>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Historia czatu

K kubaion:
Już się nie mogę doczekać tej 15, aż dawka WKU.. Sięgnie zenitu przy kilku nazwiskach powołanych
dark1976 dark1976:
no i dochodzimy do puenty, Większość widzi że jest dziadostwo i kicha, a nie ma na to recepty, to ciężko zrozumieć... że przypuszczam że większość jest kibiców normalnych, a mniejszość jest w centrum uwagi i robi co robi, to jest smutne , szkoda...
Thalion Thalion:
Oczywiscie,że są zachowania typowo debilne, ktorych nie powinno byc ale są też pewnw wynikajace tylko z wielkich emocji towarzyszacych kibicowaniu i ogladaniu meczow, adrenalina itp
Thalion Thalion:
Nie napisalem nigdzie ze to super, odniosłem sie do Twoich słow ze niby byles na stadionach europejskich i czegos takiego nie było i odrazu litania jacy to Polacy niedobrzy. Takie rzeczy dzieją sie na wiekszosci stadionow Europy
dark1976 dark1976:
u nas ilość środków bezpieczeństwa jest nie współmierna do tego co jest , dla mnie jest to chore , koszty tego ponoszą wszyscy żeby paru pseudokibiców mogli sobie urządzać zabawę i pośmiewisko,
dark1976 dark1976:
Thalion nie mieszkałem, w UK nie musisz odrazu generalizować , skoro takie sdaiony odwiedzałeś i było wg Ciebie ok to super, byłem na kilku i jakimś cudem nie widziałem takich zachowań, widocznie miałem duże szczęście , tak samo duże jak widziałem ile policjantów potrafi być na meczu np Borusii Dortmund a co się dzieje np w Krakowie jak są derby paraliż miasta etc
M mcz:
tzn oczywiście są pojedyńcze osoby ale nie całe trybuny
Thalion Thalion:
Dziwi mnie ze majac urbana w awatarze i znajac jego przeszlosc nie potrafisz sobie takich rzeczy wyobrazic ;)
M mcz:
nie potrafie sobie wyobrazic niemca imitującego małpie odgłosy w kierunku czarnoskórego zawodnika. to musiała by być totalna nizina społeczna
Thalion Thalion:
Odnioslem sie do innych slow
M mcz:
skoro gdzieś indziej tak jest to u nas też ma być na to przyzwolenie?
Thalion Thalion:
Mieszkalem w uk 10 lat i chodzilem na mecze i na kazdym lecialy wiązanki do pilkarzy, sedziow czy to pojedyncze czy cale przyspiewki, pokazywanie "fakow" itd to na porzadku dziennym
Thalion Thalion:
dark1976 dark1976, taa byles na stadionach niby w Uk i nigdy nie slys,ales wyzwisk ??? Robisz z nas idiotow i mecze w uk to Ty eidziales chyba w tv
sunfirex sunfirex:
Polsat jest żałosny. Nie dość, że stronniczość komentatorów aż kipiała to ani wczoraj ani dzisiaj żadnej wzmianki, że Rzeszowianki wygrały superpuchar. Jakby Chemik wygrał to by był artykuł po 5 minutach
Misiekqq Misiekqq:
dark1976 dark1976, no i tego trzeba sobie życzyć :) sport to zabawa dla kibiców, a kiboli trzeba usuwać jakoś
dark1976 dark1976:
dokładnie tak robię :) , lub hokej np w Czechach jak się uda, oby były lepsze momenty niż tylko te złe...
Misiekqq Misiekqq:
dark1976 dark1976, dlatego ciężko to będzie rozwiązać. Można zawsze dzieciaka zabrać na siatkę, tam raczej fajna atmosfera
dark1976 dark1976:
jest marazm i tyle od x czasu, odkąd pamiętam i nikt z tym nic nie robi, raz że nie ma pomysłu, dwa że niektórym tak może wygodnie, trzy tak jak napisałeś część kibiców niechce innych na trybunach tylko siebie, swoje środowisko
dark1976 dark1976:
różnica taka że jest obowiązek szkolny a na satdion iść nie,
Misiekqq Misiekqq:
dark1976 dark1976, No i teraz co kto lubi, bo wielu kibiców narzeka jak jest piknikowa atmosferka
dark1976 dark1976:
mówię nasze podwórko jak kraj a zagranica, byłem na kilkunast różnych meczach małych dużych stadionach , przychodzą całe rodziny , jest to piknik, np w Niemczech, Anglii i można bezpiecznie i normalnie kibicować , nawet z alkoholem , u nas obojętne gdzie wcześniej czy póżniej jest jakaś siara, jak nie race, to wyzwiska, albo banery itd... na mecze rodziny raczej nie pójdą
Misiekqq Misiekqq:
A co do tego co dziecko wyciągnie ze stadionu. Równie dobrze możesz nie puszczać dzieciaka do szkoły bo tam też nic mądrego od kolegów nie wyniesie 😉
Misiekqq Misiekqq:
dark1976 dark1976, ale na jakich innych stadionach? Stadion w Niepołomicach to jakiś wyjątek? Ja mam wrażenie, że wyzwiska ze strony kibiców są wszędzie, nie tylko u nas. Czy tak powinno być- nie, czy to się zmieni w najbliższej przyszłości- też nie
dark1976 dark1976:
to pytanie , jak iść na mecz z dzieckiem ,żeby można było spokojnie oglądnąć mecz a nie tłumaczyć mu potem że się tak nie zachowuje etc, dla mnie to są jakieś jaja, jakoś na innych stadionach da się robić porządek i sktecznie takie coś tłamsić, żenada i tyle , nie ma po co iść z dzieciakiem bo jakie wzorce z tego wyciągnie ?
madman01 madman01:
Orientuje sie ktoś kiedy wychodzi skarba kibica mundial 2022 Katar w przegladzie sportowym?
Misiekqq Misiekqq:
M mcz, a jak jadą po białych to też troglodyckie czy nie?
M mcz:
troglodyckie zachowanie i tyle. nie wiem jak można to usprawiedliwiać w ogóle
Misiekqq Misiekqq:
I nie jestem za ubliżaniem nikomu ale w sporcie, szczególnie w piłce to nic nowego
Misiekqq Misiekqq:
Inny kolor skóry to afera od razu na całą Polskę, a i pewnie za granice też wyjdzie jacy to nasi kibice są okropni
Misiekqq Misiekqq:
Ogólnie trochę beka z tą poprawnością i rasizmem. Można jechać cały mecz piłkarzy, sędziów, trenerów póki są biali
psychol32 psychol32:
Max to kary finansowe i zakaz wyjazdów za coś takiego
Misiekqq Misiekqq:
psychol32 psychol32, też tak uważam, dlatego napisałem że trochę frajerskie zachowanie
psychol32 psychol32:
Ale chyba mało to realne
psychol32 psychol32:
Prawda taka że zeszli bo byli w trudnym położeniu szukając pretekstu do tego by mecz rozstrzygnęli na ich korzyść
jozzy22 jozzy22:
Aha dzieki
Misiekqq Misiekqq:
Ciekawe czy jakby wynik był w drugą stronę to też by zeszli? Pozostaje gdybać, 1:2 jeszcze do odwrócenia było, a tak to walkower
Misiekqq Misiekqq:
W karnych, przy wyniku 1:2 dla Śląska, Sandecja zeszła do szatni i odmówiła gry przez rasistowskie teksty w stronę jednego z piłkarzy.
jozzy22 jozzy22:
Misiekqq Misiekqq, a co to sie działo w Niepołomicach?
mahony1983 mahony1983:
basketball Eurocup W: I do not think that Bydgoszcz is a favourite against Ormanspor today. @2.30 on Ormanspor ML is value for me. Any opinion?
Misiekqq Misiekqq:
Ogólnie mega frajersko wyszło jak ktoś stawiał na Sandecje. Ciężko takie rzeczy przewidzieć także gramy dalej
M maxii32:
Ciekawe gdyby nie strzelili i miał bum na czerwono i czy potem by zrobili korektę na moją korzyć i dali zwrot w tym meczu
M maxii32:
No ja mam już tak 2 raz tylko wtedy była akcją z kartkami
psychol32 psychol32:
nic z tym nie zrobisz były już podobne sytuacje na forum
M maxii32:
Obróciłem wygraną a później zrobili zwrot
M maxii32:
Wygrałem ale postawiłem sobie dalej z wygranej rano patrzę mam-150
psychol32 psychol32:
rasizm
psychol32 psychol32:
M maxii32, wiedzieli że przewalą w karnychrasizm to sobie zeszli z boiska oskarżając kibiców o
Thalion Thalion:
Czyli na 6 meczow trafiles 5 i 1 zwrot po kursie 1,00 czyli wygrales kupon
M maxii32:
To złodzieje i walić też tych z sandecji nieudacznikow
M maxii32:
A co jeśli będzie powtórka meczu? Już mam jako zwrot
psychol32 psychol32:
to raczej nie ma nic do rzeczy bo jak będzie wo to tych bramek tak jakby nie było
M maxii32:
Mimo tego że bts wszedł w regulaminowym 90min
psychol32 psychol32:
trzeba czekać na decyzję
psychol32 psychol32:
M maxii32, jeżeli mecz zweryfikują jako walkower to będziesz miał go rozliczony po kursie 1
Thalion Thalion:
Napisz tutaj w dziale o jakim buku mowa
M maxii32:
POSTCOL][/POSTCOL]Witam, proszę o poradę. Wczoraj zagrałem kupon chyba 6 zdarzeń piłki nożnej na BTS i wszystkie weszły jednym z nich był mecz Sandecja Ale przecież w regulaminowym czasie kupon jest wygrany obie drużyny strzeliły gola więc to co się dzieje później np: dogrywka mnie nie dotyczy więc co mam robić pisać reklamację?
psychol32 psychol32:
może weźmie obu, są trzy dodatkowe miejsca
M maxii32:
POSTCOL][/POSTCOL]Witam, proszę o poradę. Wczoraj zagrałem kupon chyba 6 zdarzeń piłki nożnej na BTS i wszystkie weszły jednym z nich był mecz Sandecja - Śląsk po dogrywce i w trakcje rzutów karnych został przerwany mecz bo sobie gospodarze zeszli z boiska! Ale wróćmy do mojego kuponu zrobili zwrot i z tego powodu mam teraz ujemny stan konta
M mcz:
Chyba ze dzieki grosickiemu atmosfera bedzie taka zajebista ze az wyjda z grupy
M mcz:
jest bardziej uniwersalny od grosickiego
Do góry Bottom