeba długo czekać na odp email
R r.federer:
"3) Jeśli tym razem Fortuna Ci nie będzie sprzyjała – zgarniesz bonus o równowartości stawki Twojego kuponu do 50 zł!"
R r.federer:
Psychosocial Psychosocial, czytałem jest tylko informacja że zwrócą stawkę jako bonus ale nie ma nic o obrocie
Psychosocial Psychosocial:
R r.federer, Musisz dokładnie poczytac regulamin. W punktach ?
R r.federer:
Bo skoro bonus to zazwyczaj się tym obraca
R r.federer:
Dostałem na fortunie bonus bez ryzyka do 50 zł wiecie czy trzeba obracać tym bonusem bo nie ma o tym informacji?
madman01 madman01:
Ale ten Piast to szroty
jaroslav_ jaroslav_:
Rune Aliassime zaczynają - jak ktoś chce obejrzeć dobry tenis to ma szansę :)
Misiekqq Misiekqq, Monitoruj to wszystko i w razie potrzeby daj znać na priva
Misiekqq Misiekqq:
Psychosocial Psychosocial, kolega się zapedzil na priv odrobinę, chyba pomogło napisanie na chacie
Misiekqq Misiekqq, Czy jest jakiś problem?
Misiekqq Misiekqq:
Wanyamba Wanyamba, ostrzegam Cię, odpuść sobie
larkspur larkspur:
larkspur larkspur:
Zapraszam
jaszczii jaszczii:
🤣
B bartek2701:
yaszura yaszura, radziłbym nie wracać :)
yaszura yaszura:
panowie i panie, chcialbym po przerwie wrócić do drobnego obstawiania. zastanawiam sie nad nowym bukiem, zeby skorzystac z jakiejs promocji. widzę, że powstało kilka ostatnio, kogo polecacie z ciekawym bonusem, szeroką ofertą i bezproblemowego? :)
psychol32 psychol32:
Trzeci mecz w sezonie u babek w Australii i w trzecim over wejdzie z zamkniętymi oczami
adik1992 adik1992:
na czarnogórki kurs z 6 zleciał do 2,5 z hiszpankami w ręczna
psychol32 psychol32:
W Oceanii też umieją wałki kręcić. Tahiti w kosza wygrało po kursie 10 w przerwie meczu
psychol32 psychol32:
@wilku1407, do mnie nie docierają. Jak zlecę z rana to po południu mam na koncie. Jak zlecę po południu to na drugi dzień.
deepred deepred:
Sklejam jeszcze jakieś ako za trafienie overu O'Neale'a i do spanka
deepred deepred:
Dzisiaj bieda nocka
Ori1995 Ori1995:
Motywacje na awans haha
Ori1995 Ori1995:
To jabaur pokazala
deepred deepred:
Wizards co za mecz hahahah
Roxen Roxen:
Na fortunie można obstawic kto odpadnie w the voice of Poland ale to kto odpadnie decyduje trener a nie publiczność wiec nie rozumiem czemu można to obstawiać
C Cybiskorpion:
Też pograłem 2-0 dla Ons Forza
adik1992 adik1992:
pograłem Jabeur 2:0 po 2,6 za część wygranej za df Sabalenki. Ons jak ma wygrać to musi 2:0 żeby awansowac więc zobaczymy
bbadii bbadii:
adik1992 adik1992, wątpię, raczej odpusci sobie marnowanie sił, to może być rowerek dla Jabeur ale mogę się mylić. One mają tyle floty ze te kilkanaście tysięcy ja nie zbawi :)
adik1992 adik1992:
@wilku1407, na ich stronie jest że realizuja całą dobę, tylko przy tym banku jest dopisek "ustalenia indywidualne" co kolwiek to znaczy
adik1992 adik1992:
Teraz pytanie jak do meczu podejdzie Sakkari. Ma już pewne 1 miejsce, omija w półfinale Świątek która wygrała drugą grupę. A Jabeur musi wygrać 2:0 aby awansowac. Czy Greczynka dla premi za wygraną i pkt będzie walczyć do upadłego?
adik1992 adik1992:
deepred deepred, Pegula miałaby większe szanse w tym meczu gdyby wszystkie gemy serwowała Sabalenka
deepred deepred:
Sabalenka wygrała słabością Peguli, przykro patrzeć
Thalion Thalion:
Wyplacaj
K kuba256346:
czesc, mam takie pytanko, mam u zagranicznego buka 1650zl do wyplaty, myslicie ze jest to bardzo ryzykowne wyplacajac to bezposrednio ze strony bukmachera na konto bankowe? zawsze wyplacalem do e-portfela ale teraz na stronie jest z tym portfelem jakis problem i juz dwa razy mi odrzucili wyplate
adik1992 adik1992:
Sabalenka serwując po mecz robi 3 df w gemie, a dwa wcześniejsze gemy serwisowe wygrała do zera.
psychol32 psychol32:
Bo ma najszybszego napastnika w Lidze
Thalion Thalion:
Ciekawe jakim cudem Bilbao jest na 6 miejscu
deepred deepred:
Jędrzejczyk jakoś wszystko może
TKO_Bets TKO_Bets:
Bo mu się odbiła od kolana pierwsze … tzn ze jak się mu odbije od kolana to może ja złapać w ręce jak bramkarz ? 😂😂
TKO_Bets TKO_Bets:
Co za kolejny chory przepis
TKO_Bets TKO_Bets:
Typ z lechii w polu karnym sam sobie nabija rękę i nic nie ma hahah
deepred deepred:
Co to się z nią porobiło przez ten tydzień, cień zawodniczki
Do góry Bottom