w kuluarach mówi się że Frankowski ma nie jechać a ja go mam na prawie każdym kuponie z powołaniami XD. kolejna sprawa, że jeżeli on nie pojedzie to będzie to niebywały skandal
Zresztą patrząc na wypowiedzi wielkich funfli Michniewicza zwłaszcza kolegi za czasów fryzjera - Stanowskiego, to ja sobie rękę daje uciąć że niestety ale Jędrzejczyk będzie w kadrze. Kolesiostwo i tyle, ale szkoda nerwów na to
Tak, bierzmy dziada który nawet forma nie dorównuje trzykrotnie obecnie chociażby do samego Bochniewicza, który w dodatku prawie nigdy nie zawiódł Michniewicza w kadrze u21, a potem płacz, że młodzi nie mają obycia na dużych turniejach
Helik prawda, tylko on jedynie na stoperze, a Jędza na każdej części obronie grywał. Mniejsza o to kogo powoła, i tak pewnie ten 5 obrońca nie powącha nawet murawy
No tak, ale jakoś prześlizgnęli te mecze i to już nieważne, bo liczą się dopisane punkty, a Barca z upływem czasu będzie tylko zyskiwać wydaje mi się. A odnośnie porażek z mocnymi - mistrza ponoć zdobywa się właśnie z tymi słabszymi Jest w tym kursie lekkie value, ale tak jak mówię nie wiem, czy na tyle, aby to grubo grać i mrozić sobie hajs
Niby tak ale Barcelona gra ciagle pazdzierz. Z Valencia w koncowce po graniu niczego wyslizgali wina. Z Osasuna to samo. Ja nie wiem jak to mozliwa, ze tak tragiczna Barca jest liderem. No i to ciagle jest druzyna w przebudowie a Real mimo dwoch wpadek to jest scisly top ktory z kazdym mocnym rywalem daje rade. Barca za to z kazdym mocnym rywalem w tym sezonie dostala w dupe. 2x Bayern, 1x Real, 1x a w sumie to nawet 2x Inter.
Ciężko stwierdzić, kurs wydaje się fajny, ale też jest to zamrożenie kasy na dłuższy czas, a i wcale nie taka pewna inwestycja, bo to może być wyjątkowy sezon, tu przerwa mundialowa może sporo zmienić też.
Czy 2.55 na wygrana Ligi Hiszpanskiej przez Real Madryt to nie jest lekka promocja? Barcelona na razie mocno sie slizga i w koncu potraca punkty a widac, ze Real jest pilkarsko poziom wyzej mimo, ze tabela tego nie oddaje do konca. Jak Real wygra z Cadizem to beda mieli raptem 2 pkt straty to Barcelony.